kızlar ya güçlü olucam bu acıyı bitireceğim.... yada bu acı bitirecek beni.... çok korkuyorum... pazartesi psikoloğa gidicem..faydası olurmu bilmem ama deniycem....
Evet lütfen yapın bunu.Size hem üzülüyorum acı çektiğiniz için hem çok kızıyorum.Benim ablamda boşandı.Severk ayrıldı oda.Evde elektrik süpürgesini açarak ağlardı komşular duymasın diye.Ama onun eşide ağlıyordu ayrılırken.Eniştem ailesine karşı çıkamadığı için boşandı, pişman oldu ama iş işten geçti.Sizde böyle bir durum yok.eşiniz sizi hiç birey yerine koymamış ki.eşya gibi savurmuş,kırmış,ezmiş,aldatmış.Afedersiniz ama bir bedeniniz üzerinden para kazanmadığı kalmış adamın.Nefret etmeniz için daha ne yapması gerekiyordu acaba?Böyle bir adamdan ayrıldığınız için şükredin.Karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır.Ablam 6 ay sonra aile aracılığı ile evlendi.Eşininde 2.evliliği.Ablamı el üstünde tutuyor çok mutlu.Hayat bundan sonra size gülecek böyle düşünün.En büyük acı evlat acısı derler insanlar bunu atlatıyor,siz bir hiçi mi unutamayacaksınız?Ağladığınız o insan değil evlilik hayalleriniz.Oda yeniden olur bunu unutmayın.Zaman herşeyin ilacı.