- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
O kadar konularda hep basinizi ütüledim dir dir problemlerimle. Artik cok yoruldum daha 22 yasindayim ama kendimi 50 yasinda hissediyorum. Hayatimdan hic bir beklentim kalmadi. Sevgilimle bugün ayrildik. Ailesi yine gidip beni ona kötülemis vs vs. Bende annen beni hep kötüleyecek dedim hala ailenin yakinindaki o evi istiyormusun dedim cevap vermedi. Demekki istiyordu. Bende pes ettim. Öyle bir boslukdayimki. Hayatim onun etrafinda dönüyordu. O istemedi diye ben aneannemlere gitmedim. Annemde yok tatilde. Yarin babaannemde tatile gidiyor yapa yanliz kaldim anlicaginiz. Öyle bir boslukdayimki. Napicagimi bilmiyorum. O kadar cabaladim ugrasdim. Elimden geleni yaptim olmadi olmadii iste. Basaramadim. Ayrilalim mesaji attim. Oda beni aradi acmadim. Cünkü biliyorum acarsam dayanamayip barisicam. Whatsappden silah resmi atti kendini öldürcekmis. Yinede cevap vermedim. Ne düsünecegimi sasirdim ama ben allahima her zaman allahim benim icin hayirliysa hayatima sok problemler bitsin ama benim icin hayirlisi degilse benden al hayatimdan cikar diye yalvardim. Demekki hayirlisi buymus. Allah büyük en dogrusuni o bilir