ve sonunda ayrilik

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
O kadar konularda hep basinizi ütüledim dir dir problemlerimle. Artik cok yoruldum daha 22 yasindayim ama kendimi 50 yasinda hissediyorum. Hayatimdan hic bir beklentim kalmadi. Sevgilimle bugün ayrildik. Ailesi yine gidip beni ona kötülemis vs vs. Bende annen beni hep kötüleyecek dedim hala ailenin yakinindaki o evi istiyormusun dedim cevap vermedi. Demekki istiyordu. Bende pes ettim. Öyle bir boslukdayimki. Hayatim onun etrafinda dönüyordu. O istemedi diye ben aneannemlere gitmedim. Annemde yok tatilde. Yarin babaannemde tatile gidiyor yapa yanliz kaldim anlicaginiz. Öyle bir boslukdayimki. Napicagimi bilmiyorum. O kadar cabaladim ugrasdim. Elimden geleni yaptim olmadi olmadii iste. Basaramadim. Ayrilalim mesaji attim. Oda beni aradi acmadim. Cünkü biliyorum acarsam dayanamayip barisicam. Whatsappden silah resmi atti kendini öldürcekmis. Yinede cevap vermedim. Ne düsünecegimi sasirdim ama ben allahima her zaman allahim benim icin hayirliysa hayatima sok problemler bitsin ama benim icin hayirlisi degilse benden al hayatimdan cikar diye yalvardim. Demekki hayirlisi buymus. Allah büyük en dogrusuni o bilir

O kadar konularda hep basinizi ütüledim dir dir problemlerimle. Artik cok yoruldum daha 22 yasindayim ama kendimi 50 yasinda hissediyorum. Hayatimdan hic bir beklentim kalmadi. Sevgilimle bugün ayrildik. Ailesi yine gidip beni ona kötülemis vs vs. Bende annen beni hep kötüleyecek dedim hala ailenin yakinindaki o evi istiyormusun dedim cevap vermedi. Demekki istiyordu. Bende pes ettim. Öyle bir boslukdayimki. Hayatim onun etrafinda dönüyordu. O istemedi diye ben aneannemlere gitmedim. Annemde yok tatilde. Yarin babaannemde tatile gidiyor yapa yanliz kaldim anlicaginiz. Öyle bir boslukdayimki. Napicagimi bilmiyorum. O kadar cabaladim ugrasdim. Elimden geleni yaptim olmadi olmadii iste. Basaramadim. Ayrilalim mesaji attim. Oda beni aradi acmadim. Cünkü biliyorum acarsam dayanamayip barisicam. Whatsappden silah resmi atti kendini öldürcekmis. Yinede cevap vermedim. Ne düsünecegimi sasirdim ama ben allahima her zaman allahim benim icin hayirliysa hayatima sok problemler bitsin ama benim icin hayirlisi degilse benden al hayatimdan cikar diye yalvardim. Demekki hayirlisi buymus. Allah büyük en dogrusuni o bilir
Duygu sömürüsü yapiyor silah resmiymis. Sensiz yasayamam diyenler nedense simdi baskalarinin kollarinda diye bi söz var. Anneci erkeklerin soyu zor tükenir canim benim. Sen güclü ol

Aman kesin kurusıkıdır o silah.
Arkadaşların yok mu ? Gezmeye çalış. Çokça uyu. Müzik dinleme.Telefonunu mümkünse uzaklaştır.Kitap oku.Bol bol kafa yorucu,atraksiyonlu,içinde aşk olmayan film izle.Bir sürü film tavsiye edebilirim.Birde ağla.Sıkma kendini.Hayırlısı olmuştur sen Allah'a havale et gerisini düşünme.

Aman kesin kurusıkıdır o silah.
Arkadaşların yok mu ? Gezmeye çalış. Çokça uyu. Müzik dinleme.Telefonunu mümkünse uzaklaştır.Kitap oku.Bol bol kafa yorucu,atraksiyonlu,içinde aşk olmayan film izle.Bir sürü film tavsiye edebilirim.Birde ağla.Sıkma kendini.Hayırlısı olmuştur sen Allah'a havale et gerisini düşünme.

Film tavsiyesinde bulunursaniz cok sevinicem

Film tavsiyesinde bulunursaniz cok sevinicem
Olağan Şüpheliler
Esaretin Bedeli
El cuerpo (Ceset)
Akıl Oyunları
Orphan (korku-gerilim sonunu asla tahmin edemeyeceğin bir film)
La Cara Oculta (karanlık taraf olmasi lazim Türkçesi)
Masa 21 (hint filmi)
Talaash (hint)
Hikaye (kahaani buda hint. Sonu şok etkisi yaratmisti)
Truman show
Se7en (Brad Pitt abimiz beğenerek izliyoruz)
En iyi teklif
Oldboy (izlemeni tavsiye ederim fakat biraz mide bulantisi yapiyor. Ahlaki değerler filan derken insan hayret ediyor. Ama yine de izle güzel film enteresan bir konu)
İçinde yaşadığım deri
Diğerleri
Yetimhane
Soraya'yi Taşlamak
Kelebek Etkisi
Black (hint)
Prestij
The shining
Kimlik
Taare zameen par (hint-aamir khan oyy ne tatli adam o ya)
6.his
Yeşil yol
Mr. Nobody
Game
Söyle bir beyin firtinasinin ardindan aklıma gelenler. Hepsi de çok güzeldir dusunmeden izle. Araya bir kaç tane aglamalik film girmiş olabilir ama aşk yok hiç birinde. İyi seyirler...

o silah falan hep blöf üstelik son derece itici.
daha ailesine seni savunamamış, silah da ne çocuk gibi.
kimi korkutuyor ailesine göndereymiş belki onları ikna edermiş.
sakın geri adı atma, sürekli blöf yapar.

22 yaşında yaptığınız tuvalete kadar karıştırırsanız her şeyi hakediyorsunuz demektir..kurtuldum diye sevin sende annenlerin yanına tatile fırla hemen.

Olağan Şüpheliler
Esaretin Bedeli
El cuerpo (Ceset)
Akıl Oyunları
Orphan (korku-gerilim sonunu asla tahmin edemeyeceğin bir film)
La Cara Oculta (karanlık taraf olmasi lazim Türkçesi)
Masa 21 (hint filmi)
Talaash (hint)
Hikaye (kahaani buda hint. Sonu şok etkisi yaratmisti)
Truman show
Se7en (Brad Pitt abimiz beğenerek izliyoruz)
En iyi teklif
Oldboy (izlemeni tavsiye ederim fakat biraz mide bulantisi yapiyor. Ahlaki değerler filan derken insan hayret ediyor. Ama yine de izle güzel film enteresan bir konu)
İçinde yaşadığım deri
Diğerleri
Yetimhane
Soraya'yi Taşlamak
Kelebek Etkisi
Black (hint)
Prestij
The shining
Kimlik
Taare zameen par (hint-aamir khan oyy ne tatli adam o ya)
6.his
Yeşil yol
Mr. Nobody
Game
Söyle bir beyin firtinasinin ardindan aklıma gelenler. Hepsi de çok güzeldir dusunmeden izle. Araya bir kaç tane aglamalik film girmiş olabilir ama aşk yok hiç birinde. İyi seyirler...

Cok tesekürler

kendini 28 yaş yaşlı hissetmen sevgilinden ayrıldığın için mi sadece? Allah başka dert vermesin canım yoksa dayanamazsın.

Onceki konuna da derhal ayrilmalisin diye yazmistim ve sen daha yeni mi ayriliyorsun helal sana yaa pesss mazosist misin sen ciddi anlamda soruyorum insan kendisine eziyet eden birisini o yetmemis annesini nasil sirtinda tasimaya devam eder yaaa senin sonunu hic parlak gormuyorum kendine dunyani cehennem edeceksin gidip yine barisacaksin silahmis yaa seni ne kadar saf yerine koydugu burdan belli

X