ve sonunda bitti

belki ozaman düzelir yaaa incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden yuva yıkılır mı boşanmış bir kadın olmakta gerçekten çok zordur bence

ya doğru düzgün anlatsan da sebebini yardımcı olmaya çalışsak sana...cımbızla laf alıyoruz ağzından...Hayırlısı hakkında...

ortada boşanmak için ciddi bi sebep yok aslında.seviyordumda hemde çok taaki düne kadar...bana telde konuştuğu kelimelerden sonra bitti dedim bitti

sapık sapık laflar işte

canım benım hakkında hayırlısı olsun ama sankı sende boşanmak ıstıyormussun gıbı geldı bana
ve bazı şeylerde bahane oluyormus gıbı geldıı
..........
eger gercekten mutlu degılsen ..maddıı ımkanın varsa ve ailen arkandaysa boşan...sonunda pişman olamayacaksan ....
cocugunda yokmusss
ama ıyı dusun karar ver

sen bu adamla YAŞLANABİLİRMİSİN????

ayyyyyyy şiştim,okumayım diyorum okuyorum..burada herkes size yardımcı olmaya çalışıyor,sizde tek kelime var gerisi yok...sigara,telefon,apık sapık......bu ne yaa....

bence sizin hikayenizde kayda değer bişey yok acaba ne desem diye düşünüyorsunuz...sadece size burada yardımcı olmak isteyenlere üzülüyorum....

zorla anlattırıyoruz gibi olduk sanki

türk dizileri gibi anlatıyon,bi ileri bi geri....ama ben bu konuya sezon finali yapıyorum

kızlar inanın çok yoruldum onun yaptıklarını anlatmak bile yoruo artık beni

burdakiler yardım etmek fikir vermek amacıyla burdalar ve sizde konu açtığınıza göre dertleşmek istemişsiniz.Dertleşmek içinde karşı tarafın ne olduğunu bilmesi gerekmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…