ve sonunda dananın kuyruğu koptu elimde....benı harıka bır bayram beklıyo!

• Konu Sahibi Konu Sahibi boem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
1.365
36
38
Adana
eşim yıllar sonra ilk defa ailesine tepkisini koydu.benım karıma herkes gereken saygıyı gösterecek.bu güne kadar sustum bundan sonra her seyı göze aldım herkes haddını bilecek dedi.size göre karım kötümü? tamam size göre kötüyse bile benım hatrım için herkes ne gerekıyosa onu yapacak.bundan sonra oraya geldiğimde huzurumu kacıracak karımı üzecek tek bişey istemıyorum dedi.....
ÇOK MUTLUYUM...
biz ailesinden ayrı bir sehirde yasıyoruz.benım ailemin bulunduğu sehirdeyız.kp,kv o kadar sorunlu kişiliklerki,5 yıldır cekmediğim kalmadı.her seye esim için katlandım.defalarca evliliğimiz tehlikeye girdi onlar yuzunden ama onlar keyıfle uzaktan izlemekten baska hiçbir sey yapmadı.yalnız aklıma takılan bir husus var.esim bayramdan önce bir hafta izinliyiz gidelim ailemin yanına diyo.bense bu olanlardan dolayı çok tedirginim.hatta kurbanliği babasıyla ve kardesleriyle gidip beraber almak istediğini söyledi.babasını aradı biz 1 hafta erken gelcez dedi beni bekleyın beraber alalım dedi.ancak cok sevgili kp in bir kardesi varkı butun aileyı o yönetir.kp lerimle aramıza sürekli fitne sokar.evlendiğimiz ilk günden beri hep benı bir karalama politikası içindedir.ama sımdi onun bir gelini varkı kendi cok kıymet verir dolayısıyla herkesde beraberinde.bu konuda asla onu suclamıyorum ona bu malzemeyı veren kp ve kv....
esimi bekarlığından beridir sevmez hep arkasında atıp tutar.daha dorusu esimin tüm ailesine karsı böyle.benım kp ve kv onunla muhabbet edecekler diye beraber arkamızdan atıp tutarlar.suan esim amcasıyla pek arası yok.en son bayramda ben esime amcandır kusluk olmaz gidelim elini öpelim dedim.gittik adam yuzumuze bıle bakmıyo.herkesin içinde.
sizin anlıycaanız esim yıne onu hıce sayıp arkasından atıp tutmasına rağmen ailem nıye benı savunmuyoda hiç bisey olmamıs gibi muhabbete devam ediyo diye ailesine cok tepkili.asıl öfkesi bunayken ,bana yapılanlarada dayanamadığı için benide araya katıp kaynımı aradı bir güzel kalayladı.kaynımda onlardan geri kalmaz çünkü.
şimdide eşimi benım doldurduğumu düsünüyolardır.sırf bunedenle oraya gitmek istemıyorum.hele hele olaylar bu radde de iken basıma neyın geleceğinı kestıremıyorum.dün gece sırf bu yuzden biraz tartıstık.
bana yol gösterin ne olur.nasıl bır tavır takınmam gerektıgını kestıremıyorum.....

ooooo arkadaşım,bu erkek milleti sahip çıksa bir dert çıkmasa iki...

adam gerekeni yapmış 5 yıl çekmişsin.niye adamla kavga ettin ki?

sen desen de demesende zaten DOLDURUŞA GETİRENGELİNDİR!

ben senin eşin yerinde olsam bana destek olacagına böyle konuşsan agzımı bir daha açma çiğ çiğ yesinler.

kimden neden korkuyorsun.adam resti çekmiş.kapı gibi arkanda...

kendileri bilir bunca reste ragmen size kötü davranırlarsa atlar arabaya dönersiniz acınızdan mı öldünüz?

eviniz var aileniz var düzeniniz var.

YAPMA BÖYLE KOCANA DESTEK OL.İLK DEFA BİR ADIM ATMIŞ ADMCAGIZ YILMIŞ Kİ AİLEDEN REST ÇEKMİŞ.BAKTINIZ OLMUYO DAHA MESAFELİ BİR HAYATINIZ OLUR DĞNYANIN SONU MU YANİ?

Bence sakın bir daha eşini şimdi bana dünyayı dar edecekler minvalinde suçlayıcı konuşma.Bu konuyuda kafanda büyütme.
BENCE HERKES AYAGINI DENK ALACAK.SENDE RAHAT EDECEKSİN.
Resti çeken gerisini getirecektir merak etme...sana ne lazım büyük amca kv kp kayınço...bak kendi ailene iç huzuruna...

eşin gerçekleri anlamış ve arkanda durarak onlara göz dağı vermiş.sende eşinin arkasında ol en azından ona bunu hissettir.

arkadaşım eşin ne güzel herkese gözdağı vermiş işte.ne yapacaksın amcasını vs.neden daha sorun çıkarıyorsunki eşini arkana almışsın.varsın senin doldurduğunu sansınlar.emin ol eşin seni ordada destekleyecek yanında olacak üzülmene izin vermeyecek.ama senin daha oraya gitmeden sorun çıkarmaman lazım.

hem gerçekten şanslısın eşin seni savunmuş.bizdede aynı sıkıntılar var. ama eşim hiç benim yanımda olmadı şimdiye kadar.hep ailesini haklı gördü.bizde ayrı şehirdeyiz.bayrama gideceğiz ve bir sürü sorun yaşayacağız.ama benim eşim yanımda olsa beni desteklese gerisi umrumda olmazdı

Eşiniz ne yaptığını bilmiyor bence.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denir buna Madem ailesine göz dağı verdi neden erkenden ailesinin yanında... Tabi ki sizin yaptırdığınızı düşünücekler.. Bi yerde tükürdüğünü yalıyo eşiniz. Bu lafına karşılık hemen ailesinin yanında mı bitmesi gerekiyodu yoksa uzak durup tavır koymamısımı... Kusura bakmayın ama eşinizin tavırları tutarsız geldi bana.. Resmen blöf yapmış

eşini tek göndermeyecegine göre
eşinle erkenden git
adam ilk defa adım atmış arkasında dur
ama gitmeden konuşun
gerekirse sizi o korusun

eşiniz arkanızda durmuş,sizi korumuş..eşinize "seni çok seviyorum ve sana güveniyorum lütfen yıpranmamıza,yıpranmama izin verme..eğer büyük sıkıntılar yaşarsam ve senin bu sıkıntılara engel olmadığını hissedersem ben erken dönerim..." gibi hem onu onere eden hemde sizin hakkınızda ssorumluluk yükleyen konuşma yapın..
Allah yardımcınız olsun..

Evet canim aynen dedigin gibi.suan izne ayrildik ve sirf esimi uzmemek adina ailesinin yanina geldim.esimin verdigi gozdagi cok ise yaramis gorunuyo.ama tabii esimin bulundugu yerde.esimin olmadigi yerde ellerine gecsem birkasik suda bitirecekler beni.kaynimlada sorunlarimiz vsrdi.benimle konusmuyo.esime neden konusmuyo diye sordum senin soyledigin biseye bozulmus diyo.ne demisim diyorum bilmiyorum banada soylemiyo diyo.resmen gozden dusurme politikasi.aman konusmazsa konusmasin cokda fifi.....inan buguna dek yaptigim tek bir saygisizlik yok.5yildir ogullarinin evlenmesini kabullenemediler.ustelik birde aldim kendime memleketime yerlestim.sanirim bu beni oldurmek istemeleri icin yeterli bi sebeb....

eşin gerçekleri anlamış ve arkanda durarak onlara göz dağı vermiş.sende eşinin arkasında ol en azından ona bunu hissettir.

Esimin ailesine gore ben esimi ailesinden uzaklastirmaya calisiyorum.oda benim boyle bir niyetim olmadigini gostermek istiyo.o nedenle iznin cogunu ailesinin yaninda gecirmek istiyo.bana kalirsa ailesine bendencok kendini ispat etme cabasinda.
Neyseki bu insanlarla ayni sehirde degilim.ayda bir ziyaretler hainde gorusuyoruz.onemli olan ailesine bu resti cekmesiydi.

tamda buna benzer bısı benım basımda ben gelmıcem sen ıstersen gıt dedım esıme benı ıstemeyen aılenın yanında ben cocugum huzursuz olmak ıstemyıorum dedım.
sessızce bı kosede oturcaksın el gıbı guselım baska yapabılcegın bısı yok
bayram gelsın ıstemıyorum bende

Bu arada kaynima bizim bulundugumuz sehirdeki ünivrsty yazmislar.resmen gicikligina.cunku onlar bir ilcede yasiyo.buyuk kaynimsa bulunduklari ilcenin il merkezinde yasiyo.ustelik bekar ve tek yasiyo.orayi degilde taaa bizim bulundugumuz ilin bolumlerini once yazmislar.ve neyazik ki bizim bulundugumuz yer geldi.ben zaten calisiyorum.esim bir yurt falan ayarlariz diyo ama yinede cok huzursuzum.ne kadarda olsa camasiriydi utusuydu yok yemegiydi....
Inanin isten gelip evime cocuguma kocama zor yetisiyorum.bunlar zaten bizi didisirken gormeye merakli.gergin anlarimizi gorup gorup aktarir diye de tedirginim.duzensiz yazdiysam simdiden ozur filerim.tlf yaziyorum.

hehh işte tamda bu sebep oglumuzu aldın bızden kopardın pozısyonu bızımkılerde oylee aynı durum tek fark saygı kalmadı kaynanam fena kufurbaz bı kadın vıcdan allah korkusundan yoksun... eşımde benım degıl aılesının yanında bır kez arkamda durmak ıstedı evı terkettıler mısafır geldıklerınde 1 hafta oluyo gıttıklerı ortalık karman corman hergun arayıp esımı dolduruyolar esımde kafaya takmıs ıstanbuldan tasınınp aılesının oldugu memlekete yerlescekmıs.... soyledıgı bu sonumuzu getırcek haberı yok

Allah korusun canim.rabbim hayirlisi ile baska sebeb verirde insaallah gitmezsiniz.zor bir durum bir ara benimkide gidelim diye tutturmustu allahtan tayinimiz benim istedigim yere cikti.esime belli edemiyorum ama kaynimin gelmesini hic istemiyorum.huzurumuz kacacak diye cok korkuyorum.canim cok sikkin.bir an once yurt bulabilsek bari.gerci degisen birsey yok.camasiriyla utusuyle yemegiyle ugrastiktan sonra geriye ne kaldi.birde aksi gibi bu kaynim kv nin sozunden hic cikmaz.onlarla altli ustlu oturan bir eltim var birgun bu kaynimin onunde kv le tartisiyolarmis kaynim eltimin ustune yurumus yuzunu nasil sikmissa kizin hay..n tirnaklarini gommustu kizin yuzune.boyle birpsikopat esiminde aklina ggirer diyede tedirgin oluyorum falan.offf cok karisigim...

boem'cim gözün aydın :)
sonunda eşinin tavrını herkes görmüş bu güzel bir şey :13:
eşin zaten kurban için haber yollamış şimdi gitmeseniz olmaz.
hem eşinin hareketlerini gözlemlemek için güzel bir fırsatın olmuş olur.
tekrar kaynaşırsınız belki bu vesileyle eşinle

ev işini ne yaptınız sahi? satabildiniz mi?

Tesekkur ederim canim arkadasim.evet dedigin gibi eger gitmezsek benden bilecekler ve onlari bir nevi hakli cikarmis olacaktim.ama huxursuzum.suan kv lerdeyiz ve buyuk kaynim nedenini bilmedigim bi sekilde bana tavir yapiyo.aslina bakilirsa ben ona kizgindim bana karsi yapmamasi gereken bisey yapmisti cunku.ama adamin halini tavrini gorsen bulundugum odaya girmiyo falan.tuhaf hissediyorum.ben kendi ailemde hic boyle bir seyle karsilasmadim.ama yinede tavrimi koyuyorum.ben hic muhatab degilim o burda yokmus gibi davraniyorum.delimi ne....
Bu arada evi hala satamadik.belki bu ayin sonuna dogru almayi dusunen biri varmis.bakalim hayirlisi.
Kaynimin gelmesi canimi sikiyo.ama sirf bu me vzu yuzunden esimi bukadar arkama almiskende uzaklastirmak istemiyorum....esimle simdi cok iyiyz.

Yani tam seviniyorum cok mutluyum derken bana oyle bir gol attilarki ; resmen o kuyruk acisini dana degil de bende hissediyorum :)

Kp le kv diyoki selim artik dustu omzumuzdan siz okutursunuz.....
Kv camasir ve utusuyle ugrasmayacagi icinde cok mutlu bu arada.49 yasinda 175 boyunda kazik gibi kadin.demiyoki bu kadin sabah gidip aksam geliyo evine.hem cocuk hem es hem ev hem is mahvoluyo demiyoda bilhassa yazdik diyo.tepkimi olcer gibi.of ya offfff

Kufur ne demek ya sanami kufrediyo canim.bu arada kkac yillik evlisiniz.sana gore ne yaparak esine hakli gorunmeyi bssariyorlar.

Kuyruk onlarda dana sizde kalmış yaw
Golü atmışlar tam doksandan
Siz niye okutuyormuşsunuz anası babası varken
Herkes gelinine abisine güvenerek mi çocuk okutuyor
15 te bir toplar eşyasını gider anasının evine yıkatır eşyasını
Millete bedava hizmetçi gerek
Çokta bilecekler kıymetini sanki peh
Kısa yoldan koy tavrını
Ben kendime yetemiyorum, benim yardıma ihtiyacım var de
Yurtta değilde sizde kalırsa da hiiiç şaşırma
Plan direk bu sanki

Son düzenleme:

Dun esime soylefim nerde kalacak bizde kalmiycak demi dedim sen merak etme ben gereken herseyi yspcam yurt ayarlariz olmadi arkadaslariyla ev tutariz dedi.ikinci ogrenim zaten gunduz calisacak.esim simdiden is ayarladi bile.bakalim bakslim ne yapacak.camasir ve utu olayinida soyledim ben yapamam 15 bilemedin 20 gunde bir Annesine getirir hem evde gorumcemde var.ama yok benim kv o kadar tembelki temizligini bile kizkardeslerine parayla yaptirir.ben restimi cektim yapamam dedim.bu kv kadar balli kimse yok yaaa.bugune kadar tenezzul edip benimle ikicift cumle konusmayan kp dun diyo ki benim orada gelinim vvar.aslan gibi ona guveniyorum herseyine yetisir evelallah diyo.menfaatciligin bu kadari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…