• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda dayağını da yedim...

Biz çok tartışan bir çift değiliz normalde o olaydan sonra bir kere tartıştık başka bir mevzu yüzünden ciddi bir tartışma mahiyetinde değildi. Şuan bir problem yok ama olası bir durumda arkama bakmadan gidecegimi onu bir kalemde silecegimi bilir. Maalesef eşimin bozuk aile yapısından dolayı kendi içinde basedemefigi sorunları var.

E baksana kv hala dayak yiyomuş esin bunu normalleştirmiş demek ki, kafasındaki o çarkı kadın dövmek normaldir algısını yerle bir etmen çok iyi olmuş, sana teşekkür bile etmeli

E baksana kv hala dayak yiyomuş esin bunu normalleştirmiş demek ki, kafasındaki o çarkı kadın dövmek normaldir algısını yerle bir etmen çok iyi olmuş, sana teşekkür bile etmeli
Nerde canım ya o duygu. Çeken cektirir misal kendi yaşadıklarını aynı yasasam mutlu olur ama ben o değilim saygısızlık yapmam Lâkin kendimi de pas pas ettirmem. Çalışıyorum ama eğer çalışmıyor olsaydım da merdiven siler kendi ayaklarimin üzerinde durur yine de o şekilde yasamazdim. Yine suç kv de kocası alacak adama haddini zamanında bildirseydi oğlu olacak ta bu hareketi yapamazdi. Herşey kadın da bitiyor. Oğluna dayağı meşru gösteren babası değil dayağı sinesine çeken anası dir

Saygının kalmadığı bir ilişkide sevgide er yada geç biter. Çok yazık olmuş keşke böyle çirkinlikler yaşamasaydınız ikiniz adına çok üzüldüm bence tamiri olmayan davranışlar bunlar.
Şiddet yenilir yutulur birşey değil ben olsam tahammül edemem ama sen sürdürmek istiyoruz diyorsan acil olarak aile terapistinden yardım almalısınız aksi takdirde bence bitirmelisiniz

önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
Konularınızı okudum. Ailesi ile Evliliği arasında dengeyi kurmayı beceremeyen adamdan koca olmuyor . Anlattıklarınızı bizzat yaşadım . Fazlası var eksiği yok. Bu işin Eğitimle ilgisi de yok . Nerden hangi okuldan mezun olduğu da Ölçü değil . Sizi çok iyi Anlıyorum . Değişmesi imkansız desem yeridir . Hakkınızda Hayırlısı olsun inşallah .

Darp raporu al gorunurde bisey yok demissin ya icerde varsa ya daha ciddi bisey gecirirsen o travmaya bagli. Konuya baslarken bile esini korur gibi anlatmissin ikimizde yiprandik ikimizde sinirlenir olduk. Hepimizin kotu zamanlari oluyor esimiz tutup kafamizi ordan oraya carpmiyor. Hemde baskasini ilgilendiren bi sebepten dolayi

Darp raporu almalısın bir an önce. Yoksa sineye çekmiş olursun ve bu daha başlangıç olur. Şu kadarı bile boşanmak için yetip de artan bir durum zaten boşanmam dersen de gözünü çok sağlam korkut. Yani belgelendir bu yaptığını.

İnşallah barışmayı düşünmüyorsunuzdur zira devamı gelir bunun.

önceki konularımı biliyorsunuzdur. çoğu zaman hep ailesiyle ilgili tartışmalarımız oldu, bizim kendi sorunumuzdan kaynaklı kavgamız hiç olmadı. ama artık o kadar yıprandı ki ikimizin de sinirleri tahammül seviyemiz kalmadı. en ufak eleştiriye tahammülü kalmadı, hemen kavgaya girişir oldu. dün bizi ilgilendirmeyen apayrı bir konudan konuşurken bir anda sinirlendi ve sonunda beni tartaklamaya başladı. saçımdan tutup yere fırlattı, kafamı yere vurdu defalarca. şu an bile kafam o kadar acıyor ki ayakta zor duruyorum. ben de kendimi korumak için ona vurdum kurtulmak için. ve ondan sonra hiç konuşmadık. şimdi de özür mesajı atıyor. ne yapacağımı bilmiyorum, o kadar tükendim ki. burada sizinle dertleşme ihtiyacı duydum, anlatabileceğim kimsem yok.
Ben kendi mi bildim bileli bedene uygulanan şiddete çocuk ve ebeveyn ler içinde çok karşıyım bu eylemi gerçekleştiren kişiler gerçekten ruhen hasta varlıklar

Bizim kadınlarımızın iç kanama diye bir mevzudan haberi yok, ağzından burnundan kan gelmemişse birşey yok sanıyor

Benim kocam kafamı duvardan duvara vuracak önce onu evden kovar somra polis, hastane ne varsa ayağa kaldırırdım. Basit bir tokat değil bu ya beyin kanaması olsa ? Ya kalıcı bir hasar kalsa felç gibi ? Konu sahibinin burada ne işi var teselli mi istiyor anlamadım. Söyledik ama bize kızdı. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Her kadın aynı güçte olamıyor farkında mısınız?
Yaşamadığınız olay hakkında ben olsamlı cümleler kurmak ne kadar kolay...

Canım aynı senin gibi benimde başıma geldi bir şiddet olayı. Her evlilikte fikir ayrılığı tartışma olur fakat şiddet kısmı asla hele de Allah ın emaneti olan eşe şiddet göz yumulmaz bir durum. Önce ben yaşadığımı yazayım sende ona göre gardini al.
Eşimle kv fitnesi yuzünden tartıştık aileme küfür edince sen ne diyorsun diye diklendigim zaman eşim kafama vurmaya başladı. Oğlumun gözü önünde çocuk daha 1 yaşında idi. Ben bağirmama kv yukarı çıktı (aynı binadayiz ) o gelince eşim olacak adam çocuğu aldı gitti aşağı. Sonra pis kadın üstüme saldırdı ben de elini kolunu tuttum ama pislik beni dövdü diye bağırmaya başladı. Bagirisini oğlu olacak duymuş gelip bir de onun için dövdü. Ben zaten kararlıydım gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacaktım fakat benden önce binadan birileri polisi aramış ben tam bina kapısından çıkacağım dışarı polis geldi. Kv yanımda polise diyor ki aile meselesi memur bey şikayetçi değiliz. Dedim ne mubasebet şiddet gördüm memur bey şikayetçiyim can guvenligim yok deyip polis otosu ile karakola gittim. Şikayetçi oldum darp raporu aldım o gün eve giremez kararı cikarttirdim. Sonra evime geldim çocuğumu aldım. Sonra ailesinden birileri geldi yok pişman yok şöyle yok böyle. Dedim ben o bir kere şiddet uyguladı bunun devamı gelecektir ben çocuğumu mutsuz huzursuz şiddet ortamında buyutmeyecrgim bosanacagim dedim. Aynı gün Kp yazliktan jet hızıyla geldi ben kefilim bir daha olmayacak ( oglu cok yalvarmis baba ne olur bizi baristir diye ) yalvarmalari ile gittik kp ile şikayeti geri aldım aynı gün. Yalnız ben şikayeti geri alsam da savcılık kamu davası açtı. Olan mahkeme sonucunda 5 ay hapis cezası yedi.
Bu olay yaklaşık 2 yıl önce oldu. Eğer ben gözümü karartip böyle yapmasaydim şiddet artarak devam edecekti. Benim yapım gereği kavgaya meyilli değilim ama sunup kalsaydım bu mikroplar beni daha çok ezerdi.
Not : kv kp den düzenli olarak dayak yer 60 yaşına geldi hâlâ aynılar. Benim şikayet etmemi hâlâ ayiplar kendi çapında. Ben de derim oğluna yaptığım az bile

5 ay hapis yattı mı?

Yahu kadın cidden ama cidden napacağını bilmiyor olamaz mı?
Başını vurduğu için tutulup kalmış olamaz mı?
ya da bu beklemediği olay karşısında şoka girmiş???
Her karakter aynı mı hanımlar ya, ne çok seviyorsunuz ego tatminini
Gerçek hayatta bir kayınvalideyle baş edemeyenler, arkadaşı höt dese pısıp kalanlar burada KK!nın en güçlü kadını benim havasında klavye delikanlılığı yapıyor
Herkesin konusu ortada -varsa tabi-

Canım bende çok üzüldüm
Darp raporu aldın madem
O zaman kesin boşan
İnan şiddet artarak devam eder

Daha napmasını bekliyorsunuz bir sinir krizinde daha sizi öldürmesini mi ? Bu adamın vazgeçilmeyecek neyi olabilir ?

Hanımefendi yazmış olmak için yazmayın allasen. Evet erkek şiddetine karşı her kadın tek tip olmalı. Canımızdan degerli bir şey yok şu hayatta. Aaa hala ısrar da ısrar evet tek tip olmalı.

Profilinizde evli yazıyor
Madem başınıza geldi neden hala evlisiniz?

Back
X