• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve... sonunda DAYAK!

çok çok üzüldüm gerçekten..
çaresizlik kadar kadar berbat bi durum varmıdır acaba diye düşünüyorum ama yok galiba...
allah sana yardım etsin...
evladının yanında bunları yaşaman çok kötü olmuş...
allah ıslah etsin o kocayıda o kaynanayıda...

Okuduklarıma inanamıyorum yahu, hayvan adam. İnsan karısına nasıl kıyar, çocuğunun gözü önünde hem de... Canım ailene açsan ya bu konuyu, git gide daha kötü bir hal alabilir. Dikkatli olmak gerek :(

Ben de, insanın annesinin gözünün önünde dayak yemesine şahit olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum.Silinmiyor hafızadan. Ne yaparsan yap gitmiyor. En küçük bir şeyde hatırlıyorsun aynı bu konuyu okuduğumda olduğu gibi. İstemsiz ağlamaya başlıyor insan....

Ailen neden arkanda durmaz ? Bu adamdan ayrılmalısın.
Ayrılamazsan da karı koca gibi olma bence. Aynı evin içinde olan iki insan gibi olun.
Hak etmiyor seeni.

Rabbim kocana hidayet versin onu iyi etsin inşallah. kayınvalidenide bildiği gibi yapsın :41: aynı şey onun kızına olsa napar acaba ama meraketme kimsenin ahı kımsede kalmaz.

çok acı ama gerçek ne ilksin canım ne de son olacaksın.dayak atmak tek çareleri sanıyorlar.başıma geldi ama aynen susup oturdum.bekarken bana öyle bi durumda ne yaparsın deseler boşarım derdim belki bilmiyorum ama susup oturdum.Ve benim eşim o kadar şeyin üstüne özür de dilemedi zamanla o öfke söndükçe konuşmaya başladık:s
sabır canım çok büyük sabır.öyle zor ki evlilik cevap versen,kadın kısmısı susar konuşma diye dayak yiyebilirsin,konuşmasan susma bana cevap ver adam yerine koymuyomusun diye dayak yiyebilirsin:(
inşallah son olur

evet ne yazıkkı buda oldu sudan bı sebebti belki ama sonu kabus oldu

dun akşam yaşananları kaç yıl unutamam bılmıyorum dun akşam markete gıdecektım eşimle bişi sordu bılmıyorum dedim yuksek çıkmış sesim yoldan geri döndü dışarıda bızı giderken gören komşularda vardı rezıl olucaz diye onu yoldan çevirmeye çalıştım ama dönmedı hatta koluma vurdu komşumuzun gelinide arkadan geliyormuş görmüş ben okadar utandımki kafaı kaldırmadan eve döndük

eve gırdiğimizde kvde sordu çocuğu onlara bırakmıştık oyuzden kendı daireme değil onlara gırdık eşim anlattı böle böle oldu dıye
kayınvalidemdeki sevıncı görmeliydiz oğlum ne olmuş gerı dönulurmu demesı normal olan olay buyumesın dıye eskiye dairr ne var ne yoktuysa döktü ortaya geçen konumdada yazmıştım şu kızkardeşi mevzusunda hemen o konuyu açtı yaa işte onlarada hiç sebebsiz çıkıştı falan fılan dıye döktü ne varsa bende susmadam resmen sokak kadınları gibi kavga ettım aklıma ne gelirse her söylediğine cevap verdim susmak ıstemıyordum odalara kapanıp ağlamak ıstemıyordum bıktım zaten bunları yapmaktan kadın birden oğlum yavrum dmeeye başladı eşime nasıl güzel davranıyor eşimde aklına ne gelirse söyluyor resmen yerın dıbıne sokuyor benı bıkaçkere onların yanında boğazımı sıktı resmen film gıbı ızlıyor kayınpeder ve kayınvalide ustelik çocukta kucağımda eşim bunları yaparken 3 saat tartışmanın ardından kendı dairemize geçtik eşimle devam ettı tartışmamız annene nasıl böyle bı fırsat verırsın diye başladım ben resmen susamıyordum buadar sudan bı sebeb oluşuna tahammul edemıyordum bana kafa attı başım hala şiş boğazımdada tırnak yaraları var

kayınvalidemde kavga ederken benı götür gidecek yerım yok karakola götür ordan nereye götürlerse gıderım çocuğuda bana ver ne zaman sıtersen görürsün dedim bu laf üzerine kv.de ayy gitçekmil sen kovsak bıle gıtmezsın anan baban senı gerimi alır kapıda yatsan bıle almazlar dedi doğru söyluyordu almazlardı

eşim başıma vurunca yere düştüm çocuğumda gördü yanıma geldi benı kaldırmaya çalıştı evladım ne kadar acı şeylere şahit oluyordu ben yere düşünce eşimin başına saksı düşmüş gibi değişti birden sarılıp özür dılemeye başladı sabah kadar uyumayıp başımda bekledi kalbım onu affetmedi ama gidecek bıyer olması çaresizlik

başım hala ağrıyor kv.de eşime hiç olmadığı kadar sevecen davranıyor eşim binpişman affet benı ne olur dıye yalvarıyor sonum ne olucak bilmıyorum

Hemen bir acile git adlı raporunu al şikayet etmeyeceksen bile elinde belgen olur kim bilir belki ilerde ihtiyaç duyarsin

yazan arkadaşlara teşekkürler konum kapanmıştır sandım bakmadım kusura bakmayın

gerginlik havası halıyle devam edıyor kvdeyle bırbımızı görmeye tahammulumuz yok normal olarak ne laf sokuyor ne bişi dıyor çok şükür eşimlede aramızda cınsel ve ruhsal bı soğukluk var oda yaklaşmıyor bende konuşmalarını yapmacık buluyorum belkide gözume batıyor bılmıyorum aslında normal davranmaya çalışıyor ama bence normal değil

çok acı ama gerçek ne ilksin canım ne de son olacaksın.dayak atmak tek çareleri sanıyorlar.başıma geldi ama aynen susup oturdum.bekarken bana öyle bi durumda ne yaparsın deseler boşarım derdim belki bilmiyorum ama susup oturdum.Ve benim eşim o kadar şeyin üstüne özür de dilemedi zamanla o öfke söndükçe konuşmaya başladık:s
sabır canım çok büyük sabır.öyle zor ki evlilik cevap versen,kadın kısmısı susar konuşma diye dayak yiyebilirsin,konuşmasan susma bana cevap ver adam yerine koymuyomusun diye dayak yiyebilirsin:(
inşallah son olur

belki bana kızacaksınız ama ben dayağın sadece oğlumun görmesı ve kvdelerın yanında olma kısmına üzüldüm belkide bunlar bana çok ağır geldi şiddetin acısından bıle ağır geldiğindendır kafam hala şiş ama sanırım birilerinin görmesı benı çok yaraladı ben eşimden ilk defa bu davranışı gördum susmadığım için gördüm üstelik susmanında sonu yok bızlerde bu hayata bıkere geliyoruz neden bi damla huzur için surekli susmak zorunda olalımkı bu seferki boş bı anıma geldi alışık olmadığımdan ama eşim bıdahabana vurmaya kalkarsa bende ona vurucam

yol gösteriğiniz için teşekkürler aslında en doğrusu bu ama ben rapor alırsam bu eve dönemem

Allah yardımcın olsun bazen akıl bile veremiyorsun.Aile desteği gerçekten önemli .Madem öyle eğer çalışmana karışmıyorsa bir işe başla dicem ama çocuğum var çalışamam diceksin .MADDİ gücün olsa çekmezdin eşini.aLIR Çocuğunu giderdin.

Back
X