ve sonunda hamileyim.. allahım sana binlerce şükürler olsun

cansuyum26

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
90
20
288
39
arkadaşlar merhaba. ben buraya bayağı sorunlar yaşadığımı yazmıştım yaklaşık 2 yıldır evlıyım ancak bi türlü hamile kalamamıştım. ama bu ay rabbim yüzüme baktı ve dualarım kabul oldu. adetim 3 gün geçti ve ben bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı.. akşamda beta hcg yaptırdım sonuç pozitif hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteenlerin başına.. rabbim aratmasın.. çok tuhaf duygular yaşıyorum

arkadaşlar merhaba. ben buraya bayağı sorunlar yaşadığımı yazmıştım yaklaşık 2 yıldır evlıyım ancak bi türlü hamile kalamamıştım. ama bu ay rabbim yüzüme baktı ve dualarım kabul oldu. adetim 3 gün geçti ve ben bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı.. akşamda beta hcg yaptırdım sonuç pozitif hamileyim çok şükür. Darısı tüm isteenlerin başına.. rabbim aratmasın.. çok tuhaf duygular yaşıyorum

merhaba canım öncelikle tebrik ederim tedavi sonucu mu oldu doğal yolla mı?

canım diğer konularına baktımda hep üzüntünü ifade etmişsin ama şuan hamilesin vay be çok duygulandım allah tamamına erdirsin kucağına al inşallah

:nazar:Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese versin :nazar:rabbim seni ve bebeğini nazarlardan korusun ♥♥♥:nazar::nazar:

merhaba canım öncelikle tebrik ederim tedavi sonucu mu oldu doğal yolla mı?
mrb canım evet taamamen doğal yolla kaldım. bende iki çikolata kisti bir miyom vardı 1 yıl önce laporoskopiyle aldırdım 1 yıldır bebek diye yanıyodum ama zamanı vardır diye doktorada gitmiyodum. o zaman bu zamanmış. rabbim duamı kabl ettı. tüm isteyenlerede aratmasın inş..

canım diğer konularına baktımda hep üzüntünü ifade etmişsin ama şuan hamilesin vay be çok duygulandım allah tamamına erdirsin kucağına al inşallah
evet ya öle oldu. olmıcak sanıyodum hiç.. ama yınede umut dünyası umut etmektende kendımı alıkoyamıyordum. ve sonunda oldu. çok şükür..

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Benim bi sorum olacak bhcg kaç çıktı.Bir de testte çizgi silik miydi.Ben üç gndür yapıyorum test ilk gün çok silikti bugün biraz daha belirgin.Benim de iki gün geçti adetim.Korkuyorum....

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Benim bi sorum olacak bhcg kaç çıktı.Bir de testte çizgi silik miydi.Ben üç gndür yapıyorum test ilk gün çok silikti bugün biraz daha belirgin.Benim de iki gün geçti adetim.Korkuyorum....

726,82 çıktı. idrar testide hemen çift çizgi belirdi silik değildi ikiside koyu renkteydi. benım 3 gün geçmişti. ama ben herşeyden önce hissettim. kan testi yaptırabılırsın

Back
X