Ve sonunda hamileyim ❤️

Bende aynı 4 yıldır bı kere kimyasal m oldu doktor yuUnede dedi çare etmiyor

Bende aynı 4 yıldır bı kere kimyasal m oldu doktor yuUnede dedi çare etmiyor
Üzüldüm sizin icin gercekten bari saglikli beslenin filan sperm de hareket azligi felan varsa cogalir belki sende inositol ve koenzim kullan omega 3 umudunu kaybetme canm tek degilsn cogmuz ayni durumdayiz😔

Bunlar ne hapları reçete olmadan ywpamibiliyormuyuz
Takviye bunlar sperm ve yumurtalari geliştiren vitaminler KoenzimQ10 ve omega 3 eşinle birlikte kullanabilirsin inositol'u sen tek kullan kadinlar kullaniyor onu oda yumurtalari geliştriyo adeti düzenliyo felan 6 ay icinde en gec gelisme görülür zaten inofolic kombi yada gynositol alabilirsin hepsi eczanede mevcut özellikle koenzimin hücre yeniliyici bir etkisi var ben faydasini görmüstm ama tembellik ettm devamini getirmedim🤷‍♀️ umarim sanada yarar ..

Takviye bunlar sperm ve yumurtalari geliştiren vitaminler KoenzimQ10 ve omega 3 eşinle birlikte kullanabilirsin inositol'u sen tek kullan kadinlar kullaniyor onu oda yumurtalari geliştriyo adeti düzenliyo felan 6 ay icinde en gec gelisme görülür zaten inofolic kombi yada gynositol alabilirsin hepsi eczanede mevcut özellikle koenzimin hücre yeniliyici bir etkisi var ben faydasini görmüstm ama tembellik ettm devamini getirmedim🤷‍♀️ umarim sanada yarar ..
İnşallah

Back
X