Kizlar artik kacacak bir deligim yok,köseye kistirildim.Dün cok kötü seyler yasadim,bazilariniz bana kizdi,sözleriniz kalbimi kirdi.Ben son beraberligin üstüne baskasiyla evlenme karari aldim diye,sanki hic ask acisi cekmemis gibi nisan elbisemi gelinligimi burada sizinle paylastigim icin bana kizanlar oldu.Ask acisi cektim,karsima yeni bir kismet gelmisti,kabul ettim,gelin olacak bir genc kiz gibi ben heveslerimi yasamak istedim,nisan olsun dügün olsun bende bunlari görmek istedim.Mantik evliligi olsa bile,bu güzel duygulari tatmak istedim.Artik burdaki bazi arkadaslarin beddu'simi tuttu bilmiyorum ama hersey iptal oldu,ortada ne nisan nede dügün var artik.Size anlattigim o eski sevgili beni tehdit ediyordu,evlenmeme karsi cikiyordu.Yanina gelmiyorum ama sende evlenmeyeceksin diyordu.Hic takmadim onun sözlerini,ve sonunda dün buraya geldi,kapimi caldi tuttu kolumdan cekistirdi,arabasina bindirdi,zorla sözlümün evine götürdü.Evde yoktu annesi vardi.Beni itekleyerek eve girdik.Sözlümün annesine bagirdi cagirdi,ve ona dediki bu kiz bakire degil,benimle birlikte oldu dedi.Yalan dedim,asla öyle birsey olmadi bir kere görüstük dügünde dedim,asla böyle birsey yasacak bir firsatimiz olmadi dedim.Sözlümün annesi hemen oglunu cagirdi,geldi.Oda bana inanmadi,yalvardim bu dogru degil,iftira dedim.Bana degilde ona inandi,namus bu dedi,yenilir yutulur sey degil,sen onun koynuna girdiysen hangi cesaretle benim karim olacaktin dedi.Evimden defolun gidin dedi.Kimin Bedduasi tuttu bilmiyorum.Ayni bir film sahnesiydi sanki yasadiklarim.Ailem yüzüme bakmiyor,o pislik'te cekip gitti.Sana evlenmeyeceksin dedim,gerekirse adini orosp....ya cikartirim dedim,sen beni dinlemedin dedi.Simdi ne halin varsa gör dedi.Anlayacaginiz ortada kaldim böyle... mafoldumben
Sadece icimi dökmek istedim,cünkü kimse bana inanmiyor,herkes onunla yattigimi düsünüyor.Neden benim sözüme degilde,ona inaniyorlar,onu tanimiyorlar bile,ama ona inaniyorlar...
Sadece icimi dökmek istedim,cünkü kimse bana inanmiyor,herkes onunla yattigimi düsünüyor.Neden benim sözüme degilde,ona inaniyorlar,onu tanimiyorlar bile,ama ona inaniyorlar...