• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda korktugum basima geldi :(

vallaha arkadaslar,artik cevap veremeyecegim,cünü cogunuz benim alay geciyor,kusura bakmayin,bana inanmiyorsunuz,kendimi cok salak hissettiriyorsunuz :olmaz:

Yok estafurullah..Sadece bizi salak yerine koymaya çalıştığını düşünüyor olabiliriz belki?:sinifsinif:

Bu isin boyle olacagi coktan belliydi guzelim anlamadigim eski sevgiliniz 3 saatlik uzaklikta oldugu halde sevgiliyken hic gelmiyo demistiniz oteki actiginiz bi cok baslikta sizin evleneceginiz sozlunuzun kim oldugunu ve onlarin evini nerden ogrendi siz mi soylediniz amaciniz neydi sizi gormeye bile gelmeyen sadece bi kez gorustugunuz bi kisi cikip sirf sizi surukleyip sozlunuzun evine goturmek icin geliyo neden bunu yapiyo size bi garez ne

bence bu yaşananlar doğru olabilir şahsen ben inandım ve kolay kolay inanmayan biri olarak samimiyetine inandım inanılmayacak bi konu değil çünkü hadi yalan olsaydı bukadar direlttip üstüne basa basa herkese cevap vermezdi konuyu açıp bir iki bişiy söyliyip kaçardı hiç mi duymuyoruz sanki böyle vakalar ..inanıpta salak olacağıma inanmayıp dalga geçmem şahsen.böyle vakalara şahit olan bilirmiş zati..ben inandım kardeş durumun gerçekten kötü ama yapacak bişiy yok zamana bırak bazı şeyleri

Son sahne ne oldu tuygum hele bi deyiver :delphin:gözü dönmüş eski sevgili ve namus meraklaııs yeni nişanlı ayrıca onun heyecanlı bır anası vardı dimi ?

fındam......bende son sahneyi yakaladım........
ben sorularıma yeni başlamıştım ki.........
the end oldu.........ama oskarlık degildi.....yerimseniben

bir rüzgar gibi geçti..........kaydirigubbakcemile4

hadi gucluydu erkektı cektı cewırdı gıttınız ewe .....
sözlünün anneside bı oglunu cagardı kımbu ne işi war ne hakla demedi .....
sözlünde geldi inanmadı ....
bunada tamam ama senın annen baban demekkı sana hiç güvenı yokmuş kı boyle düşünmüş bakırelık kontrolu yaptır al bır rapor o zman sonrada sıkayet et bı yerlere o adamı yanı ne bu yanı senın adını o.. ya cıkartırım nası bişiy allah korusun yanı yok böyle bişey ya ....

fındam......bende son sahneyi yakaladım........
ben sorularıma yeni başlamıştım ki.........
the end oldu.........ama oskarlık degildi.....yerimseniben

bir rüzgar gibi geçti..........kaydirigubbakcemile4

böyük bi kayıp yoksa dert etmeme gerek yok yani iyi :delphin:
hastaydım zati bütün gün çımamadım yataktan gıda zehirlenmesi geçirdim ..bütün gece hastanede serum yedim mirmirmirmir

hadi gucluydu erkektı cektı cewırdı gıttınız ewe .....
sözlünün anneside bı oglunu cagardı kımbu ne işi war ne hakla demedi .....
sözlünde geldi inanmadı ....
bunada tamam ama senın annen baban demekkı sana hiç güvenı yokmuş kı boyle düşünmüş bakırelık kontrolu yaptır al bır rapor o zman sonrada sıkayet et bı yerlere o adamı yanı ne bu yanı senın adını o.. ya cıkartırım nası bişiy allah korusun yanı yok böyle bişey ya ....

o rapordan sonrada o insanların hiç birini bir daha hayatına sokma..
annen baban da buna dahil..
çek git , yeni bir hayata başla..

canım tabiki buna benzer neler duyuyoruz..........ama arkadaşın anlatımda eksikler var .........
belki kullandıgı kelimeler inandırıcı degil........
bilmiyorum...........
ama kim olursa olsun eski sevgilinin arabasına binip sözlüsünün evine götürmez......
evin adresinide vermez........
orda rezil olucagı belli bir durum masum olsa bile herşeyi der bu eski sevgili zaten evlenmesinede karşı.........
o evde o kadıncagız buyrun ne içersiniz demiyecek bu belli bir şey kavga cıkacagı.........
ve öylede olmuş zaten...........
kızın bakireligine varana kadar tartışmışlar..........

Benim taktigim seyde ailen hic tepki vermiyo ve bekar degilsen oyle bisey olduysa gelsin evlenin diyo varmi boyle bisey yaa aklim ermedi bu ise

neden şimdi polise gitmiyor peki.neden şikayetçi olmuyor... zorla evinden kaçırılmış,bir arabaya bindirilmiş sözlünün evine zorla götürülmüş.
orası,.kovboylar diyarı yani . eski texas. mı.?
almanyamı.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana çok tuaf geldi kimse beni evimden gelip alamaz ben çıkmadıgım sürece..
heleki nişanlımın evini bilemez..ben söylemdigim sürece..
zorla çok zor deli gibi seven insan alır kaçırır zorla bidada geri getirmez..neden nişanlının evine götürsn senii.nişanlının aileside haklı kim olsa aynı tepkiyi verir..kapıma biri dayancak vede şaçmalıcak...
ve sen hiç görüşmemissin bu insanla zor zor bunların hepsini kurmak...

cnm anlattıkların pek güven vermiyor ama eger dogruysa bu ne zihniyet bu ne çelişki?
biri seni evinden zorla alıp götürüyor..nişanlının evine kadar..birlikte eve giriyorsunuz ve bu arada resmen adam kaçırma tarzında bu olaya kimse tepki vermiyor?? polise anlatmıyorsun derdini..haneye tecavüz resmen bu..
nişanlında ne adammış tek kalemde türk filmelerindeki acılı aşık ediz hun gibi silip atıyor..
sen kimsin ne diosun be demiyor..iki tane çarpmıyor suratına..
bi defa senin ıspatlayacagın bişise bu o raporu alır gözüne sokardınız defolup giderdi hayatınızdan..
olmayan bişey için adam iddia ediyo ve bisürü zorbalık içinde dediği oluyo..
gayet sinirlendim bu başlığa..trajikomik..
allah yardımcın olsun...

üzücü bır durum ama neden beddua edenı burda arıyorsun bılemedım dogrusu !

sabırlar dılıyorum

Back
X