VE SONUNDA LABİOPLASTİ ❤️‍🔥

Oturup kalkarken veya bacak bacak üstüne atarken de ağrı sancı oluyor mu
oturamiyorm koluga yataga dikişlerim acilmasin diye sadece klozete oturuyorm mecburen. onun disinda uzanirken kalkarken sagdan soldan falan destek alip yuvarlayip kendimi kalkabiliyorum

oturamiyorm koluga yataga dikişlerim acilmasin diye sadece klozete oturuyorm mecburen. onun disinda uzanirken kalkarken sagdan soldan falan destek alip yuvarlayip kendimi kalkabiliyorum
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰

Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰
rica ederim ne zaman isterseniz sorun bu arada bacak bacak ustune atmak suan imkansiz gibi

iyiyim yolculuk yapicam otobusle 8 saat 2 koltuk aldm oturmam cok zor o yuzden uzanarak gidicem cok hafif agrim var ama ciddi bi sey degil iyiyim yani 🥰
Aman dikkat edin bence poponuzun altına yumuşak minder gibi bir şey alın çünkü uzun bir yolculuk ve sonradan rahatsız edebilir koltuk 🥰

suana kadar 2 kez yaptim ilki hastanede agri kesici etkisiyle hic yanma olmadi. ama az once yaparken yandi baya ama gecti yani cok onemli bi sey degldi. klozet olmasi cok iyi ama yarn dönüyorum ve evimde klozet yok🥹
selamlarr nasıl gidiyo durumlar merak ettim bende bu doktora düşünüyorum yaptırmayı bu yaz sonunda inşallah müsait zamanı bekliyorum bence bi 2 hafta falan hiç bi işimiz olmaması gerekiyo ne kadar hemen toparlanılıyo densede

selamlarr nasıl gidiyo durumlar merak ettim bende bu doktora düşünüyorum yaptırmayı bu yaz sonunda inşallah müsait zamanı bekliyorum bence bi 2 hafta falan hiç bi işimiz olmaması gerekiyo ne kadar hemen toparlanılıyo densede
ben doktordan cok memnunum ameliyatim 3 saat surdu ve gercekten uğrasmis ozenle yapmis fiyatida uygun performansa gore ben ogrenci oldgm icin rahatim ama calisan biri 3 gun falan izin alsa cok iyi olur cunku dinlenmek cidden iyi geliyor. durumum suan iyi cok az agrim var o da olur o kadar soncta kesip diktiler genel olarak iyiyim

ben doktordan cok memnunum ameliyatim 3 saat surdu ve gercekten uğrasmis ozenle yapmis fiyatida uygun performansa gore ben ogrenci oldgm icin rahatim ama calisan biri 3 gun falan izin alsa cok iyi olur cunku dinlenmek cidden iyi geliyor. durumum suan iyi cok az agrim var o da olur o kadar soncta kesip diktiler genel olarak iyiyim
lokal mı genel anestezimi oldun acaba birde dikişler kendiliğinden mi düşecekmiş nasıl oluyo

Back
X