VE SONUNDA LABİOPLASTİ ❤️‍🔥

Aklıma bir soru geldi de sormak istedim tuvaletten sonra silinmesi kolay oluyor mu
akliniza ne takilirsa sorabilirsiniz🥰 silmesi biraz skntili aslnda ben dis dudaklara dolguda yaptigim icin ic kisma pek pecete degiremiyorum boyle dokundurarak pıt pıt kurutuyorum ama tabii nemli kaliyor

akliniza ne takilirsa sorabilirsiniz🥰 silmesi biraz skntili aslnda ben dis dudaklara dolguda yaptigim icin ic kisma pek pecete degiremiyorum boyle dokundurarak pıt pıt kurutuyorum ama tabii nemli kaliyor
Anladım teşekkür ederim 🥰🥰 umarım sağlıklı bir şekilde iyileşirsiniz

selamlarr nasıl 2. gün çok sıkıntı yaşadınızmı şuanki görüntüden memnunmusunuz
merhaba suan bile goruntusu cok iyi cok memnunum arada agrim oluyor en kotusude yatakta saga sola donememek beni öldürüyo hep sirt ustu yatmak cidden zor kimse bundan bahsetmemisti. ayrica bu gunki problemim buyuk tuvaletimi yapamamak cok kotu karnim agriyor (acik acik yaziyorum ama herkesin basina gelcek bi sey tum gercekligiyle yaziyorm ki bunlara hazirlikli olun) yarin doktora yazicam bakalim ama genel durum iyi

merhaba suan bile goruntusu cok iyi cok memnunum arada agrim oluyor en kotusude yatakta saga sola donememek beni öldürüyo hep sirt ustu yatmak cidden zor kimse bundan bahsetmemisti. ayrica bu gunki problemim buyuk tuvaletimi yapamamak cok kotu karnim agriyor (acik acik yaziyorum ama herkesin basina gelcek bi sey tum gercekligiyle yaziyorm ki bunlara hazirlikli olun) yarin doktora yazicam bakalim ama genel durum iyi
çok sevindim doktorla ilk muayeneye gittiğinizde noluyo acaba fiyat ve gün bilgisini mi konustunuz günü siz mi seçtiniz onlar mı belirledi istediğim tarihte ameliyatı olabilmek için ne kadar önce gitmem gerekir sizce

Normal dudağa dolgu anlarım da vajina dış dudağa dolgu nasıl oluyor aydınlatır mısın

çok sevindim doktorla ilk muayeneye gittiğinizde noluyo acaba fiyat ve gün bilgisini mi konustunuz günü siz mi seçtiniz onlar mı belirledi istediğim tarihte ameliyatı olabilmek için ne kadar önce gitmem gerekir sizce
acikcasi ben ameliyat gunune kadar doktorla hic konusmadm gormedim. ameliyat gunu ameliyata alinmama az kala geldi 5 dakika gordum ve bir daha gormedim doktoru onceden muayene falan olmadm direkt WhatsApp uzerinden anlasip gun ayarladm. ameliyat gunu odama gelip bakti kontrol etti ameliyata aldi o kadar. istedigin gune ayarlaman icin ne zaman yazman gerekli bilmiyorum doktorun yogunluguna gore degisir bence

acikcasi ben ameliyat gunune kadar doktorla hic konusmadm gormedim. ameliyat gunu ameliyata alinmama az kala geldi 5 dakika gordum ve bir daha gormedim doktoru onceden muayene falan olmadm direkt WhatsApp uzerinden anlasip gun ayarladm. ameliyat gunu odama gelip bakti kontrol etti ameliyata aldi o kadar. istedigin gune ayarlaman icin ne zaman yazman gerekli bilmiyorum doktorun yogunluguna gore degisir bence
Anladım peki sence ameliyat sonrası kaç gün evde istirahat edilmeli şuan normal rutine birazda olsa dönebilirmisin yürüme vs çok yürüdüğünde sıkıntı oluyor mu

Anladım peki sence ameliyat sonrası kaç gün evde istirahat edilmeli şuan normal rutine birazda olsa dönebilirmisin yürüme vs çok yürüdüğünde sıkıntı oluyor mu
3. 4. gunum falan ve normal rutine donulebilir. ben dinlenmeyi tercih ediyorum ama duzgun yuruyebiliyorum. oturmayi cok denemedim dikisler zorlanmasn diye surekli uzaniyorum tuvalet disinda kalkmiyorm ama evet normal rutine donulebilir ben normal hayatmda da uzanmayi uyumayi sevdigim icin kalkmiyorm aslnda ama yemekte yapabilirim bulasikta yikayabilirim. pazartesi okula gidicem 1 hafta olmus olucak 3 saat araliksiz oturmam gerekicek . uzun sure yurumeye gelirsek denemedim tahris olmasin diye zorlamiyorm. uzun uzun yuruyus bence olmaz ama normal yurumekte sikinti yok🥰

Merhaba yarın sabah 9da yıllardır istedigim labioplasti ameliyatım var. Ben bu süreçte hep deneyimlemis insanlarin yazilarini okudumm Bende bi yarar saglamak adina gün gün yazicam her seyi yarin gorusuruzz...

Evet ameliyattan ciktm kendime geldim ama ameliyattan cikarken bile oyle bir agrim vardi ki .O aci sizi olmadi diyenler suan hoc samimi gelmiyor dayanilmaz bir aciydi aglamaktan mahvoldum serum bitmesine ragmen acim devam etti yeni yeni hafiflerdi aradan 2 3 saat gecti hala agri var ama ilk zamanki gibi degil.
yasadiklarmi hemen yaziyorm ki unutmiyim suan iyiyim agrim yok yurudum biraz 2.agri kesici yapildi
ameliyat gunu: ameliyattan cikar cikmaz cok canm yandi bir kac saat 2 tane agri kesici yaptilar suan cok iyiyim gece ilacimi icicem krem vs vermedi. sadece agri kesici odem onleyici ve antibiyotik verdi. doktorumu sadece 3 4 dakika gordum tatli biriydi ve fotograf attilar harika olmus. suan agrim falan yok sınırlı hareket ediyorum.

2.gun biraz ugrastirici gecti hafif agrilarim vardi yoldan kaynakli eve varinca buz uygulamasi yaptim iyi geldi kanamam falan yok sukur daha henuz alaturka tuvalette gitmedim nasil olucak bilmiyorum bakalm

gun gun yazmama sanirim gerek yok gunluk soranlar oluyor yaziyorum alt kısımlarda bulabilirsiniz 🩷🥰
Merhaba. benim de ameliyattan sonra 5. gunum bugun. asiri agrim oldu ilk gun dayanamayacak gibiydim. su an cok daha iyiyim ve hafif kasinma disinda pek bir sikayetim tok. bende ayni sizin gibi ogrenciyim bir haftaya finallerin baskiyor bende ameliyati sinava gidecekmis gibi ayarladim umarim gidebilirim. su anki goruntu istedigim gibi ama hudoplasti de yapildigi icin hala sis yani tam anlayamiyorum. doktor size ne onerdi surmek icin ben batikon suruyorum gunde iki defa o

Merhaba. benim de ameliyattan sonra 5. gunum bugun. asiri agrim oldu ilk gun dayanamayacak gibiydim. su an cok daha iyiyim ve hafif kasinma disinda pek bir sikayetim tok. bende ayni sizin gibi ogrenciyim bir haftaya finallerin baskiyor bende ameliyati sinava gidecekmis gibi ayarladim umarim gidebilirim. su anki goruntu istedigim gibi ama hudoplasti de yapildigi icin hala sis yani tam anlayamiyorum. doktor size ne onerdi surmek icin ben batikon suruyorum gunde iki defa o
merhaba gecmis olsun. benim oyle dediginz gibi asiri bir agrilarm olmadi ilk ameliyattan cikmam disinda. bana hudoplasti de yapildi ilk gunden beri ara ara buz koyuyorum oyle asiri bi odemim yok hafif kasintim var. bana bi sey surme dedi sadece odem icin vitamin, agri kesici ve antibiyotik verdi o kadar bi krem falan ve ya batikon surmuyorum🙃

Back
X