• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda....

kediciiiik kız şu fayans arasını neyle temizliyodu kaynanan sayfaları okumayı gözüm almadı :KK53:

bu arada gözün aydın yeni ev yeni umut yeni hayat yeni heyecan:KK36:

Hanımlar merhaba .hem mutluyum hem biraz tedirginim.
Sizden her türlü ipucu tüyo tavsiye bekliyorum.
Uzun ugraşlar sonucu eşimin işine yakn tam cadde de 3.kat bi ev bulduk.450 tl.şmdilik bu evi tutmamızın sebebi hem borç kapatmak hem biriktrmek.
Eve gttik baktık ev resmen kiracı evin içine resmen affnza sıgnarak söylüyorum etmiş resmen.
Ev sahbi yaşlı teyze.sordum ögrencimiydi dye hayır aile dedi ya bi kadın nasl pis evde öyle kalır temizlemdn anlamyrum
Arkadaşlar o evi tutmak zorundaym.evi pazartesi çekip göstercm size.ben o evi adam edecgme inanyrum.ama tuvalet duşkabn mafolmuş.ya midem bulandı.hele mtfak ya.of of.
Kimyasal ne varsa kullancm artk.
Neyapmam gerekli.bigece öyle domestoslyp braksam gene gtmez o mikrop.tuvalet taşı rezil halde.lütfen yardımcı olun.nasıl bi yol izleyeym .:KK1: Ev sahbi boya ve tamir yapcak ama siz o kirleri görsenz.kusmamak içn zor tuttum.:KK42:
yağ çözücü aspirin cif Allah ne verdiyse gir eve..

kızz bi yerde çamaşır suyuyla porçözü karıştırcanımı okudumm
gülüm git kendini balkondan at daha acısız olur:cool::KK57:
sakın haaa sakııınn:KK24:En Büyük KK:KK11:

kızz bi yerde çamaşır suyuyla porçözü karıştırcanımı okudumm
gülüm git kendini balkondan at daha acısız olur:cool::KK57:
sakın haaa sakııınn:KK24:En Büyük KK:KK11:

Ben onu yaptım bir kere, evin ortasına kimyasal bomba atmış gibi oldum :KK53:
Camları, kapıları nasıl açacağımı, evi nasıl havalandıracağımı şaşırdım.
Öyle kötü yandı ki ciğerlerim, aha dedim kesin ölüyorum burda yaktım iç organlarımı, erittim.
Aman bacım sakın!
Vallahi L lamelifAmine doğru söylemiş, kendini balkondan at, o daha iyi.

fayans arası derdi ya çamaşır suyu denedim, diş fırçası, büyük fırça, sarı bez, tel uf ya :KK53:

ya bide ben taşınalı 4 ay oldu ama önceden yaşlı teyzemle amcam varmış
ondan öncede öğrenciler
birde daha iyi bir yer bulursak taşıncaz
aslında ders yapalım dedik ama işte belki taşınma durumu yüzünden yapmadı benim ki
zaten dersten kafayı kaldıramıyor garip:KK53:

ben şimdi çamş.suyu krem temizleyici ve bulaşık ilacını karıştırdım öyle döküyorum tuvalate
por çöz dersleri ladırıyor daha kötü oluyor
Sagol canım benim.
Ismi nilem fayans arası.bende kullancam:KK73:

teşekkür tatlım deneyecem :KK73:

ya bide ben taşınalı 4 ay oldu ama önceden yaşlı teyzemle amcam varmış
ondan öncede öğrenciler
birde daha iyi bir yer bulursak taşıncaz
aslında ders yapalım dedik ama işte belki taşınma durumu yüzünden yapmadı benim ki
zaten dersten kafayı kaldıramıyor garip:KK53:

ben şimdi çamş.suyu krem temizleyici ve bulaşık ilacını karıştırdım öyle döküyorum tuvalate
por çöz dersleri ladırıyor daha kötü oluyor

teşekkür tatlım deneyecem :KK73:

ben uykusuzluktan mı böyle salak oldum anlamadım ders ne alaka :27:

bizim eve ilk biz girdik 0 amma 1 sene sonunda sarardı tabi garibim fayans araları :27:

Öyle yapcam hatta döküp yıkamdan kapıyı kitleyp öyle bırakcam bir gece.hadi bkalm:KK17:
hıı hazır işini yapacan girmeden bir gün önce ilaçla böcek haşerat varsa dökülsün ertesi gün giriş temizliğe bence..ailenden tanıdıklarından bir iki kişiyi de aldın mı yanına yarım günde çıkarsın boş evden..

ben uykusuzluktan mı böyle salak oldum anlamadım ders ne alaka :KK53:

bizim eve ilk biz girdik 0 amma 1 sene sonunda sarardı tabi garibim fayans araları :KK53:
sanırım o kireç gibi kalıpları kaldırmak için döktükleri olay derslemek diye geçiyor emin olamadım..bildiğimiz çalışılan ders değil yani :KK70:

Ben onu yaptım bir kere, evin ortasına kimyasal bomba atmış gibi oldum :KK53:
Camları, kapıları nasıl açacağımı, evi nasıl havalandıracağımı şaşırdım.
Öyle kötü yandı ki ciğerlerim, aha dedim kesin ölüyorum burda yaktım iç organlarımı, erittim.
Aman bacım sakın!
Vallahi L lamelifAmine doğru söylemiş, kendini balkondan at, o daha iyi.
biz kadınlar bu temizlik sevdasından öldürcez kendimizi

aslında bana çamaşır suyuda yasak ama olmuyor ki onsuzda :KK69::KK69:

benimde başıma geldi bayıldım gittiydi nerdeyse:110:
Hihihi aklıma soktunuz bikere.mananeki:KK58:

he canım he dene ve sonucu gör dicemde

bünyen dayanabilecekmi bakalım:cool:
:KK53::KK53:

hıı hazır işini yapacan girmeden bir gün önce ilaçla böcek haşerat varsa dökülsün ertesi gün giriş temizliğe bence..ailenden tanıdıklarından bir iki kişiyi de aldın mı yanına yarım günde çıkarsın boş evden..

Kimsem yok.ailem başka sehrde gelemezlerki öyle.
He böcek işini neyapcz ya aklma gelmdi hç.böyle neypmak lazm mesela

Back
X