- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
geçen yıl aralık ayında bıraktık korunmayı, çok biliyoruz ya, hamilelikten önce doktora görünelim dedik, neyse gittim doktorun ilk dediği şey polikistik over! olamaz dedim olamaz, kilo, tüylenme ve düzensizlik sorunum yok hiç bi zaman olmadı, olabilir dedi polikistiksin, 3 ay dene olmazsa tekrar gel dedi, ama ben yıkıldım, kafama taktım taktım günlerce ağladım, bu arada ovulasyon testi ve ateş ölçer aldım, 3 ay daha öyle denedim yok yok yok. martta başka doktora gittim, asla polikistik değilsin herşey çok normal dedi, hatta yumurta takibi yaptı süper bidahaki ay gebe olarak geleceksin dedi. aylar geçti bende bişi yok, dedim eşim gitsin artık. bi gitti daha çok yenisiniz stres yapmayın test yapmayalım dedi, aylar sonra tekrar gitti sonuçlara bakacak hemşire yok sonuçları 1 ay sonra alabiliriz dediler bekledik ve aldık sonuçları. tanı: infertilite, ama değerler normal, çıldırıcam. doktor sadece deneyin bi kaç ay daha diyor, problem çözmek için doktora gittikçe daha çok problem yaşıyoruz, çözüm yok. en son bu ay dörtgözle bekliyorum adet olmayı, umutmu? zerre kadar yok. ovulasyon takip etmedim, telefondan programı sildim, hamile topiklerine bakmadım kendimi başka şeylere verdim ve zumbaya başladım. gel gelelim dün akşam zumba dersim var, bişey beni dürttü, çok hopluyorum derste reglde olmadım ki ne zaman olmam gerektiğini bilmiyorum, takip etmedim çünkü bu ay. test aldım, yaptım ve tam 1 sene göremediğim o çift çizgi çok net karşımda. sabah olmak bilmedi, kan verdim bugün sonuç 2360 ama heniz kese yok haftaya göreceğiz inşallah.
bu ay bi an önce adet olsamda doktora gitsem diye düşünüyordum, ciddi bi tedaviye başlayacaktım. ama Allah kısmet etti çok şükür, umarım keseyide kalp atışlarınıda sorunsuz duyarız.
allah isteyen herkese nasip etsin.
bu ay bi an önce adet olsamda doktora gitsem diye düşünüyordum, ciddi bi tedaviye başlayacaktım. ama Allah kısmet etti çok şükür, umarım keseyide kalp atışlarınıda sorunsuz duyarız.
allah isteyen herkese nasip etsin.