• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve tercih vakti

Hannah McKay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
934
17
68
birisine aşıksınız ama her şeyde istediğiniz gibi değil kötü de değil ama idealinizdeki gibi değil
birisi size aşık siz de eskiden aşıktınız şimdi o kadar yoğun duygularınız kalmadı ama o kişi tam da idealinizdeki gibi
siz ne yapardınız aşık olduğunuz kişi mi yoksa ideallerinizdeki ama aşık olmadığınız kişi mi tercihiniz olurdu ?
aşk ne kadar nereye kadar önemlidir ?

a) birisine aşıksınız ama her şeyde istediğiniz gibi değil kötü de değil ama idealinizdeki gibi değil
b) birisi size aşık siz de eskiden aşıktınız şimdi o kadar yoğun duygularınız kalmadı ama o kişi tam da idealinizdeki gibi

siz ne yapardınız aşık olduğunuz kişi mi yoksa ideallerinizdeki ama aşık olmadığınız kişi mi tercihiniz olurdu ?
aşk ne kadar nereye kadar önemlidir ?

b şıkkı... :51:

digerinin ideal oldugunu nerden biliyorsun? o kisiyle bi iliskin oldumu.. iliskide insanlar farklidir, heleki duygusallasirsa, kiskancliklar di sevgi beklemekler önemsildigini görmekler bu duygular yogunlasiyor.. simdi asik oldugun kisinin eksisini de artisini da cok iyi ve net biliyorsundur.. digeri ideal diyorsun ama eminmisin? onu da simdiki birlikte oldugun kisi kadar iyi taniyormusun? bence seninkisi az havalanmak.. cok yükselme cabuk düsersin.. erkek arkadasini seviyorsanda oldugu gibi kabul ediceksin, yoksa sevdigini sanmiyorum. tabi siddet ve saygisizligi varsa ozaman hak veririm sana.

sevmediğin biriyle ömür geçmez. oyun değil evlilik bu
ikisinden birini seçmek zorunda mısın ki ?
bırak hem aşık olabileceğin hemde mantığına uyan biri çıkıcaktır karşına.

digerinin ideal oldugunu nerden biliyorsun? o kisiyle bi iliskin oldumu.. iliskide insanlar farklidir, heleki duygusallasirsa, kiskancliklar di sevgi beklemekler önemsildigini görmekler bu duygular yogunlasiyor.. simdi asik oldugun kisinin eksisini de artisini da cok iyi ve net biliyorsundur.. digeri ideal diyorsun ama eminmisin? onu da simdiki birlikte oldugun kisi kadar iyi taniyormusun? bence seninkisi az havalanmak.. cok yükselme cabuk düsersin.. erkek arkadasini seviyorsanda oldugu gibi kabul ediceksin, yoksa sevdigini sanmiyorum. tabi siddet ve saygisizligi varsa ozaman hak veririm sana.

ikisini de tanıyorum o yüzden ideal veya değil ayrımını yapabiliyorum
ideal dediğim kişiyle bir ilişkim olmuştu ama eski yoğun duygularım kalmadığı için ayrıldım
havalanmak değil bu lütfen ne haddime
aşka önem verirdim bunun için ayrıldım ama şimdi acaba aşk o kadar da önemli değil mi biraz menfaatçi mi olunmalı diye düşünür oldum
mutluluğu getiren aşk mıdır yoksa istediğini bulmak mıdır aşık olmasan da
bu konuda tecrübesi olan kişilerin fikirlerini gerçekten öğrenmek istiyorum

Benim durumumla noktası virgülüne kadar aynı şeyleri yaşıyosun çok şaşırdım:53:
Sanki ben yazmışım ben anlatmışım derdimi....

Seçim yapmak öyle zorki bende çıkmazdayım arkadaşım...:50:
Şeytan diyo ikisinide sil at hayatından ama onuda yapamıyosun nolcak böyle bilmiyorum
Bi seçim yaparsan buraya yaz olurmu

Benim durumumla noktası virgülüne kadar aynı şeyleri yaşıyosun çok şaşırdım:53:
Sanki ben yazmışım ben anlatmışım derdimi....

Seçim yapmak öyle zorki bende çıkmazdayım arkadaşım...:50:
Şeytan diyo ikisinide sil at hayatından ama onuda yapamıyosun nolcak böyle bilmiyorum
Bi seçim yaparsan buraya yaz olurmu

oh be beni anlayan birisi varmış ya :)
seçim yapmak çok zor valla ya çoook

b şıkkı diyorum; ama aslında ikisini de seçmezdim.. çünkü seçebileceğin adamı bulduğunda tereddütün kalmıyor zaten, işte bu diyorsun... demek ki daha bulamamışsın.

a tabiki ben aşık olmak isterim ister iyi gitsin ister kötü.kötü olan şeye aşkımla savaşırım.
eğer herşey iyiyse ve aşk yoksa hayatta olmaz.o insanla her anı nasıl geçireceksin.mantığa gider.ALLAH KORUSUN:91:

Eğer iki kişi arasında kalıyorsak ikisini de seçmemeliyiz.
Çünkü herhangi birini gerçekten sevseydik ortada bir seçim olmazdı.

birincisine aşığım diyosun ama söylediğin gibi aşık olsaydın gözün başka kimseyi görmezdi ve idealmi değilmi diye düşünmezdin bile. ona aşık değilsin yani. ikincisinede daha önce bişey hissetmişsin ve olmamış yine duygun bitmişki şuanki birinci girmiş hayatına. bi deyim vaardır ya pirince giderken eldeki bulgurdan olmak. şuan sendeki sadece bu. ikincisi sevgilin olsun onu tanı onunda ideal olmadığını görceksin. senin olmadığı için cazip geliyo şimdilik. birincisine böyle bi haksızlık yapamazsın aşık deilsen bitir ilişkini başkası için deil sevmediğin için!!!!!

birincisine aşığım diyosun ama söylediğin gibi aşık olsaydın gözün başka kimseyi görmezdi ve idealmi değilmi diye düşünmezdin bile. ona aşık değilsin yani. ikincisinede daha önce bişey hissetmişsin ve olmamış yine duygun bitmişki şuanki birinci girmiş hayatına. bi deyim vaardır ya pirince giderken eldeki bulgurdan olmak. şuan sendeki sadece bu. ikincisi sevgilin olsun onu tanı onunda ideal olmadığını görceksin. senin olmadığı için cazip geliyo şimdilik. birincisine böyle bi haksızlık yapamazsın aşık deilsen bitir ilişkini başkası için deil sevmediğin için!!!!!

Aşk körlük müdür? Kendini düşünmeden teslimiyet midir bir kişiye? Eğer buysa aşk ya ben hiç tatmadım bu duyguyu ya da bu bir hastalık çoğu kişinin de tatmadığı...

Bence ıkısnıde sil gitsin.. eminim ki hem mantıken sana uygun hemde aşık oldugun hayallındeki erkeği bulucaksın ama böyle deil ..

Aşk körlük müdür? Kendini düşünmeden teslimiyet midir bir kişiye? Eğer buysa aşk ya ben hiç tatmadım bu duyguyu ya da bu bir hastalık çoğu kişinin de tatmadığı...

aşk körlük olmadığı gibi bikaç kişi arasında seçim yaptırcak bişeyde değildir.madem ideal değil hala neden birliktesiniz onun her dakikasından çalıyosunuz bunu anlamış değilim. aklınızda başka biri varken onunla vakit geçiriyosunuz ve ideal olmadığı kanısına varıyosunuz. diğer kişi sevgiliniz olduğunda sanıyomusunuz ki şimdiki kadar mantıklı davranıcak? zaman gelicek ideal diye tabir ettiğiniz herşey yok olucak. siz kalbinizin sesini dinleyin en iyi cevabı siz vericeksiniz kendinize ama bikez acaba diye başka girdiyse akla o ilişkiden hayır gelmiceğide aşikar. umarım seçiminizle mutlu olursunuz.

bu yazıdan anladığım şu ....arkadaşım birine aşıksın ama hiçbirşey istdeiğin gibi değil çocukta sana karşı boş değil ama seni istediğin kadar sevmiyor ...diğer şık ise gerçekten sevgisine inandıgın tam evlenilecek biri seni rahatta ettirir....ŞİMDİ DERİM Kİ :sen ne a ne de b şıkları arasında kal ikisinide sevdiğini düşünmüyorum bence kafanı topla önce sonrada hem gercekten aşık olabilecegin hem de ideal erkek umarım cıkar karsına ikisinin karısımı birini diliorum:)senn için

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aslında verilecek en doğru karar ikisinden de vazgeçmekti ama yapamadım bunu ve aşık olduğum kişiyi seçtim. Umarım pişman olmam. Her ne kadar diğerinin her şeyiyle tam istediğim gibi olduğunu bilsem de aşksız, heyecansız olmuyor olmaz. Her şey herkesin hayrına olsun gönlünüzce olsun teşekkürler arkadaşlar...:71:

5 sene önce bende böyle bi duruma düşmüştüm
bi yerde önceden çoookk ama çookk sevdiğim kişi
diğer yerde ise o an sevgilim olan ve sevdiğimi düşündüğüm kişi
burda beni yargılayanlar olacaktır mutlaka ama
ben eski sevgilimi seçtim neden dersen çünkü onun durumları bana daha cazip gelmişti
aile yapısı maddiyatı vs gibi
sonra ne oldu bu seçtiğim kişinin babasından dolayı ellerinde ne var ne yok kaybettiler şükür ki evleri felan duruyo ama
fakat ben pişmanmıyım asla iyiki onu seçmişim çünkü ona gerçekten çok aşığım
duygularım ilk günkünden çok çk daha fazla arttı ve anladım ki herşey maddiyat
statü vs değil

Back
X