• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Merhabalar. Sizin önerinizle bir süredir Eucerin kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak günlük kullanacağım leke karşıtı bir güneş kremi de arıyorum ve tam olarak etkili olan bulamadım. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız leke karşıtı Güneş kremi var mı
Merhaba yaz mevsiminde mi kullandınız

Yaz aylarında pek düzenli kullandığım söylenemez. Kış boyunca düzenli kullanmıştım. Şimdi yine düzenli kullanmaya başladım. Lekelerin rengini açtı. Yazın yine belirebiliyor çok güneşe maruz kalırsanız ancak eskisi gibi olmuyor bu belirginlik. Rahatsız etmedi beni.

herkese merhabalar kızlar ben de doğum sonrası oluşan lekelerden mustaribim soydurma bakım kremleri 5 mezoterapi vs bir türlü çare bulamadım sohbette geçen kremleri almanya dan temin ettim 107 euro yani yaklaşık 5375tl tuttu henüz elime ulaşmadı kullandıktan sonra mutlaka tekrar yazacağım. sağlıcakla kalın

Yüzüm 10 senedir sağ ve sol tarafım çilliydi sağ yanağımda malezmada vardı kocaman koyu bir leke şimdi malezmalı olan tarafım tertemiz diğer sol tarafın derisi mi kalın anlamadım oraya azıcık etki etti. hafif bir şekilde çilim kalmış gerçekten 1 ayda etki etti bu kremi tanıtandan Allah razı olsun. Ya bilen biri yazarsa sevinirim şuan 1 ayım bitti bu kremi kaç ay kullanmalıyım.
Eucerin leke seti olarak mı kullandınız Bir de nereden temin ettiniz çok merak ettim cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz şu an cildiniz nasıl

Eucerin leke seti olarak mı kullandınız Bir de nereden temin ettiniz çok merak ettim cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz şu an cildiniz nasıl
Bu set seklinde kullanılıyor kremler yurtdışında temin etmeye celisiyoruz burda çok pahalı.bir akrabanız vs varsa yurtsiindan getittirebilirsiniz.

Trendyolda var şu an ben ordan aldım orjinal de çıktı valla barkod sorguladım

Back
X