Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi
Eki Görüntüle 3595539
düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.
şimdi içeriklerine baktım, ortak içerikler çok gerçekten ama maalesef birebir aynı ürün değil, fiyat farkı zaten uçurum, niveanın serumu eucerinin yanında bedava kalıyor, ne kadar güvenilir bilemedim, keşke birebir aynı olsaydı.. içerikler şöyle:
Nivea Luminous Serum: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cocoglycerides, Alcohol Denat., Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 15985, CI 47005
Eucerin Dual Serum: Aqua, Alkol Denat, Butilen Glikol, Gliserin, İzopropil Palmitat, Setearil İzononanoat, Diizopropil Adipat, Propilheptil Kaprilat, Setearil Alkol, Distarch Fosfat, İzobutilamido Tiazolil Resorsinol, Sodyum Askorbil Fosfat, Sodyum Hiyaluronat, Glisiriza Inflata Kök Ekstraktı, Tokoferol, Glukozilrutin, Sodyum Stearoil Glutamat, Gliseril Stearat, Hidroksipropil Nişasta Fosfat, Dehidroksiksantan Sakızı, Ksantan Sakızı, Gellan Sakızı, Dimetikon, İzokerstrin, Sitrik Asit, Sodyum Klorür, Etilheksilgliserin, Trisodyum EDTA, Fenoksitanol, Parfüm