• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın 🌺
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bbl doktor mu yaptı ?

Tüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsun 🙏 leke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz

Tüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsun 🙏 leke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz
Ne yapılması gerekiyor ? 3 seans bbl lazer+ leke mezoterapisi yaptırdım hiç fayda görmedim nasıl dolandırıldım merak ettim.

İnşallah, teşekkür ederim 🙏🏽 🌺

Eucerin dual serum kullanan arkadaşlar sizlere bir sorum var.Ürün bende silgi gibi soyuluyor.Delireceğim.Gece,gündüz ve güneş kremlerini de almıştım.Onlar da soyulur diye korkudan açamiyorum ürünleri.Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Ben bu ürünü bu şekilde nasıl kullacagim😭Cildimde silikon bazlı ürünlerde bu tür sorunlar hep oluyor.Sizlerde oldu mu?Sorunu nasıl aştınız?

Benim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın 🌺
Merhaba yüzün bbl le nasıl yandı ? Noldu

M mlkydn cim ben de sordurdum Almanya da, hepsi toplam 80-90 Euro dediler. Sadece serumu alip kullansam işe yarar mı acabaa?
anladım. insaallah ulaşırsınız. Bende 1 serum daha kullanırım belki 😊 sonra bende artik daha toparlayıcı kremler istiyorum ve Baska markaya bu marka ile tanıştıktan sonra cesaret edemiyorum açıkçası 😅
merhaba ürünlerin leke için olan isimlerini yazarmışsınız bana benimde cildim berbat 8 senedir denemediğim görmediğim işlem kalmadı

Ben baktım da tam bir sene olmuş kullanmalı.. Bu süreçte (seruma kısa bir ara vermem gerekti getirtememiştim) 3 tane serum bitirdim, 1 gündüz kremi bitti yakın zamanda 2.sine başladım, gece kremi 1 tane almıştım bitmek üzere. Ve sanırım daha fazla kullanmayacağım.. Çünkü neredeyse gözükmüyor lekelerim ve daha fazla da bir değişim gözlemleyemiyorum artık..
Bu eucerin markasının hyaluron filler serisi var.. Onlardan kullanmayı hedefliyorum ancak ulaşamadım hala😕
Bu kremlerin tam ismi fotosu varmı siz bereden aldınız link varmı takdiredersiNizki heryere güven yok

Bu kremlerin tam ismi fotosu varmı siz bereden aldınız link varmı takdiredersiNizki heryere güven yok
Eucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirin

Eucerin anti pigment dual serum.Turkiyeden almadım ben.Hollandadan aldırdım.Turkiyede dolapta satan bir hesap gördüm.Bulgaristandan alıp sattigini söylüyor.İsterseniz bir arastirin
Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi
IMG_5384.webp
düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.

Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi Eki Görüntüle 3595539 düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.
Merhaba yazın da eucerin kullandınız mı

Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus
AdChoices
ADVERTISING​

Merhaba yazın da eucerin kullandınız mı

Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus
AdChoices
ADVERTISING​
Ben geçen sene Mayıs ayından itibaren yaz kış kullanıyorum. Lekelerim tamamen gitmedi ama silikleşti. Yeni leke oluşmadı. Bırakacağım ama korkuyorum açıkçası. Tekrar koyulaşır ve artar diye.

Ben geçen sene Mayıs ayından itibaren yaz kış kullanıyorum. Lekelerim tamamen gitmedi ama silikleşti. Yeni leke oluşmadı. Bırakacağım ama korkuyorum açıkçası. Tekrar koyulaşır ve artar diye.
Ben biraktim geri gelmedi.suan kullanmıyorum.

Rica ederim 💐
Almanya öncelikli olsun bence de🙌🏻 olmadı amazon
Merhaba burayı okuduktan sonra almaya karar verdim ama yanlis urun almisin geri iade edeyim diyorum ama o urun de leke icin.Aldigimin gorselini atacagim dual serumumu alayim aldigimmi kalsin kararsiz kaldim yada ikisini birliktemi kullanayim bilemedim.Aldigim bu

Eklentiler

• Screenshot_20250524-153651_Trendyol.webp
    Screenshot_20250524-153651_Trendyol.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba burayı okuduktan sonra almaya karar verdim ama yanlis urun almisin geri iade edeyim diyorum ama o urun de leke icin.Aldigimin gorselini atacagim dual serumumu alayim aldigimmi kalsin kararsiz kaldim yada ikisini birliktemi kullanayim bilemedim.Aldigim bu
bence bunu iade edin, çok pahalı üstelik retinol içeriyor ve kuvvetli bi ürün bu, özellikle bu mevsimde lekelerinizi artırabilir, bunu iade edip dual serumu alın derim mümkünse gündüz ve gece kremleriyle birlikte kullanın

Selam arkadaşlar. Bende sizler gibi lekelerden muzdarip, geçmesi için her yolu deneyenlerdenim. Öncelikle Melek hanım a ve bu konuda katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Lekelerim Eucerin krem seti sayesinde epey sönükleşti ve yeni lekeler oluşmadı. Şimdi tamamen yok etme derdindeyim. Onun içinde epey araştırma yapıyorum. Bu arada yeni bir serum buldum. Yurt dışından geliyor. Etkisini görürsem sizinle mutlaka paylaşacağım. Bu Eucerin kremi getirtemeyen arkadaşlarıma bilgi vermek için yazıyorum. TikTok ta bir bayan paylaşmıştı . Bu Eucerin serumun Türkiye demuadili varmış. İçerik birebir aynı üreten firma da aynıymış. Kremin adı Nivea luminaus serum. Paylaşabilirsem resmini paylaşacağım. Bende henüz Eucerin serum mevcut ama bitince bende denemeyi Eki Görüntüle 3595539 düşünüyorum. Bayan nivea için bende sivilce yaptı demiş ama Eucerin de bende sivilce yaptı.
şimdi içeriklerine baktım, ortak içerikler çok gerçekten ama maalesef birebir aynı ürün değil, fiyat farkı zaten uçurum, niveanın serumu eucerinin yanında bedava kalıyor, ne kadar güvenilir bilemedim, keşke birebir aynı olsaydı.. içerikler şöyle:

Nivea Luminous Serum: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cocoglycerides, Alcohol Denat., Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 15985, CI 47005

Eucerin Dual Serum: Aqua, Alkol Denat, Butilen Glikol, Gliserin, İzopropil Palmitat, Setearil İzononanoat, Diizopropil Adipat, Propilheptil Kaprilat, Setearil Alkol, Distarch Fosfat, İzobutilamido Tiazolil Resorsinol, Sodyum Askorbil Fosfat, Sodyum Hiyaluronat, Glisiriza Inflata Kök Ekstraktı, Tokoferol, Glukozilrutin, Sodyum Stearoil Glutamat, Gliseril Stearat, Hidroksipropil Nişasta Fosfat, Dehidroksiksantan Sakızı, Ksantan Sakızı, Gellan Sakızı, Dimetikon, İzokerstrin, Sitrik Asit, Sodyum Klorür, Etilheksilgliserin, Trisodyum EDTA, Fenoksitanol, Parfüm

bence bunu iade edin, çok pahalı üstelik retinol içeriyor ve kuvvetli bi ürün bu, özellikle bu mevsimde lekelerinizi artırabilir, bunu iade edip dual serumu alın derim mümkünse gündüz ve gece kremleriyle birlikte kullanın
Kimse yazmayinca açıp sürmüş bulundum.Evet hic idareli bir urune benzemiyor.Dual serumuda verdim sipariş.Dual serumu sabah aksam seklinde surecegim be leke gidericiyide gunde 1 kere gece surecegim sanki 3 kullanimda bitecek gibi.Ikisi yaklasik 6 bin lira tuttu.Kuzenim var hollanda da ona sordum bakti ikizi 31 euro idi fiyati oda 1509 gibi bir rakam ediyor aradaki farka bakin.En mantiklisivyurt disindan gelenlere siparis vermek

Back
X