Ve yine ben siz demiştniz ama bana....

böyle bir anadan nasıl evlad olurduki zaten.......
üzülme zamana bırakıcaksın zamanla biride olucak gençsin daha

yaa ona ne ki noluyor yani
sen o evde hizmetçi miydin ki bakıyor
sen o eve EVLİLİĞE emek verdin
yazıklar olsun boşa katlanmışsın yazık
bununla kurtulduğuna şükür canım

yaa ona ne ki noluyor yani
sen o evde hizmetçi miydin ki bakıyor
sen o eve EVLİLİĞE emek verdin
yazıklar olsun boşa katlanmışsın yazık
bununla kurtulduğuna şükür canım

evet emek verdim ama boşunaymış.. Benimle gelip güzelce konuşsaydı kızım oldu benim oğlum yaptı ama biz yine anne kızız deseydi ben ayrıldıktan sonra da arardım yine anne derdim yine görüşürdüm.. çıkarken dedim ki : yazıkkk oğlunun yuvasının dağıldığına bakmıyorsunda eşyalara bakıyorsun dedim yıkıldıysa yıkıldı ben mi yıktım dedi !!! :53: orda anladım ki çok doğru bir yoldayım ben artık

yazık ya bir yuva kolaymı kuruluyo.bu insanların duyarsızlığı beni çıldırtıyo.benim kayınvalidem gerçekten çok üzüldü vede oğluyla hala görüşmüyo.tabiki yinede oğlu birgün mutlaka görüşecek ama yinede beni yanlız bırakmadı.tarafını belli etti.görümcem ise kardeşimin verdiği karara saygı duyarım demişti.evliliğimizin kurtuluşu için hiç caba göstermedi.ben Allaha havale ettim sende öyle yap.

6 haziran geçti ve ben özgürüm artık.... 6 haziran günü saat 11.30dan buyana.. temyiz süresini bekliyorum sadece

olsun be canım olsun buda senin eski kocana ayrılık hediyen olsun.....
ilkinde boşansaydın acabaların , çelişkilerin olurdu , acaba düzelirmiydi diye için içini yerdi herşeyin hayırlısı umarım karşına güzel insanlar çıkar...

Aynen canım doğru söylüyorsun.. Bitti özgürüm allahıma şükürler olsun ailemleyim mutluyum ve diyorum ki varsa çeken çekmeyin arkadaşım çekmeyin hayat gerçekten güzel yaşamaya değer... Ben bu bana verilmiş ikinci bir şans görüyorum hayatımı düzeltmem hayırlı bir eş bulabilmem için

6 haziran geçti ve ben özgürüm artık.... 6 haziran günü saat 11.30dan buyana.. temyiz süresini bekliyorum sadece

hayırlı olsun. konunu takip edıyordum. çok ama çok mutlu olursun inşallah. sakın üzülme, bundan sonrasını düşün artık.sevgiler...

Çok teşekkür ederim tabiki sonu değil iyi olmaya başladım bile mahkeme günüm de belli olsa herşey daha iyi olacak sanki.. ben boşandığıma üzülmüyorum inanın çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ve 24 yaşındayım daha , ben ona inandığıma bu kadar saf olabildiğime tekrar aldatan birine şans verdiğime üzülüyorum.. Bir hatayı birkere yapan bir kere aldatan tekrar yapıyormuş.. Huylu huyundan vazgeçmiyormuş...

Okurken biraz üzüldüm fakat adına çok sevindim canım..Daha 24 yasındasın,ayaklarının üzerinde duruyosun..Bir defa yapan ne kadar yeminde etse bidaha yapar.Vazgecmez huylu huyundan..İyiki boşandım diyeceksin bi süre sonra,emin ol çok daha fazla mutlu olucaksın :)

Back
X