• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve yine bir fiyasko...

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bugun aöf sınavı vardı bildiğiniz üzere bende sınava gittim sınava gittiğim yer istanbula 2 saat kadar uzaklıkta yüzyüze eğitimimi orda tamamladığım için sınavlara mecbur orda giriyorum neyse ben sabah 7 den beri yolayım 2 de sınava girdim çıktım kaynımda orda asker kv bişeler koydu onu da sınavdan önce kendisine verdim benim tel öğleden sonra bozuldu yani arama yaparken karşının sesi geliyor benim ses gitmiyor annemlerle bile görüşemedim eşimle konuşamadım her neyse bu gun düğün wardı kv akrabasının görümcem ve yegane ailesi her zamank gibi kvlerdi ve beni sürekli kaç kez arayıp durdular bende mesaj attım görümceme tel bozuk ses gitmiyo mesaj atın dedim neyse bundan ses yok ben tam akşam 4te bindim gelicem geri bunlar hala arıyor beni en son görümcemin kocası aradı ben gelen sesi duyuyorum ama benim ses gitmiyo bu bana demez mi bunu duydugundan eminim yalan atma sanki ben tel konusunda yalan sölüyomuşum gibi neyse ben yine bişey demedim tel kapandı zaten bende anneme mesaj attım anne görümcemin eşini ara telin ve benim dururmu anlat dye oda aramıs ne oldu daha konuşamadık zaten ben 7 ye çeryrek kala esenlere indim tekrar ordan kadıköye geçip eve geldim 9 du eve geldiğimde bu insanlar benden ne bekliyor bu kadar da yorulmuşum üstelik artık sıyırmak üzereyim :19:

yetiştirse ne olcak yine aynı tas yine aynı hamam bari bunu yetiştiripte onları önemsemiş gibi durmayım diye anlatmadım :52:

Back
X