Konusmayi denedim 24 saat seninlemi olucam dedi banaÇok haklısınız.
Demek ki evli olduğunu daha farkedememiş eşiniz. Oturup konuşmayı denediniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusmayi denedim 24 saat seninlemi olucam dedi banaÇok haklısınız.
Demek ki evli olduğunu daha farkedememiş eşiniz. Oturup konuşmayı denediniz mi ?
BEnim ole bi luksum yokmus iste ailesi varya yanimda adamin elinden gelse beni ailesiyle birakip 2 3 ayligina calismaya gidicekBence konusmalisin bu konuyu senjn sorumlu oldugun bi karin var de madem arkadaslarina vakit gecirmeyi seviyosun onlatla evlenseydin de hatta bundan sonra yasakliyorum haftada bir goruseceksin de konusma payi bile birakma benim esim 2 3 ayda bir bulusur ona bile rahatsiz oluyorum ben yahu
Tabikide farkinda deil farkinda olsa hala bi arayis icinde olmaz eski sevgilisini dusunmez demiÇok haklısınız.
sende mi aileyle oturuyorsun.Aynen bende surekli ailesiyle vakit geciyorum yemek hazirla kaldir biraz otur sonra kendi basina otur muzik dinle valla bekarken daha iyiydi sanki diyorum madem ark onemliydi hic evlenmesydi yorgun gelir kosa kosa gider ama ben birazcik beni disari cikar gezelim desem yorgunum der ben cokmu biseg istiyorum sanki biraz sevdigimle ellele tutusmasakta yan yana yurumek
Evet aynen ole oldu galiba severem ama onun beni sevdiginden supheliyim acikcasiseverek mi evlendiniz, görücü usulü filan mı?
evleneden önce böyle miydi?
evlendim, vazifemi yaptım, hatun evde nasılsa ben hayatımı yaşarım kafama göre takılırım, diyen bir vaka gibi sanki.
Evet birlimteyiz olede oluyor ne yazikki sevismeyi gec o bi sey icin evlenmemis bana ole dedibir de birlikte mi oturuyorsunuz
korkarım siz çook yanlış yere gelmişsiniz yahu
siz romantik bir evlilik peşindesiniz adam gömleklerimi ütülesin, karnımı doyursun, annem babamla otursun akşam da benimle sevişsin diyor, gibi duruyor.
Yok onun icin evlenmemis cunku evlenmeden once elinde cok varmis evlenmek icin evlenmisHangi amaçla evlenmiş kendisi? Sadece sevişme özgürlüğü için mi? Bunu da sorsaydınız keşke.
Gezemiyorumki bakkala gitmek bile sorunBence siz de biraz kendinize odaklanin. Esinizi de hayatinizin merkezine koymayinMesela aksama kadar onu beklemeyin gezin tozun
![]()
yuh!Yok onun icin evlenmemis cunku evlenmeden once elinde cok varmis evlenmek icin evlenmis
Kocana salak desem kızmazsın değil mi? Bu evliliğin sana kazandırdığı bir şey yok anladığım kadarıyla? Duygusal bağlarınız ne durumda birbirinize karşı? Adamın belli de zaten.Yok onun icin evlenmemis cunku evlenmeden once elinde cok varmis evlenmek icin evlenmis
Benimle konusurken baskasida varmis garibim bunalimda unutamiyoyuh!
e size bunları rahat rahat nasıl söylüyor pek?
nişanlıyken filan başka mı konuşuyordu? siz neden evlendiniz?
Slm kizlar sen aksama kadar isten gelecem diye bekle o aksam gelsin yemegini yesin arkadaslarinin yanina gitsin artik kendimi cok yanliz hissediyorum siz olsaniz negapardini?
Bilmiyorumki amaci neydi ben evlenmek icin evlendigini dusunuyorumYazik size...Ne peki sizinle ailesine bakmaniz icinmi evlenmis
Her nerdeyse haftada 4 kere falan takildiklari bekarCok eksik bir mesaj değil mi? Bir aksamcik olaydan bahsetmissin biz nerden bilelim ki baska nasıl yalniz birakiyo seni. Su an bu soylediginde hiçbir şey yok. Ama her gece ayni seyi yapiyosa var tabi