3 yıldır 90 kişinin bulunduğu bir iş yerinde calısıyorum. İlk geldiğimde her şeye o kadar hevesli, insanlara karşı o kadar sıcakkanlıydım ki, zamanla aynı insanların kendine laf bulabilmesi için herkesi her şeyi -tabii beni de- sohbetlerinde gayet rahat kullandıklarını duyunca soğudum hepsinden. Konuşmayı hep sen başlattığın, sürekli alttan aldığın zaman senden iyisi yok, sanki bilerek seçmişler bu insanları ve bir araya getirmişler.. Benden büyüklerin dedikodularını, yaşıtlarımın sahteliklerini görünce iyice içime kapandım. Konuştuğum bir kaç arkadaşım var, başka kimseyle konuşasım bile gelmiyor o kadar soğudum. Neyse, bir kaç haftaya ayrılıyorum bu şehirden ve buradan gidene kısa bir veda töreni yapılır, vedalaşılır falan ama ben bu töreni istemiyorum. Tek tek birimleri dolaşsam yine törenden farkı kalmayacak. Bir kaç arkadaşım ve daha önce çalıştığım birimlerle vedalaşıp gitmek istiyorum sadece.. tabii gittiğim fark edilince arkamdan bayağı laf edilecek.
Ama hiç içimden gelmiyor, sizce şart mı herkese veda ederek gitmek? Siz olsanız yapar mıydınız?
Ama hiç içimden gelmiyor, sizce şart mı herkese veda ederek gitmek? Siz olsanız yapar mıydınız?