Vedalaşma anı :(

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
Kızlar kismetse Ekim ayinda dugunumuz var ve ben ailemle vedalasma anından çok korkuyorum nasıl dayanıcam bide başka şehire gelin gidicem. Var mı benim gibi olan :KK43:

Kızlar kismetse Ekim ayinda dugunumuz var ve ben ailemle vedalasma anından çok korkuyorum nasıl dayanıcam bide başka şehire gelin gidicem. Var mı benim gibi olan :KK43:
ayy bende düşünüyorum o anı hatta sabah evden çıkma bile değil kına geldi aklıma gözlerim doldu benim ağlarken canım çıkar yaa:cry: ayyy ağlarken ağzım burnum şişer çok fotolar iğrenç çıkarr ne çok derdimiz varr yavv:KK61:

Yaa ben de sadece ben düşünüp üzülüyorum heralde düşünüyordum.
Ben de tek çocuğum ve anneme o kadar düşkünüm ki, şimdi birbirimize baktığımızda bile gözlerimiz doluyor :KK61:

Kızlar bende evin tek kiziyim vedalasma ani kabusum oldu ailem cok aglarsa ben mahvolurum zaten en ufak biseyde gozlerim doluyo hemen Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah kinadan da korkuyorum tabi zormus cok zor :/

sanırım o evreyi en kolay ben atlatacağım. babam zaten ağlamaz, annem ben erkek annesine ağlarım bir de oğlumu evlendirirken ağlarım diyor kadın, kurdela bağlanırken de ağlamam sanırım ya boru değil 6 yıldır bekliyorum.kendi evim daha rahat olur buna inanıyorum

14 eylül 2014 evlendim yanı daha 5 ay olmadı bile
kına yakılırken ve evden çıkarken taş oldum ağlayamadım eşim öyle sıkı tuttu ki beni ağlama diye
ama eşim hem kına yakılırken hemde evden cıkarken baya ağladı
ben şimdik ne zaman o resımlere baksam veya videoları izlesem aglamaktan gözlerim şişer hergün aklıma gelse o gün her gün ağlarım
hatta filmlerde bile bir anne baba kardeş sahnesi olursa dayanamam başlarım ağlamaya
evın tek kızı ve en küçük cocugu bendim iki bekar abim var...
abım belime kuşak baglarken sanki dünyam durdu tek duydugum eşime dedi ki 'ALLAH ın bize emanetini bende sana emanet ediyorum ' dedi eşim başladı ağlamaya ben kafamı yerden kaldıramadım
eşim en ufak bir seyde parmagım bile kesilse hemen koşar yanıma sen emanet edildin bana artık daha dikkat lı olalım diye.
zaten annem ve babam onları anlatmak için kelime yok hala babam sorar ne istersin alayım diye cok tuhaf kızlar şimdik gene ağladımm daha yazamayacam

Son düzenleme:
14 eylül 2014 evlendi yanı daha 5 ay olmadı bile
kına yakılırken ve evden çıkarken taş oldum ağlayamadım eşim öyle sıkı tuttu ki beni ağlama diye
ama eşim hem kına yakılırken hemde evden cıkarken baya ağladı
ben şimdik ne zaman o resımlere baksam veya videoları izlesem aglamaktan gözlerim şişer hergün aklıma gelse o gün her gün ağlarım
hatta filmlerde bile bir anne baba kardeş sahnesi olursa dayanamam başlarım ağlamaya
evın tek kızı ve en küçük cocugu bendim iki bekar abim var...
abım belime kuşak baglarken sanki dünyam durdu tek duydugum eşime dedi ki 'ALLAH ın bize emanetini bende sana emanet ediyorum ' dedi ki eşim başladı ağlamaya ben kafamı yerden kaldıramadım
eşim en ufak bir seyde parmagım bile kesilse hemen koşar yanıma sen emanet edildin bana artık daha dikkat lı olalım diye.
zaten annem ve babam onları anlatmak için kelime yok hala babam sorar ne istersin alayım diye cok tuhaf kızlar şimdik gene ağladımm daha yazamayacam
ne güzel anlatmışsın aradaki saygı sevgi kırılmamış evlilik hazırlığında.nişanlımla ilk yıllarımızda bende ağlardım düşünüp nasıl gideceğim bu evden babamın kızı olmaktan çıkıp onun karısı olacağım diye ama sağolsun aile büyükleri nişanlıma aşkımı pekiştirdi bir de ölüm olmadıktan sonra herşeyin çaresi var.öğrenciyken ailemden ayrıldım mesela ben yıllarca uzak kaldım o yüzden daha kolay gelin çıkıp gitmek

ben başka şehire gelin gitmedim aynı şehire evlendim ama ne evden ne de salondan çıkarken kimseyle vedalaşmadım. önceden tembih ettim herkese yoksa fenalaşırım dedim, evden çıkarken hadi salonda görüşürüz dedim , salondan çıkarkende hadi iyi akşamlaaaaar :)) dedim. yok atmosfer beni fena çarpardı. tabi ben evden çıkınca ve salondan dönünce bizimkiler çok ağlamış bana demediler ozaman

,,
ben başka şehire gelin gitmedim aynı şehire evlendim ama ne evden ne de salondan çıkarken kimseyle vedalaşmadım. önceden tembih ettim herkese yoksa fenalaşırım dedim, evden çıkarken hadi salonda görüşürüz dedim , salondan çıkarkende hadi iyi akşamlaaaaar :)) dedim. yok atmosfer beni fena çarpardı. tabi ben evden çıkınca ve salondan dönünce bizimkiler çok ağlamış bana demediler ozaman

annemde ağlamış eşim görmüş anne yapma tuğçe görmesin demiş
ağlamamak elde değil son dansımı babamla yapmiştım ve herkezi ağlatmıştım damatın amcaları bile babama sarılıp ağlarken onlarda ağlamış düğün cv sinde izledim şimdik gene aglıyorum mesela
daha dün gece annemlerde kaldım yani özlemden değil bu ayrılık garip bir duygu demekkı

ne güzel anlatmışsın aradaki saygı sevgi kırılmamış evlilik hazırlığında.nişanlımla ilk yıllarımızda bende ağlardım düşünüp nasıl gideceğim bu evden babamın kızı olmaktan çıkıp onun karısı olacağım diye ama sağolsun aile büyükleri nişanlıma aşkımı pekiştirdi bir de ölüm olmadıktan sonra herşeyin çaresi var.öğrenciyken ailemden ayrıldım mesela ben yıllarca uzak kaldım o yüzden daha kolay gelin çıkıp gitmek

Bende 4 sene şehir disindaydim ama yinede kara kara düşünüyorum napicam diye bu apayri bise ya :/

Çok zor kızlar ya ben zaten sulugozum buna nasıl dayanirim bilmiyorum sanki saka gibi tabi düzen böyle herkes nasıl atlatirsa bizde atlatiriz ama ne zorluklarla. Rabbim kolaylık versin insallah :/ anne baba apayrı sonra erkek kardesim var bi tane nasil ayrilirim diyorum. Sozumuzde babam agladiginda cok dokundu konusamadim sıktım kendimi bu kez daha ayrı resmen ayrılık var sonunda. Nasil uzulurler ailem kim bilir nasıl ayrilicam ben onlardan of off kaldiramam :KK43:

kızlar bu ayrılık duygusu bebeğiniz dogdugunda geçiyor .. :)

aileniz de artık sizi değil torunlarini özlüyor :) Allah herkese istediği vakitte yavru nasip etsin.

Bende agustosta evlendm 6 ay oldu. Sevdigim cocukla evlendim ustelik ailemden 24 saat uzaklikta mesafede olan bi yere geldm esimin gorev dolayisiyla. Ama sana bisey diyim mi dugun salonunda sonlara dogru o kadar agladm ki fotograflarda hep somurtkan gelin olarak ciktm. Ama neys3ki sonlarda toparladm o kadar zor bir durum ki allah yardimcn olsun. Bi omur boyu mutlu olun. Esin iyi oldolduktan sonra o kadar iyi alisirsin ki. Sukur Rabbim e ki biz birbirimizi o kadar çok seviyoruz ki hani derler ya cicim aylari felan ben bunlara inanmam... Bizimkisi farkli yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende eşimden sana ALLAH ıma şükürler olsun bir sorunum yok baba evinde nasılsam hala öyleyim her istediğimi yapar alır yok demez nereye gıdersem giderim ya da göturur evimi eşyalarımı çok sevıyorum
ama aması var işte annem babam abimlerim özlemleri geçmıyor bitmıyor hergün görsem yok demem sankı evlenince daha çok korkar oldum onları kaybetmekten

Bende agustosta evlendm 6 ay oldu. Sevdigim cocukla evlendim ustelik ailemden 24 saat uzaklikta mesafede olan bi yere geldm esimin gorev dolayisiyla. Ama sana bisey diyim mi dugun salonunda sonlara dogru o kadar agladm ki fotograflarda hep somurtkan gelin olarak ciktm. Ama neys3ki sonlarda toparladm o kadar zor bir durum ki allah yardimcn olsun. Bi omur boyu mutlu olun. Esin iyi oldolduktan sonra o kadar iyi alisirsin ki. Sukur Rabbim e ki biz birbirimizi o kadar çok seviyoruz ki hani derler ya cicim aylari felan ben bunlara inanmam... Bizimkisi farkli yaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

24 saat daha uzakmis gercekten neyseki sansliymissin canim hem atlattin hemde esin anlayisliymis Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah nazar degmesin :) insallah soyledigin gibi ben ve benim gibi olan herkes olarak kolayca atlatiriz kabusum oldu çünkü

bende eşimden sana ALLAH ıma şükürler olsun bir sorunum yok baba evinde nasılsam hala öyleyim her istediğimi yapar alır yok demez nereye gıdersem giderim ya da göturur evimi eşyalarımı çok sevıyorum
ama aması var işte annem babam abimlerim özlemleri geçmıyor bitmıyor hergün görsem yok demem sankı evlenince daha çok korkar oldum onları kaybetmekten

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım evet ailenin yeri apayri tabi uzakta olunca öyle oluyo demekki ama sanslisin alismissin ne guzel darisi bizlere Allah ailemizi basimizdan eksik etmesin

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım evet ailenin yeri apayri tabi uzakta olunca öyle oluyo demekki ama sanslisin alismissin ne guzel darisi bizlere Allah ailemizi basimizdan eksik etmesin

amin kuzum ALLAH ım ailemizi basımızdan eksik etmesin..
ilk aylar biraz zorlanıyor insan ama alışıyorsun darısı sizlere

X