- 25 Haziran 2020
- 4.196
- 13.560
- 208
- 27
- Konu Sahibi Esilayagmur
Siz iadeyi ziyaret yapmadınız mı ? Evini barkını görmek içinyok netten tanismadik. vesile olundu tanistik konustuk ve geldiler ailecek tanismaya.. yuzukler alindi hersey tamamdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz iadeyi ziyaret yapmadınız mı ? Evini barkını görmek içinyok netten tanismadik. vesile olundu tanistik konustuk ve geldiler ailecek tanismaya.. yuzukler alindi hersey tamamdi.
henuz degil.Siz iadeyi ziyaret yapmadınız mı ? Evini barkını görmek için![]()
araya Ramazan girdi sonra arafe gununden bir gun once bu olay olduSiz iadeyi ziyaret yapmadınız mı ? Evini barkını görmek için![]()
Henüz değil mi ? Zaten artık gereği kalmamış. Belki aklında başkası vardı ya da başka sorun . İyice tanımadan ,evini , ailesini , çevresini bilmeden nişanlanmak akıl işi değilhenuz degil.
sakin üzülme demiyorum. üzülürsün elbet. kim olsa etkilenir. zor yasadigin ama bil ki acısı gececek..Allah razi olsun insallah
henuz nisanlanmamistik ama yola gidiliyordu..Henüz değil mi ? Zaten artık gereği kalmamış. Belki aklında başkası vardı ya da başka sorun . İyice tanımadan ,evini , ailesini , çevresini bilmeden nişanlanmak akıl işi değil![]()
ne mutlu ona. peki eski nisanlisina ne oldu? pisman oldu mu? napti?sakin üzülme demiyorum. üzülürsün elbet. kim olsa etkilenir. zor yasadigin ama bil ki acısı gececek..
arkadasimin gelinlik dikilmiş. eşya yerleşilmiş ve davetiye dagitilmisti.. son 10 gün de sebepsiz basit kavgayla kizi birakti..
kız psikologlarla ayakta kaldı. agla agla yazık..
ne mi oldu.. 1 yil sonra esiyle tenisti. simdi evli 1 yaşında oğlu var. üzülüp agladigim günlere yanayim diyo..
onun nisanlisi hiç geri dönmedi. başkasıyla evlendi, boşandı.ne mutlu ona. peki eski nisanlisina ne oldu? pisman oldu mu? napti?
hem uzuldum hem arkadasinizin adina sevindim gercekten. ben asiri derecede duygusal ve zayif biriyim. gucsuzum gercekten bu konularda...onun nisanlisi hiç geri dönmedi. başkasıyla evlendi, boşandı.
iyi ki de geri donmemis. ya affedip evlenseydim simdi boşanacaktım dedi. zaten beni sebepsiz bırakana güvenip evlenecek kadar gozum kara degildi demisti... karisini da sebepsiz bırakıp gitmiş, bakar misin.. yazık..
adam boşanınca ne hissettin dedim. sevinmedim bile. silmistim onu, iyi ki birakmis zamanında diye zamanında terkedildigine sevindi.
kendini boyle etiketleme. ben güçlüyüm de. her daim ayakta kalırım de.. kendi kendini güçlendir.. bak kendine hayatin tadını çıkar. eve kapanma.hem uzuldum hem arkadasinizin adina sevindim gercekten. ben asiri derecede duygusal ve zayif biriyim. gucsuzum gercekten bu konularda...
cok cok sagol canim...kendini boyle etiketleme. ben güçlüyüm de. her daim ayakta kalırım de.. kendi kendini güçlendir.. bak kendine hayatin tadını çıkar. eve kapanma.
tüm kadınlara da burdan tavsiyem olsun. o olmazsa yapamam vs demesin kızlar. öyle de ayakta kalınıyor ki.
hayat bi macera. basa neler gelir neler...
kendine iyi bak. yolun acik olsun..
bu saatten sonra arasa ne yazssa ne sebesiz yere tek kelime etmeden terk eden birinin hâlâ aramasını beklemek bile beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor sizi umursuyor olsa idi mesajınızı görünür yapana kadar adam gibi karşınıza çıkar şu şu neden den olmayacağını anladım böylesi daha iyi derdi ama maalesef sizde önünüze bakın artık gidenin arkasından beklentiye girmeyin..Onceki actigim konuyu okuyanlar bilir: dugune ramak kala sebebsiz bir sekilde terkedildim, hemde vedalasmadan helallesmeden.
Yinede duramadim, ona icimden gecenleri mesaj olarak attim.. cevap vermedi. okudu ama vermedi.
Hayallerimi yasayacagimi tahmin etmistim, inanmistim ona. O da uzgun bence, umursamis olsaydi mesaj atip arama yazma derdi. Bir aciklamasi bile yok, mesaj bile yok. Ne diyecegini bilmedigi icin bence aciklayamiyor. Etrafa demis, onu arayacagim aciklayacagim diye. Neredeyse iki bucuk hafta gecti.
Bilemedim. gececek elbet, ama delip te gececek... Pisman olmasini vicdaninn sizlamasini kalbimden diliyorum.. ama bos..
saniyor ki insanlar, kirdigim kalbin hesabi bana sorulmayacak. ama yaniliyorlar. eger insani kendinize alistirip hevesiniz bittiginde yuzustu biraktiysaniz, korkun. Cunku Allah bunu yaniniza birakmayacak. Hakan Ozdemirden alinti..
Sizin de bu aldanmada hatanız var. Karşınıza tekrar biri çıkar mutlaka, gidip evini barkını yaşadığı gezdiği yerleri görmeden bu işlere girmeyin. Siz bu adamın hayatına zaten pek de dahil olmamışsınız.henuz degil.
Üstelik henüz nişanlanmadığın adamla konu açıp evliliğe ramak kala diye de yanlış yönlendiriyorsunuz burayı.henuz nisanlanmamistik ama yola gidiliyordu..
dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.Hissettiğiniz şeyler için üzüldüm. Umarım çabuk atlatırsınız.
Fakat henüz nişan bile olmamış anladığım kadarıyla.
Ailelerin tanıştığı aşamadaymışsınız. Nasıl düğüne ramak kala oluyor bu durum?
Biraz dramatize ediyor olabilir misiniz![]()
Yangından mal kaçırır gibi evlenmek bunun adı.Hissettiğiniz şeyler için üzüldüm. Umarım çabuk atlatırsınız.
Fakat henüz nişan bile olmamış anladığım kadarıyla.
Ailelerin tanıştığı aşamadaymışsınız. Nasıl düğüne ramak kala oluyor bu durum?
Biraz dramatize ediyor olabilir misiniz![]()