• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vedalasmamasi bana cok koydu

Allah razi olsun insallah
sakin üzülme demiyorum. üzülürsün elbet. kim olsa etkilenir. zor yasadigin ama bil ki acısı gececek..
arkadasimin gelinlik dikilmiş. eşya yerleşilmiş ve davetiye dagitilmisti.. son 10 gün de sebepsiz basit kavgayla kizi birakti..
kız psikologlarla ayakta kaldı. agla agla yazık..
ne mi oldu.. 1 yil sonra esiyle tenisti. simdi evli 1 yaşında oğlu var. üzülüp agladigim günlere yanayim diyo..

sakin üzülme demiyorum. üzülürsün elbet. kim olsa etkilenir. zor yasadigin ama bil ki acısı gececek..
arkadasimin gelinlik dikilmiş. eşya yerleşilmiş ve davetiye dagitilmisti.. son 10 gün de sebepsiz basit kavgayla kizi birakti..
kız psikologlarla ayakta kaldı. agla agla yazık..
ne mi oldu.. 1 yil sonra esiyle tenisti. simdi evli 1 yaşında oğlu var. üzülüp agladigim günlere yanayim diyo..
ne mutlu ona. peki eski nisanlisina ne oldu? pisman oldu mu? napti?

ne mutlu ona. peki eski nisanlisina ne oldu? pisman oldu mu? napti?
onun nisanlisi hiç geri dönmedi. başkasıyla evlendi, boşandı.
iyi ki de geri donmemis. ya affedip evlenseydim simdi boşanacaktım dedi. zaten beni sebepsiz bırakana güvenip evlenecek kadar gozum kara degildi demisti... karisini da sebepsiz bırakıp gitmiş, bakar misin.. yazık..
adam boşanınca ne hissettin dedim. sevinmedim bile. silmistim onu, iyi ki birakmis zamanında diye zamanında terkedildigine sevindi.

onun nisanlisi hiç geri dönmedi. başkasıyla evlendi, boşandı.
iyi ki de geri donmemis. ya affedip evlenseydim simdi boşanacaktım dedi. zaten beni sebepsiz bırakana güvenip evlenecek kadar gozum kara degildi demisti... karisini da sebepsiz bırakıp gitmiş, bakar misin.. yazık..
adam boşanınca ne hissettin dedim. sevinmedim bile. silmistim onu, iyi ki birakmis zamanında diye zamanında terkedildigine sevindi.
hem uzuldum hem arkadasinizin adina sevindim gercekten. ben asiri derecede duygusal ve zayif biriyim. gucsuzum gercekten bu konularda...

hem uzuldum hem arkadasinizin adina sevindim gercekten. ben asiri derecede duygusal ve zayif biriyim. gucsuzum gercekten bu konularda...
kendini boyle etiketleme. ben güçlüyüm de. her daim ayakta kalırım de.. kendi kendini güçlendir.. bak kendine hayatin tadını çıkar. eve kapanma.
tüm kadınlara da burdan tavsiyem olsun. o olmazsa yapamam vs demesin kızlar. öyle de ayakta kalınıyor ki.
hayat bi macera. basa neler gelir neler...
kendine iyi bak. yolun acik olsun..

Seni umursamayan değerini haketmeyen bir insana mesaj atmayacak kadar gururlu olman lazım. Sen ona hep haketmedugi değeri vermiş olmayasın. Sevginin ölçüsü aldisi verdisi olmaz bazen şartsız sevilir ama bu tek taraflı olur çoğu zaman bunu farkettiginde ayrılmış olursun.Karsiligi olsaydı başka türlü olurdu süreç. Bı anda bı insan nasıl değişebilir ki. Kendine iyi davran ve bu kişiye kapılarını tamamen kapat kendini iyileştirmeye bak zamanla bitip gidicek
Sonuçta her yolun sonu evliliğe çıkmıyor bitebilir de önemli olan gerçek nedenlerin olması.

kendini boyle etiketleme. ben güçlüyüm de. her daim ayakta kalırım de.. kendi kendini güçlendir.. bak kendine hayatin tadını çıkar. eve kapanma.
tüm kadınlara da burdan tavsiyem olsun. o olmazsa yapamam vs demesin kızlar. öyle de ayakta kalınıyor ki.
hayat bi macera. basa neler gelir neler...
kendine iyi bak. yolun acik olsun..
cok cok sagol canim...

Onceki actigim konuyu okuyanlar bilir: dugune ramak kala sebebsiz bir sekilde terkedildim, hemde vedalasmadan helallesmeden.

Yinede duramadim, ona icimden gecenleri mesaj olarak attim.. cevap vermedi. okudu ama vermedi.

Hayallerimi yasayacagimi tahmin etmistim, inanmistim ona. O da uzgun bence, umursamis olsaydi mesaj atip arama yazma derdi. Bir aciklamasi bile yok, mesaj bile yok. Ne diyecegini bilmedigi icin bence aciklayamiyor. Etrafa demis, onu arayacagim aciklayacagim diye. Neredeyse iki bucuk hafta gecti.

Bilemedim. gececek elbet, ama delip te gececek... Pisman olmasini vicdaninn sizlamasini kalbimden diliyorum.. ama bos..

saniyor ki insanlar, kirdigim kalbin hesabi bana sorulmayacak. ama yaniliyorlar. eger insani kendinize alistirip hevesiniz bittiginde yuzustu biraktiysaniz, korkun. Cunku Allah bunu yaniniza birakmayacak. Hakan Ozdemirden alinti..
bu saatten sonra arasa ne yazssa ne sebesiz yere tek kelime etmeden terk eden birinin hâlâ aramasını beklemek bile beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor sizi umursuyor olsa idi mesajınızı görünür yapana kadar adam gibi karşınıza çıkar şu şu neden den olmayacağını anladım böylesi daha iyi derdi ama maalesef sizde önünüze bakın artık gidenin arkasından beklentiye girmeyin..

Sizin mevzunuz kusura bakmayın ama çok saçma.
Ortada nişanlanma evresine bir giriş sürecinde adam topuklamış gitmişti.
Adresini dahi bilmiyorsunuz.
Neyine cevap yazıp, drama queenlik oynuyorsunuz ki ? onu anlamıyorum.

henuz nisanlanmamistik ama yola gidiliyordu..
Üstelik henüz nişanlanmadığın adamla konu açıp evliliğe ramak kala diye de yanlış yönlendiriyorsunuz burayı.
Arkadaşlar ortada henüz nişan dahi yok.
İadeyi ziyaret yapılmamış ,ev bark görülmemiş daha kimin ne idügü belirsiz bir olaylar silsilesinde ortadan giden adı nişanlı bile olmayan bir adam var.
Yani işin özünde bir dügün günü felan yok.
Daha dogrusu yüzükler alınmış daha ortada nişan yok :)
Nasıl saçma sapan işler bunlar böyle, üstelik annesiniz kılı kırk yarmanız gerekirken ortada ciddi manada terkedilmiş bir kadın imajı çizmeyin derim.

Hissettiğiniz şeyler için üzüldüm. Umarım çabuk atlatırsınız.
Fakat henüz nişan bile olmamış anladığım kadarıyla.
Ailelerin tanıştığı aşamadaymışsınız. Nasıl düğüne ramak kala oluyor bu durum?
Biraz dramatize ediyor olabilir misiniz🤔
dramatize degil, fazla uzatmak istemedik. tanisma oldu ve kendi yuzukleri almak istedi. isteme olackti. ikimizde bosandigimiz icin.. simdi diyeceksiniz daha iyi dusunmeniz lazimdi. iste beni goklere cikardi. cok cok guzel sevdigini hissetmistim o yuzden inandim galiba.

Hissettiğiniz şeyler için üzüldüm. Umarım çabuk atlatırsınız.
Fakat henüz nişan bile olmamış anladığım kadarıyla.
Ailelerin tanıştığı aşamadaymışsınız. Nasıl düğüne ramak kala oluyor bu durum?
Biraz dramatize ediyor olabilir misiniz🤔
Yangından mal kaçırır gibi evlenmek bunun adı.
Her şey ayarlanmış ama ortada birbirlerini tanıyan aileler bile yok ki.
Hızlı koşan atın b... seyrek düşer misali.

Back
X