Vee beklenen an geldi gectiii

Sizin hesapla 14x20=280 10x30=300 toplamda 580 gr. Mümkün değil bir kolda dirseğin baya altında Dursun. Düğünümde bana da 8tane 25 gram (anne tarafım) 6tane de 20gr ( eşimin tarafı) takıldı. Ve ben takı merasiminden sonra hemen çıkardım. Çünkü o kadar bilezikle kollarım hareket etmiyordu. Hediyelik bileziklerde eklenince üstüne dirseklere kadar geldi. Hadi sizinkilerin ince yapılı olduğunu varsaysak eee benimkilerde işçiliği olmayan, içi dolu bileziklerdendi. Yani şıngır şıngır olmayanlardan. Çünkü her iki aile de yatırım amaçlı aldı. Düğünden sonra direk kasaya. Sonra da araba için bozuldu gitti... hala var 5 tane ama kötü gün parası olarak...Benim bilezikler 320 gr yaparken kollar full, ve oldukça abartılı. Sizin 580 gr 24 adet bilezik sade ve şık... keşke söyle bir kol fotosu atsanız. Vallaji çok merak ettim.

24 tane bilezik. Maşallah nasıl sığdı kollarınıza... bir de ilk konu için de anladığım kadarıyla maddi bir sıkıntınız Yok. Allah daha çok versin. Peki bu durumda neden eşinizin yeğenlerine takacağı miktara karıştınız ben onu anlayamadım. Ben olsam maddi imkanlarım ölçüsünde elimden geleni yapardım. Eşimin yeğenleri benim de yeğenimdir diye düşünüp. Neyse ki eşiniz sizi dinlemiş bin Euro da anlaşmışsınız.24 tane bileziği de sanki nispet olsun gibi takmışsınız gibi geldi bana :KK66: düğün sahibinden daha şatafatlı olmak hep garip gelmiştir bana. Yoksa sizin cemiyetiniz olsa isterseniz 50 tane takın Kime ne?
Ikizmizde normal maasli insanlariz tek yaptigimiz kizimizin gelecegi icin yatirip yapmak icin biriktirmek oldu. Yurt disindayim ve burda bi gelenek gibi takilarini takmak . Sizcede 2 bin sirf bi sunnet icin fazla degilmi. Baska seylerede katkimiz oldu tabikide dugun yemeginin butun masraflarini karsiladik yetmezmi.

Ben sorunu anlamadim galiba,
Eltiye ne?
Sizin maliniz mülkünüz, altininiz inciniz niye gerdi hanimi?

Çoğu 24 bilezige takmış ama bilezikde sayi asla önemli degilki :)

Yani, 24 tane 7 gramlık tel gibi bilezik takmak var,
4 tane 100 gramlik erzurum burmasi takmak var...

Olabilir :KK70: 14 tane 20 gramlik 10 tane 30 gramlik karisik yani yirmi olanlar ince ve ucuz oluyo haklisin :KK70:
2 tane 50 şer gramlık bileziğim var dirseğimin yarısını hemen hemen dolduruyor ..
sizin bahsettiğiniz bilezikler yarım kiloyu geçiyo heyy maşşşalllah :KK14:
Bu kadar bilezik tek kolun dirseğine bile gelmediyse
Aman Allah ım Sizin kol
OOo neyydi gızz :KK53:

Son düzenleme:
su altina konusundan hic anlamam :deli:.
almanyada gercekten öyle. dügünlerde millet görgüsüz gibi sözüm meclisten disari bi seylerine altin takmadilklari kaliyor. benim oysa hic yok :KK12:. hesap cüzdani daha kolayima geliyo. ama bi ben altinsiz dolasiyorum :KK49:.

simdi bende ayni okadar altin almak istesem? kac para ödemel zorunda kalirim tr de? sadece merak ettim :dua:

Sizin hesapla 14x20=280 10x30=300 toplamda 580 gr. Mümkün değil bir kolda dirseğin baya altında Dursun. Düğünümde bana da 8tane 25 gram (anne tarafım) 6tane de 20gr ( eşimin tarafı) takıldı. Ve ben takı merasiminden sonra hemen çıkardım. Çünkü o kadar bilezikle kollarım hareket etmiyordu. Hediyelik bileziklerde eklenince üstüne dirseklere kadar geldi. Hadi sizinkilerin ince yapılı olduğunu varsaysak eee benimkilerde işçiliği olmayan, içi dolu bileziklerdendi. Yani şıngır şıngır olmayanlardan. Çünkü her iki aile de yatırım amaçlı aldı. Düğünden sonra direk kasaya. Sonra da araba için bozuldu gitti... hala var 5 tane ama kötü gün parası olarak...Benim bilezikler 320 gr yaparken kollar full, ve oldukça abartılı. Sizin 580 gr 24 adet bilezik sade ve şık... keşke söyle bir kol fotosu atsanız. Vallaji çok merak ettim.
Atmayi bilsem aticam

Bak arkadaşım bu tarz bilezikler yatırım amaçlı alınır şıngır şındır takıp elti çatlatmak için değil.Ben senin yerinde olsam 6-7 tanesini şöyle şık bir kollukla değiştirir gittiğim düğünlerde vs. takardım.Böyle sıra sıra bilezik takmak cidden görgüsüzlük bence bu söylediğimi etraflıca düşün.

su altina konusundan hic anlamam :deli:.
almanyada gercekten öyle. dügünlerde millet görgüsüz gibi sözüm meclisten disari bi seylerine altin takmadilklari kaliyor. benim oysa hic yok :KK12:. hesap cüzdani daha kolayima geliyo. ama bi ben altinsiz dolasiyorum :KK49:.

simdi bende ayni okadar altin almak istesem? kac para ödemel zorunda kalirim tr de? sadece merak ettim :dua:
50-60 milyar. Burda okadar degil ama euro ucuza gelmis oluyo

Ikizmizde normal maasli insanlariz tek yaptigimiz kizimizin gelecegi icin yatirip yapmak icin biriktirmek oldu. Yurt disindayim ve burda bi gelenek gibi takilarini takmak . Sizcede 2 bin sirf bi sunnet icin fazla degilmi. Baska seylerede katkimiz oldu tabikide dugun yemeginin butun masraflarini karsiladik yetmezmi.
O zaman sizin kardeşiniz olsa, eşiniz karışabilir sıkıntı Yok... yani kardeşimin ihtiyacı varsa elimden geleni yaparım. Ama tabi sizin maddi imkanlarınız. Bir de 2000 euro diyince Türkiye de büyük para ama önemli olan oradaki standartlarınız. Buradaki asgari ücret ile oradaki bir değil... ya da neyse para sizin elbette karışabilirsinizz... bize laf söylemek düşmez...

Bak arkadaşım bu tarz bilezikler yatırım amaçlı alınır şıngır şındır takıp elti çatlatmak için değil.Ben senin yerinde olsam 6-7 tanesini şöyle şık bir kollukla değiştirir gittiğim düğünlerde vs. takardım.Böyle sıra sıra bilezik takmak cidden görgüsüzlük bence bu söylediğimi etraflıca düşün.
Bulundugumuz cevre boyle yapicak bisey yok az oncede soyledim bi gelenek gibi bu

Nasıl bilezikti ki onlar kolunuza sığdı ve SADE durdu ?
Siz bildiğin görgüsüzlük yapmışsınız eltiniz ve annesi de devam etmiş. Ama dikkat çekmemesi inanın mümkün değil.

O zaman sizin kardeşiniz olsa, eşiniz karışabilir sıkıntı Yok... yani kardeşimin ihtiyacı varsa elimden geleni yaparım. Ama tabi sizin maddi imkanlarınız. Bir de 2000 euro diyince Türkiye de büyük para ama önemli olan oradaki standartlarınız. Buradaki asgari ücret ile oradaki bir değil... ya da neyse para sizin elbette karışabilirsinizz... bize laf söylemek düşmez...
Zaten eski konumda anlatmistim ablama bilezik taktirmadi siradan bi kunye taktik kendisine gelince iki bin takicakti bu kezde ben taktirmadim ve kaynimin ihtiyacida yok sadece gosteris amacli iki bin takicakti.

Ben sorunu anlamadim galiba,
Eltiye ne?
Sizin maliniz mülkünüz, altininiz inciniz niye gerdi hanimi?

Çoğu 24 bilezige takmış ama bilezikde sayi asla önemli degilki :)

Yani, 24 tane 7 gramlık tel gibi bilezik takmak var,
4 tane 100 gramlik erzurum burmasi takmak var...
Yok sayısı değil zaten, 14 tane 20 gr 10 tane 30 gr varmış. Bu adetler nasıl dirseğin baya altında kaldı merak konusu olan o? Yoksa isterse iki koluna omzuna kadar takar. Ona kimse karışamaz.

Ya bi resim koysan da baksak.Resmi önce bilgisayarına at,daha sonra siteye gir üyeliğini aç.Yorum yazdığımız sağ alt kısımda Cevaplanın yanında Dosya Yükle var oradan resmi yükle.

Konu sahibi sen de eltini kıskanıyosun belli.Kadının oğullarının sünnetinde onu bastırırcasına bilezik koleksiyonunu takmakla bence kendi karakterini ortaya koymuşsun kusura bakma da.
Ya allah askina kendisinin 15 bilezigi var ne var ne yoksa oteki takilari karmis katmis takmis .23 yasindayim kadin gelmis 37 yasina ne amacla kiskanim

Zaten eski konumda anlatmistim ablama bilezik taktirmadi siradan bi kunye taktik kendisine gelince iki bin takicakti bu kezde ben taktirmadim ve kaynimin ihtiyacida yok sadece gosteris amacli iki bin takicakti.
Hııııımmmmmm o zaman bin Euro bile fazla olmuş. Ayıp etmiş eşiniz.

Bin euro konusunda haklısın, takıyı da gençken takacaksın tabiki zevk senin ama hani bilezikler sade durdu filan diyince orada beni bi gülme aldı.

Back
X