Vee beklenen an geldi gectiii

Bu arada önceki sayfalara baktım da, konu sahibi aslında biraz haklı. Yurtdışındaki gurbetçiler seviyorlar altını bileziği. Memleketimizde bayağı gurbetçi aile var ve yaz düğünlerinde gelinler gözümüze bayram ettirirler bilezikleriyle. Ama bu daha çok bir nesil öncesi için geçerlidir. Yeni nesilde pek

Demek ki sırf göstermek için takıldığının siz de farkındasıniz ki böyle bir tepki verdiginize göre tasvirlenen kişilerden birisiniz kimbilir:KK14: kollar sıyrılıp da gosterilince nasıl hissediliyor merak ediyorum
Polemige girip banlanlak istemiyorum
İyi akşamlar

Yaw he he, kızı gömdünüz yerin dibine, kendinizde olsa daha fazlasını takıp takıştırırdınız gelip burda laf salatası yapıyorsunuz, yok görgüsüzlükmüşte bilmem neymiş.Bırakın insanlar nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın herkes sizin hayat felsefenize göre yaşamak zorunda mı?...

Yaw he he, kızı gömdünüz yerin dibine, kendinizde olsa daha fazlasını takıp takıştırırdınız gelip burda laf salatası yapıyorsunuz, yok görgüsüzlükmüşte bilmem neymiş.Bırakın insanlar nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın herkes sizin hayat felsefenize göre yaşamak zorunda mı?...
Sizin yaptiginiz ne peki?
Not: Takılarım vardı ama takmadim hic bir zaman bogazima kadar..

Sizin yaptiginiz ne peki?
Not: Takılarım vardı ama takmadim hic bir zaman bogazima kadar..
Takmamaktan mutluysanız takmayın. insanlar sizin neden takmadığınızı sorgulayıp yargılıyor mu? Yada bu hakkı onlarda görüyor musunuz? Takan insanları yerin dibine sokup görgüsüzlükle suçlamak hadsizliktir net. Söyleyeceklerim bu kadar.

Takmamaktan mutluysanız takmayın. insanlar sizin neden takmadığınızı sorgulayıp yargılıyor mu? Yada bu hakkı onlarda görüyor musunuz? Takan insanları yerin dibine sokup görgüsüzlükle suçlamak hadsizliktir net. Söyleyeceklerim bu kadar.
:KK53:
Ne alaka ya? Konu sahibine niye taki takiyosun diyen mi oldu??
Fikir sormuş, sacma sapan bi foto paylasmis, isteyen gorgusuzce bulur isteyen rüküş.. Evet, kimse hakaret edemez ama millete saygili davranmasini ogutlerken genelleme yapip saldırmak cok komik..
Ayrica, "sizin olsa fazlasini takardiniz" diye yafta yapıştırmak? Fazla takim vardi ama takip takistirmadim bu sekilde deyince, sizi yargilayan yok demek?
Tovbe estf cidden..
Benim diyeceklerim de bu kadar..

Hiçbir elbisede 24tane bilezik güzel durmaz.
Sığsa omzunuza kadar takıcaksınız da niye? Baak benim sarı sarı bileziklerim var senin yook ohhh kolumdanservet taşıyorum ama gram zevkim yoku kısaca gostermek için mi?

Hiçbir elbisede 24tane bilezik güzel durmaz.
Sığsa omzunuza kadar takıcaksınız da niye? Baak benim sarı sarı bileziklerim var senin yook ohhh kolumdanservet taşıyorum ama gram zevkim yoku kısaca gostermek için mi?
Valla durur durur gayette güzel durur
altın herseye herkeze yakışır

Kıskanmayın

Back
X