Vee beklenen an geldi gectiii

Yoo valla niye gorgusuz olsun varken takim olmayan zaten takamiyo anca konusuyo
Hahaha altın ne ki gelmiş burda altından hava atıyorsun. Nerden bılıyorsun bızım neyımız var neyımız yokta hemen olmayan dıyorsun. Illa resim mı çıkıp buraya koymamız lazım senın gibi gormemısler gibi.

Yoo valla niye gorgusuz olsun varken takim olmayan zaten takamiyo anca konusuyo
Demek bu kafa yapısından dolayı altın takıyor sizin o taraftakiler. Illa gösteriş mi yapmaları lazım insanların ? Zaten zenginlik içinde büyüyen insanlar bunlara tenezzül etmez ancak görmemiş olmak gerekiyor.

Hahaha altın ne ki gelmiş burda altından hava atıyorsun. Nerden bılıyorsun bızım neyımız var neyımız yokta hemen olmayan dıyorsun. Illa resim mı çıkıp buraya koymamız lazım senın gibi gormemısler gibi.
Bazi arkadaslar sordu o yuzden koydum sen gor diye degil canim neyse hadi uzatmayalim

Demek bu kafa yapısından dolayı altın takıyor sizin o taraftakiler. Illa gösteriş mi yapmaları lazım insanların ? Zaten zenginlik içinde büyüyen insanlar bunlara tenezzül etmez ancak görmemiş olmak gerekiyor.
Olani takiyo kardesim nedir bu yani zorunuza giden bazi arkadaslar gorelim dediler istemiyosaniz bakmayin zorlamo baktirdik isim gucum yok tanimadigim insanlara havami aticam istesem cikarir hergun takardim kac senedir var bi kez takmisim ondada sizden izinmi alicam

Olani takiyo kardesim nedir bu yani zorunuza giden bazi arkadaslar gorelim dediler istemiyosaniz bakmayin zorlamo baktirdik isim gucum yok tanimadigim insanlara havami aticam istesem cikarir hergun takardim kac senedir var bi kez takmisim ondada sizden izinmi alicam
Takmış olabilirsiniz bize de komik gelmiş olabilir.

Yav herkes abartı, görgüsüzlük demiş. Bu düğünde kollarını bilezik dolduran gelin hanımlar neden hiç uğramazlar kk’ya. :deli:

Yahu ne kadar uzadı bu mevzu.
Kim ne takarsa taksın herkesin taktığı kendine :)

Konu sahibi hala tek tek cevaplamak yerine konuyu kapattır bence. Alman gereken cevapları aldın bence.

arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.

Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu. :KK70:

Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.

Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.

Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.

Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.

Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.

Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.

Öncelikle şunu söyleyeyim o zaman cidden çok sinir olmuştum sünnet olayı neyse ki gelmiş geçmiş olsun.:halay:

Ben sıra sıra altın bilezikler takılmasına karşıyım, yani ben sıra sıra bilezik takılmasına karşıyım aslında tek sade bir bileklik benim daha hoşuma gider her zaman.

Ama tabi zevk meselesi içinzden gelmiş özel bir gün için takmışsınız öyle bakkala falan giderken değil :)

Bir de ben ne kadar dini konulardan hiç hoşlanmaz ve konuşmazsam da (herkesin kendine göre inandığı şeyler vardır) nazardan aşırı korkuyorum:KK43:
Başıma biraz da saçma sapan olaylar geldi artık bilimsel bir açıklama bulamayınca nazara bağladım bende, biraz da bu sebeple yakınımın bir düğünü olmadığı sürece üzerime değerli bişi taşımam.

Siz özenmiş takmışsınız yakıştırmışsınız ne güzel ama iki dua edin de nazar çıksın :) cidden ben o eltiden ölümüne korkardım bir de çirkef çirkef sana ne takmışlardı ne demek neredeyse düğün videolarını aç görücem diyecek.
Umarım sizi ilgilendirmez demişsinizdir resmen gözleri kalmış çok çok büyük görgüsüzlermiş.
Ne demek bende beş tane var töbe yareppi evlerden ırak... Evde de kocasının beynini yemiştir bak onun şu kadar bileziği var benimkiler nerede diye...

Nazar değmesin Allah daha çok versin inşallah , evde de tutmayın sakın o eltiden korktum ben valla:KK57::KK57::KK57::sinirli::sinirli::sinirli:

Zaten kiskanilsin diye takilmis. Bi insan altin sevebilir taki da sevebilir sikir sikir olmayi da sevebilir ama neyi var neyi yoksa hepsini birden takip gidiyorsa gorsunler kiskansinlar diye takmistir konuyu da o yuzden acmis cok da saapmayin. :KK76:
+1 ve konu sahibinde eltisi ile sdik yarıştırma huyu var

İnce zarif bir kolye,yüzük,küpe hatta düğünde takılan set bile amenna olabilir ama 24 tane bileziği insan koluna neden takıp gezer? Benim bunu anlamam mümkün değil.
Artık o bilezikler yatırım amacı olarak görülüyor ve bence ne giyerseniz giyin hoş görünmez yani.
Birincisi rahat edemezsiniz şangır şungur ayaklı kumbara gibi gezerken,ikincisi güzel durmuyor,üçüncüsüde emin olun insanların dikkatini çeker. Siz 24 bileziği takıp gezerken bu soruları dillendirmeseler dahi içlerinden geçirebileceklerini tahmin etmelisiniz.
Mutluysanız takın tabi,ama kimin ne dediğinide duymayın.

arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.

Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu. :KK70:

Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.

Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.

Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.

Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.

Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.

Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
Sana fazla yapıldığını düşünerek sormuş klasik elti çekişmesi

İyi cesaret ben bır bilezik taktigim zamanlarda üzerini kıyafetine kapatiyordum gozukmesin diye

24 bilezik mi taktınız ve güzel durdu :KK57:

Bilezigi sevmem, bir tanesini bile. Ama ne uzamis yahu. herkes ayni estetik anlayisina mi sahip olamali. nasil da tek tip dusunuyorsunuz. Dunya cok sukur ki hala buyuk bir yer. moda endustrisinin tektiplestiremedigi pek cok yer var. Şükür diyorum ben buna. Farkliliklar zenginligimzidir. Herkes istedigi gibi giyinsin, yasasin. bu tepki niye onu anlamadim

Isteyen istedigin takar kime ne ?

Konu sahibinin bu kadar ustune gitmek niye ? Bazi uyeler fotografini merak ettigi icin paylasmis konu sahibi de.
Kaldi ki hergun takmiyorum. Sadece bir kez taktim diyor kendisi. Yok kirosunu yok fesatsiniz yok gormemissiniz yazilmis ne kadar ayip yahu...

Isteyen istedigin takar kime ne ?

Konu sahibinin bu kadar ustune gitmek niye ? Bazi uyeler fotografini merak ettigi icin paylasmis konu sahibi de.
Kaldi ki hergun takmiyorum. Sadece bir kez taktim diyor kendisi. Yok kirosunu yok fesatsiniz yok gormemissiniz yazilmis ne kadar ayip yahu...
Açıkçasıııı görmemiş diyenlerin bir kısmının o kadar altını olsa takıp takıştırıp düğüne gideceğine o kadar eminim ki :deli:

Back
X