Vee beklenen an geldi gectiii

:KK76:Canım bileziklerini güle güle kullan.

Bununla derdim yok ama 24 adet bilezik takarsan hiç tanımadığın insan bile dönüp bakar içinden biseyler söyler.

Bence elti tepkisini abartma mantıklı sormuş kadın ne yapsın

Ayrıca düğünde bari 10 tane taksaydın. Gelin olarak geldiğim şehirde de bu kadar artı altın takanlar var herkesin görüşü üç aşağı beş yukarı belli oluyor yine

Neyse sen diğer kolunu da künyelerle doldurmamissin ondan fazla kurcalamayim:KK76:

Yakışmış yakışmamış ben buna girmem. Nihayetinde zevkler ve renkler tartışılmaz. lakin bahsi geçen şey altın... Ne kadar tehlikeli 24 bileziği birden takmak. İnsanlar bu devirde 1 bilezik için bile neler yapıyorlar.
Bence takmak için şık bir şey alın, düğünlerde vs onu takın. Tek bir elmas kolye bile alsanız, 24 bilezik kadar dikkat çekmez. Kalan bilezikleri de yatırım diye kaldırın kasanıza gitsin.

arkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.

Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu. :KK70:

Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.

Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.

Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.

Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.

Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.

Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.

keyfiniz bilir millete ne

Olani takiyo kardesim nedir bu yani zorunuza giden bazi arkadaslar gorelim dediler istemiyosaniz bakmayin zorlamo baktirdik isim gucum yok tanimadigim insanlara havami aticam istesem cikarir hergun takardim kac senedir var bi kez takmisim ondada sizden izinmi alicam
Konu sahibesi isterseniz konunuzu kapattırabilirsiniz.

Hanımlar,
siz de üsluplarınıza dikkat edin lütfen.

Bende zaten once denedim normalde bende gorgusuz gibi gorunurum diye dusundum ama gayet sade durdu hosuma gitmese takmiycaktim.
24 tane bilezik sade durduysa her biri 0.1 cm falan herhalde:bicak:.evet eltinizi sizin bilezikleriniz ilgilendirmez ama elti denince kıskançlık giriyor araya maalesef. Kusura bakmayın ama yarısını bari takaydınız 24 bileziği ben görsem ben bile yuh derim:deli:

Bu kadınlar kulübünde kro diyenlerin tiplerini o kadar merak ediyorum ki

Back
X