Vee kaçınılmaz son... Dayanacak gücümde yok..

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
çektiğim sıkıntıları, dertlerimi kk ailesiyle paylaşıyordum hep
işsizlik başta olmak üzere bir sürü sorun
sonunda olan oldu
göğsümde kitle farkedildi bir sürü test, tahlil...
ama benim atlatacak gücüm yok , dayanacak gücüm yok
tedavi olmak bile istemiyorum
çok uzun ve engebeli bir yol gibi
tekrar aynı yollardan geçemem ki ben:14:
çok yoruldum hemde çok...

Arkadaşım ilk önce Allahım yar ve yardımcın olsun. Sonuçların kötü mü çıktı. Umarım öyle değildir ama öyle ise Yüce Rabbim verdiğin derdin dermanını çok aratmadan avucunun içine koysun. Seni sevenlerine bağışlasın. Çokkkk geçmiş olsun arkadaşım...

geçmiş olsun öncelikle derdini veren allah dermanınıda verir derler...

daha önceki konunu biliyorum ..

bu kadar hayattan kopma,çok pişman olursun 3 günlük ömür zaten kendini bu yaşta bu kadar yıpratmaya değmez,ileride çok pişman olursun neden böyle mahvettim kendimi diye...

hemen silkelen,iş yoksa yok sen mücadele et,diyetine dikkat et,doktorunun dediklerini yap,allaha sığın dua at bol bol,ailenle bütün ol...

gerisi gelir zaten allah şifa versin

çok üzüldüm allah yardımcın olsun çok zor bir durum... ama bence savaş ve bu savaşı kazan bak o zaman ne kadar farklı ne kadar aydınlık bir yol oldugunu göreceksin önünde.....

Konularınızı takip ediyordum, çok geçmiş olsun.

Kitle umarım iyi huyludur. Benden de alındı geçen yıl, emin olun engebeli bir yol değil. Ama sizin moralli olmanız kaldırır engebeleri. Bol bol dua edin, bende sizin için dua edeceğim sıkıntılarınızdan bir an önce kurtulmanız için. Allah yardımcınız olsun.

çok geçmiş olsun..hemen yılmak da neyin nesi? pes etmek kolay olan ama siz zoru seçmek durumundasnız..önce moral lazım,lütfen kendinizi böyle koşullamayın..evet zor bir durum ancak çözümsüz değil şükür..Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş..o yüzden siz çok güçlü bir kadınsınız.

İnşallah güzel haberlerinizi yazacağınız yeni bir sayfada daha güzel şeyler konuşacağız.Rabbim şifasını versin,dermansız dert vermesin İnşallah..

Allah yardımcınız olsun inşallah. Yüce rabbim ''şafi'' ismiyle şifa, ''sabur'' ismiyle de sabırlar versin size. Böyle zamanlarda arkadaşların dediği gibi moral en büyük ilaçtır. Sakın umutsuzluğa düşmeyin, inancınızı yitirmeyin, yılmayın.

Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin tez vakitte inşallah. :/

Pes edecek birşey yokki bunda,biraz güçlü olun.
Göğsünüzdeki kitlenin iyi huylumu,kötü huylumu olduğunu bile bilmiyorsunuz.
İyi huylu kistlerin zaten tedavisi basit bişey,çoğu kadının yaşadığı bir durum bu.
Eğer kitle kötü huylu çıkarsa ,ki umarım çıkmaz,gçğüs kanseri tedavi imkanı en yüksek kanser tipi.Daha yeni 2 akrabam atlattı bu hastalığı.
Moralinizi yüksek tutun.

Öncelikle moralinizi bozmayın çünkü henüz ortada kötü birşey yok..
İnşallah burada iyi haberlerinizi okumak kısmet olur..

Öbür konularınızı da biliyorum sizin..
Lütfen her konuda, her zaman moralinizi yüksek tutun..
Çok gençsiniz henüz..Daha yaşayacağınız o kadar çok güzellikler var ki..
Herşey düzelir inanın..
Yeter ki inancınızı kaybetmeyin...

canım benim
arkadaşımın da göğsünde çıkmıştı
tedavini oldu şimdi mis gibi hayatını yaşıyor
lütfen kendini topla

bencede canınızı hıc sıkmayın benımde görümcem meme kanserı oldu hemde kötü huylu 15 yıldır evlı toplasan 1 ay eşiyle ii gecınemedı sureklı sorunlar şiddet ama bır turlude boşanamamışlar bı o boşanmak ıstemedı bı görümcem ıkı oğlu var şimdi kaynaanmaların yanında onlar bakıyo bız yardımcı olmaya calışıyoruz eşi 2 3 ayda bır mıktar para yollar okadar.kendısı yaklaşık 2 yıldan fazladır tedavı görüyo çok şükür atlattı o kötü kocaya rağmen...zzorlandı ama şimdi cok şükür iyi...

Umutsuzluğa kapılmayın hemen.
Moralle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz güçlü olun.
Allah yardımcınız olsun...

Sonuç belli olmadı sanırım.Önceki konularına baktım,moralin çabuk çöküyor,işi sorun ediyorsun oysa yaşın daHa çok genç...yıpranmamışsın benim gibi daha..İnsan o yaşlarda aslında daha kuvvetli oluyor ama az bir derdi görünce çok dert sanıyor..Benim kamuda işim var ama iş sorunları bitmiyor,hele özel yaşamda mutsuzsan işyerinde kolay av oluyorsun ,şuaN ben onu yaşıyorum...
Güçlü ol biraz..Herşeye can sıkma..İnşallahl sonuçların iyi çıkar,çıkmasa bile tedavisi var nasılsa..Göğüste kitle,en kolay iyileşen tiptir kötü çıksa bile..Güçlü ol..sakin ol..Herzaman daha kötüsü vardır..kendini yıpratma..bu kafa sana daha çok lazım..stress hastalıklara bir davetiyedir unutma..

Son düzenleme:
tulıpa nasılsın ? bana msj atarmısın ? bızım ozel sorunlar var baya kafa yoruyor. oyuzden ılgılenemedım senınle. kusura bakma. son durumlar ne ?

Canım benim halamın kızının göğsündende kitle alındı, şükür ki dahada bir sorun yaşamadı.
Kendini salma hemen güçlü ol . İş bulunur, zorda olsa bulunur bana göre. Allah'a sığın, sana yardım edecektir.

geçmiş olsun :( içine ata ata kendine zarar veriyorsun üzülüyorum senin için konularını okurken hırslanıyorum çevrendeki insanlara ben eminim herşeyi atlatacak kadar güçlüsün sen...

Back
X