• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Vee karar verdimm

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Vee artık karar verdim galiba. Bu yatak odasını alıyorum. görünce cok begendim. Tuvalet aynası hoşuma gitmedi. ondada değişiklik yapabilecegimi söylediler. yorumlarınızı merak ediyorum. :17:

$NaturalYatakOdasý.webp$naturel.webp$naturel1.webp$naturel3.webp$naturel4.webp$naturel5.webp

Köşe olarak bunu düşündüm. odam küçük. aşırı rahat ve yatak olabiliyor. (renk değişikliği yapabiliyorum)

$inciminikose.webp$incimini.webp$inciminiköþee.webp

Eklentiler

• $channel.webp
    $channel.webp
    22 KB · Görüntüleme: 179
  • $ChannelKoltuk.webp
    $ChannelKoltuk.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 174
  • $channell.webp
    $channell.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Vee artık karar verdim galiba. Bu yatak odasını alıyorum. görünce cok begendim. Tuvalet aynası hoşuma gitmedi. ondada değişiklik yapabilecegimi söylediler. yorumlarınızı merak ediyorum. :17:

Eki Görüntüle 1112245 Eki Görüntüle 1112248 Eki Görüntüle 1112249 Eki Görüntüle 1112250 Eki Görüntüle 1112251 Eki Görüntüle 1112252

Köşe olarak bunu düşündüm. odam küçük. aşırı rahat ve yatak olabiliyor. (renk değişikliği yapabiliyorum)

Eki Görüntüle 1112263 Eki Görüntüle 1112262 Eki Görüntüle 1112264

Bence çok şık seçimler yapmışsın allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah....

İnternetten yatak odası takımı ararken karşılaştığım ve bayıldığım takım. Çok güzel bir seçim. Güle güle kullan. Küçük odan içinde artık açılıp 2 katlı ranza olabilen koltuklar var. Kullanışlımı bilmiyorum ama bakabilirsin ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternetten yatak odası takımı ararken karşılaştığım ve bayıldığım takım. Çok güzel bir seçim. Güle güle kullan. Küçük odan içinde artık açılıp 2 katlı ranza olabilen koltuklar var. Kullanışlımı bilmiyorum ama bakabilirsin ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Begendiğine çok sevindimm canım. bende görünce bayıldım :16:

en alttaki chanel koltuk takımının markası nedir bu arada herşeyini çok beğendim mutlu mesut yaşayın içinde:16:

Bursada mobsa mobilya var canım oranın sitesinde gördüm ama teşhirde yoktu. sipariş versem hayal kırıklığına ugrarmıyım bilmiyorum :26:

Back
X