vee son darbe

Canı Yanan Sabretsin..Can Yakanda Yanacağı Günü Beklesin... HZ.MUHAMMED(S.A.V)

herkes hakkettiğini yaşar. onların yıkımını izlersin yakında. eden bulur üzülme.
:31:

12 yillik evliydim..bu kizla 2yildir iliskisi varmis...zaten gecen sene buzamanlar evi terketti..
Siyahbeyaz ne diye konusuyum okadar dusuremem kendimi
Annem cok sinirlendi gorunce"suna tlf et hakaret ediyim"dedi zor sakinlestirdiler
Evet o yanasmalar,hediyeler,pismanlik gosterileri hep oyunmus
Ama ben anladim,samimi degildi sanki ve bitirdim
Kendime yakistiramadim cunku boyle bir hayati
Nasil bir ahlak anlayisi,nasil bi genisliktir bu sadece bunu anlayamiyorum
Ben kizlada konusmustum bu adam evli cocugu var dedim...aa bilmiyordum bu saatten sonra boyle bir insanla isim olmaz demisti
Bunun adi ask olamaz
Ask bukadar kirli olamaz
Baskasinin gozyasi ve kucuk bir masumun acilarinin icinde oldugu sey ask olamaz

Ne olur buna biri beni ikna etsin bunun adi ne??

Bunun adı saygısızlık bunun adı terbiyesizlik bunun adı umarsızlık..Ve sizi umursamayan bu insanları siz hiçmi hiç umursamayın..Cehenneme kadar yolları var...Ama sizle evliykende ilişkilkeri olduğunu kanıtlamak size maddi bir kazanç yada dava hakkı doğuruyorsa da gereğini yapmayı avukatınızla konuşursunuz..
Hayatınızdan defetmekle doğrusunu yapmışsın...Ben onların mutlu olabileceğine inanmıyorum...

ailesinin destek olmasına çok şaşırdım cidden :53:

nasıl bir anne baba, yaşlarına baksan olgun insan dersin. sıfatından utansınlar. demekki ailecek bozuklarmış.

sadece o adam değil, aileside ödeyecek bu yuvanın bedelini.. ben kesinlikle yanlarına kalmayacağına inanıyorum. Allah'ım kötülük edenlerin yüzünü güldürmesin.

boşver üzülme canım aksine böyle pisliklerden kurtulduğun için sevin
onlarda asla mutlu olmazlar buna inan
Allah kimsenin yanına bırakmıyor yaptıklarını
sen içini ferah tut kendi hayatına bak eski kocayı da mazide bırak ne hali varsa görsün:19:

allahım inanamadım okuyunca ama allah çok büyük bunları yaşatan biri hiçbizaman mutlu olamaz ya bu dünyada ya da ahirette bunun bedelini fazlasıyla ödeyecektir güçlü davranmışşın işallah bundan sonra seni kızınla yepyeni bi hayat bekliyo ve çok mutlu olucaksın sana inanan bi ailen var onun ailesisiyle iğrençliğin içinde

kurtuldugun için sevin arkadaşım boşver
ALLAH sana degil ona sabır versin senin gibi birini kaybettigi için
igrenç yaratıklar bu erkekler ya:47:

bir adam babalığını unutup aşk meşk peşinde koşuyorsa ondan hayır gelmez
ve şunu unutma o adam yine birgün dönecek sana terkedilmiş aldatılmış ağlayarak
o gün geldiğinde sakın sakın kabul etme
baba olamayan adamdan kimseye hayır gelmez

ben ailelerin öyle yorum yapmasını başta garipsiyordum ama aslında garip değil

sonuçta armut dibine düşer o ailede böyle pis olduğu için çocukları böyle yetişmiş

ama onlara mutluluk bi sene uğrar sonra eskı kocan o kadını da aldatır...ya da kadın onu...

pislik insan pislikten başka şey yapmayı bilmez çünkü öğrenmemiştir.

senın boşanma sürecini hep takip ettim merakta ediyordum böyle olması çok iyi oldu kendini kurtardın

o adamın yalanlarına kanmadın.
cesur oldun, kocan zengindi ama sen paraya tamah etmedin, onurunu seçtin,çocuğunun huzurunu seçtin
bu çoğu kadının yapamayacağı bir şeydi tebrik ediyorum
bu sitede aldatılan ama eşini affetmek için türlü sebepler arayan kadınlara örnek gösterilecek bir insansın hiç üzülme.

(nafaka ve tazminat olayın ne oldu onu merak ettim istediğini alabildin mi?)

Son düzenleme:
Büyük aşk falan değil "Büyük rezillik" sadece bu..
İnsanların karakterine görede değişir bu tabii.. Mesela buradaki konuyu okuyan herkes rezilliği görüyor ve midesi bulanıyor bu durumdan ama kız ve tayfası karaktersizliklerinden ötürü bu olayı aşk diye algılamışlar.. Ne diyelim onlarında başına böyle "büyük bir aşk" gelirse o zaman anlarlar anyayı konyayı..

Ben olsam sadaka verirdim etrafa
Yazık ya çok basitleşmiş herşey
Allah akıl fikir izan nasip etsin

boşver..!!emin ol çok iyi olmuş bunları görmen..aklında fikrinde en ufak bi kırıntı kalmaması ne güzel bişey.Gördüklerine sevin bence..Affetmek yanlışınada düşebilirdin..Sana temiz gibi görünmeye çalışan o adamın oyununa gelmemişsin.yalanlarına inanmamışsın ki zaten aldatan insan ne kadar temiz kalabilir?aldatmanın ilki,sonu,başı,2. şansı yok bence.Rabbim evladınla mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin..

ben ailelerin öyle yorum yapmasını başta garipsiyordum ama aslında garip değil

sonuçta armut dibine düşer o ailede böyle pis olduğu için çocukları böyle yetişmiş

ama onlara mutluluk bi sene uğrar sonra eskı kocan o kadını da aldatır...ya da kadın onu...

pislik insan pislikten başka şey yapmayı bilmez çünkü öğrenmemiştir.

senın boşanma sürecini hep takip ettim merakta ediyordum böyle olması çok iyi oldu kendini kurtardın

o adamın yalanlarına kanmadın.
cesur oldun, kocan zengindi ama sen paraya tamah etmedin, onurunu seçtin,çocuğunun huzurunu seçtin
bu çoğu kadının yapamayacağı bir şeydi tebrik ediyorum
bu sitede aldatılan ama eşini affetmek için türlü sebepler arayan kadınlara örnek gösterilecek bir insansın hiç üzülme.

(nafaka ve tazminat olayın ne oldu onu merak ettim istediğini alabildin mi?)

Cok sukur ben bana yeteni ve istedigimi aldim..
Dun fotografi gorunce aldiklarimdan bile igrendim boyle bir adamin parasini

Ben nasil ona esim derdim ailesinin ve onun bu yaptiklarindan sonra
Ben kendime ve kizima temiz ve onurlu bir hayati sectim

Banada cok soylediler bekle bitirme diye ...

Cook huzurluyum sukur
Sadece bukadar oyuna ne gerek vardiki
Yaptin bir pislik adam gibi arkasinda dur
Bitir,ikili oynama
Iyiki kanmamisim iyiki

boşver..!!emin ol çok iyi olmuş bunları görmen..aklında fikrinde en ufak bi kırıntı kalmaması ne güzel bişey.Gördüklerine sevin bence..Affetmek yanlışınada düşebilirdin..Sana temiz gibi görünmeye çalışan o adamın oyununa gelmemişsin.yalanlarına inanmamışsın ki zaten aldatan insan ne kadar temiz kalabilir?aldatmanın ilki,sonu,başı,2. şansı yok bence.Rabbim evladınla mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin..

Amin..ins
Tesekkur ederim herkese

cnm anlamadım esının aılesı mı facebookta fotograflara yorum yazmıs kızın aılesı mı..kocan zengın ya
ıste hanfendı bır olta atmıs almıs sazanı bence..Sen bakma facebooka baktıkca sınır oluyoruz bosver:(

Cok sukur ben bana yeteni ve istedigimi aldim..
Dun fotografi gorunce aldiklarimdan bile igrendim boyle bir adamin parasini

Ben nasil ona esim derdim ailesinin ve onun bu yaptiklarindan sonra
Ben kendime ve kizima temiz ve onurlu bir hayati sectim

Banada cok soylediler bekle bitirme diye ...

Cook huzurluyum sukur
Sadece bukadar oyuna ne gerek vardiki
Yaptin bir pislik adam gibi arkasinda dur
Bitir,ikili oynama
Iyiki kanmamisim iyiki

Düşüncelerin ve kararın için seni kutluyorum. Çocuğum için yuvam için deyip te sonra ömür boyu "ben ne yaptım"cılardan olmadın. Dimdik durup yoluna devam ettin. Böyle birinden hakkını alarak kurtulman da işin en iyi kısmı. Yanındaki kadına takılmayın, o belli zaten. Kızının babası da kendini böylelere layık görmüş adamın seçimi artık. Herkes eninde sonunda layığını buluyor çünkü.

Bu durumu gormen onu daha cabuk unutmana vesile olacaktir. Kurtulduguna sukret. Ustune bir cizgi cekip gec.

Insanlar da ne kadar genis olmus, ne bu civiklik. Igrenc bence

Esim,yeni bosandim 1ay once...
Bugun sevgilisiyle elele face fotograf koymus
Kizin ailesi arkadaslari yorumlar yapmis
Buyuk ask,enistemmm filan diye
Bu ne igrencliktir
Oysaki bana kesinlikle kimse yok ben ailemle arada kaliyorum o yuzden demisti,aglamisti
O kizi buldum..inkar etti o oylesine bir gonul eglencesiydi dedi
Agladi,yanasmaya calisti ama onlarda planin bir parcasiymis
Ikna oluyumda cabuk bitsin,inatlasmayim diye
Iki yildir bu kizla birlikteymis
Ben hissediyordum ama ispatlayamiyordum
Hatta bana kimse inanmadi yoktur baskasi dediler
Allahimmmm ben nasil bir oyunun icindeymisim

kusura bakmayında o yüzden yada bu yüzden bir şekilde boşanmayı tercih etmişsiniz neden hala sosyal sitelerde aratıp fotograflarına bakma gereği duyuyorsunuz kendınızız daha fazla üzmek için mi?

Son düzenleme:
Back
X