• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee sonunda boşandım

Allah razı olsun canım ama ben bişey yapmadım.. Rabbim sana güç verdi.. inşaAllah bundan sonra da cok mutlu olursun yavrunla sevdiklerinle
öyle deme okdr güçsüz ve cagresiz bu bilgisayarın basında yazarken bana hep destek oldun kendime gelmemi sağladın yüzünü hiç görmesemde bana cok iyilik yaptın dua ederken asla unutmıyorum aslaaaaa yanımda olanları

öyle deme okdr güçsüz ve cagresiz bu bilgisayarın basında yazarken bana hep destek oldun kendime gelmemi sağladın yüzünü hiç görmesemde bana cok iyilik yaptın dua ederken asla unutmıyorum aslaaaaa yanımda olanları
Allah razı olsun canım, sağolasın.. aileme de beni de hiç unutma o zaman dualarında :)

Ne o kaynana alamamis bebegi? Mahkemede demedi mi "cocuk benimmm ona gostermicemmm" :)

Yolunuz acik olsun. Konunuzu bilmiyorum ama eminim en dogru olani yapmissinizdir zira bir kadin sorun yoksa asla yuvasini yikmaz. avatardaki evladiniz mi? masallah cok guzel bir bebek. kaderinizde guzel olsun hep.

Hakkınızda Hayırlısı..

Konunuzu bilmiyorum ama neden çocuğu bu şartlarda görmesine karar verdi mahkeme? Şartlar ağır da biraz.
Babası çok mu sorunlu?

Kurtuldum diyebiliyorsan ne güzel.Mutlu olursyn inşallah.

ınsallah bundan sonra cok mutlu olursunuz
hakkınıza hayırlısı olsun...

Gözünaydın canım. Umarım yeni hayatında bebişinle çok çok mutlu olursun :)

hakkınızda hayırlısı olsun. allah bizlerin karşısına hep doğru insanları çıkarmıyor maalesef.. neyseki siz kurtulmuşsunuz... kızınla ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Çocuk kac yasında 3-4 yasından kucukse yatıya bırakmayın babaya

Back
X