vee sözlendik.. okurken evlenenlerin desteğine ihtiyacım var..

tweety87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
366
1
46
İçel Mersin
kızlarr hepinize merhaba.. pazar günü sözlendim ve hazirandada düğünümüz var Allah nasip ederse.. bu sene dönem uzattım ve okulum ne yazıkki devam etcek ve evliyken okuluda nasıl idare edeceğimi bilmiyorum.. aranızda okurken evlenen vardır herhalde sizler nasıl başa çıktınız benim şimdiden gözüm korkuyor nasıl başa çıkabileceğim diye yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun. Neden okulunun bitmesini beklemedin? Ben açıköğretimden devam etmeme rağmen zorlanıyorum sen sanırım bir de örgün eğitimdesin.

Hayırlı olsun. Neden okulunun bitmesini beklemedin? Ben açıköğretimden devam etmeme rağmen zorlanıyorum sen sanırım bir de örgün eğitimdesin.

eveet örgün öğretimdeyim.. sözlüm beklemek istemiyor çünkü uzun süredir devam eden bir ilişkimiz var kendisi askere gitti geldi ve artık evlenmeyi istiyor bende istiyorum ama nasıl baş edeceğim konusunda sıkıştım kaldım

Peki evlendikten sonra çekebileceğin sıkıntılarla baş edebilecek misin?

eğer bi dönem uzattıysan sadece bence çok büyük bi problem yaşamazsın, zorlanırsın tabii ki ama başedilebilir diye düşünüyorum sanki :44: eğer aileniz sizinle yakın oturuyorsa anneniz de yemek-temizlik olaylarında falan yardımcı olabilir belki. mutluluklar şimdiden

bekarken zorlanıyorum yeri geliyo kendime zamanım kalmıyo evli olduğumu düşünemiyorum kafayı yerdim heralde çok zor ​allah kolaylık versin :)

annem malesef yanımda olmayacak kayınvalidemle aynı memlekette oturacağım ve sanırım kendi işimi kendim görmem gerekecek okul ev yemek temizlik çamaşır ve eşim arasında mekik dokuyacağım sanırım.. çok teşekkür ediyorum

Senin düşünceni söyleyeyim:
Okul saatlerimde okulda olurum, sonra eve gelirim işime gücüme bakarım, derslerime çalışırım geçinir gideriz ne olacak sanki...

Ama gerçekte olabileceği söyleyeyim: Sen hem okulunu hem evini hem eşini hem de eşinin ailesini idare etmeye çalışırken arada kafaya yiyebilirsin. Hele bir de kayınvaliden sana yakın bir yerde oturacaksa... Sürekli sizinle olmak isteyebilirler, senin ders çalışman gerekir ama kimse bunu düşünmez. Sen okuyan birisi değil sen artık bi "GELİN"sindir ve ne bekleniyorsa yapmak zorundasındır. Sabah okuluna gidersin bir telefon gelir akşam size gelecez diye gelmeyin de diyemezsin, ah bir de yakında sınavın varsa... Dertsiz başına dert açıyorsun. Okulun bitsin öyle evlenin rahatça, ne bu acele? Sözlerim sana ağır gelebilir, herkese söylediğim gibi sana da söylüyorum benim ne demek istediğimi evlendiğin gün anlayacaksın.

Ama bak birazdan savunucular gelecek. ''yok benim cociş öyle değil,yok benim cociş yapmaz,ikisi bir arada yürüyor.''vs.

10 saattir dersteydim,yurda geldim yemek yedim,bitmiş vaziyetteyim.:26:

Cesaretlerinize şaşmaktayım vesselam.

İnsan sadece kocişiyle evlenmiyor ki, kocişin bir de ailesi var... Hiç zannetmiyorum buraya gelip de ben hem okuyorum hem evliyim oh çok mutluyum diyebilecek birini

benim iki arkadaşım bu şekilde idare ettiler hatta teki 1. sınıfta evlendi, 4. sınıfta gelene kadar arada çocuk bile büyüttü. Hacettepe gibi bir üniv.de okuyorduk hem de. Hiç uzatmadan bitirdi. Yapan yapıyor kızlar...

Aynı evde yaşadınız mı hiç onunla? Akşam aynı eve mi girdiniz? Gelsin arkadaşın söylesin bir de o zaman... Hiç zannetmiyorum güllük gülistanlık oh değme keyfime bir yaşam sürdüğünü... Bir de ona sormak lazım Kusura bakmayın herşey "DİL"e kolay...

evet haklısın aslında bana şuanda herşey toz pembe geliyor aynen dediğin şekilde düşünüyordum ama gözüm korktu şuanda.. evlenme konusundaki acelemiz ben sözlümün ailesinin bulunduğu ilde üniversite okuyorum kendi ailem başka bir ilde yaşıyor o yüzden bir an önce yuva kurma meselesi oldu bizimkisi sözlümde böyle istiyor evden okula gelirsin hem okulunu bitirirsin hem evli oluruz boşu boşuna yurtlarda sürünme düşüncesi..

Aynı evde mi oturacaksınız ailesiyle?

oo arkadaşını tebrik etmek lazım.. ben yarım dönem uzattığım halde nasıl yapacağım nasıl aynı anda yürüteceğim diye korkuyorum gerçekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…