Aynı evde mi oturacaksınız ailesiyle?
yoo hayır aynı evde oturmayacağız 20 dakikalık bir mesafede olacak bizim evimiz.. ama sözlümün abisi evli onlarla aynı caddede olacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı evde mi oturacaksınız ailesiyle?
yoo hayır aynı evde oturmayacağız 20 dakikalık bir mesafede olacak bizim evimiz.. ama sözlümün abisi evli onlarla aynı caddede olacağız
karamsarlığa gerek yok.
tabi eşin maddi manevi yardımcı olmaktan çekinmeyecekse.
ben gazi ekonometri son sınıf öğrencisiyim.
3.sınıf bitti evlendim.
ekonometriyi bilen bilir oldukça zor bir bölümdür özellikle son senesi hep uygulamadır.
herkes bana ümitsiz vaka gözüyle baktı.
arkadaşlarım okulu bırakır ya da uzatırım sanıyordu.
ne mi oldu?
bekarken yakalayamadığım ortalamayı yapıp dereceye girdim ve mezun olurkende ilk onda olacağım.
yani imkansız diye bişey yok.
yeterki içindeki azim tükenmesin.
insan 2 3 işi aynı anda götürebilir ve götürmelide.
ben tek bir işe kendime empoze etmeye karşıyım,
insan sınırlarını zorlamalı.
çünkü zorladıkça farketmediğin potansiyelini görüyorsun.
şimdi hem alandan dersaneye gidiyorum hem son dönemimdeyim okulda hemde ev.
herkes şaşırıyor fakat şaşıracak bişey yok.
içinde azim olan herkes yapar.
ki sen okulu uzatmışsın.alacağın ders sayısıda az.haydi haydi yaparsın merak etme.
tabi eşinin desteği önemli.
eşimden Allah razı olsun 1.dönem uygulamalara hep benimle girdi,
vize final hep beraber çalıştık.
hocalar bile sınıfta takdir ediyordu eşim ve beni.
ailelerden uzak olduğumuz için gelen giden yok onunda rahatlığı var elbet.
ama eşimin desteği tam.
ailelerle aynı şehirde olsakta eşimin desteği sayesinde gene başarırdım.
zaten mezuniyet törenimde bir sürpriz yapıp(hocalardan izin alıp) eşime güzel birşey söyleyeceğim ve diplomamı ona vereceğim.
onunda emeği var sonuçta![]()
Ben kendim okurken aslında zor olacağını düşündüğümden evliliğe karşıyım.Herkesin düşüncesi farklıdır tabi.Seni öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun.Ben sana kendi çevremden birisini örnek vermek isterim.LisEden bir arkadaşım üniversiteye başlayınca ikinci sınıf başlamadan birinci sınıfın yaz döneminde evlendi.Şimdi üçüncü sınıftalar ama maşallahları var bir sıkıntılar yok çok şükür ki.Yani bu sana güzel bir örnek olsun.Elbette ki zorlukları olacaktır ama sen önce bu zorlukları aşabileeğine hepsini bir arada idare edebileceğine inan gerisi de kolaylıkla gelir yani.
Hmm... Bu konu için de çok şey söylemek isterdim ama herkes aynı olacak değil ya inşallah sen şanslı dediklerimizden olursun
Hakkında hayırlısı neyse o olsun...
İstihare namazı kılmanı öneririm![]()
Aynı anda iki üç yükü birden taşımana gerek yok ki bir yandan dersler vizeler finaller ,bir yandan eş, bir yandan evin sorumluluğu, bir yandan yeni evli olduğunuz için sürekli evinizi görmeye gelecek olan ve sizi misafirliğe çağıracak olan akrabalar eş dost. Düşünüyorum da neden bu kadar yükü kendime yükleyeyim ki rahat rahat okulumu bitirim sevgilimle, sözlümle her neyse onunla da ilişkimi sürdürürüm zamanı gelince de daha rahat şartlarda da evlenirim atlı kovalamıyor ya. Ben doğru üzgün işim olmadan kendimi garantiye almadan bile evlenmek istemiyorum mesela değil okurken evlenicem ne gerek var bu kadar erken bir şeylere atılmaya yıpranmaya.
umarım aşabilirim bütün zorlukları.. arkadaşınada allah ömür boyu mutluluk versin hep böyle sürer inşallah..
Aşarsın inşallah.Amin inşallah.Sana da Allah ömür boyu mutlulukihuzur versin inşallah.
işte bu çok iyi geldi :) benim sözlümde ben sana yardımcı olurum diyor bende mühendislik fakültesinde okuyorum bekarken bile uzattığım okulu evliyken bitirmek gözümü korkuttu açıkçası ama sözlüm çok anlayışlıdır şuanda bile sınav zamanlarımda beni rahatsız etmez öyle zırt pırt aramaz arkadaşlarımınkini görüyorum resmen ders çalışmalarına müsade etmiyor erkek arkadaşları.. ama senin bu yorumun cesaretimi arttırdı çok teşekkür ediyorum..
kızlarr hepinize merhaba.. pazar günü sözlendim ve hazirandada düğünümüz var Allah nasip ederse.. bu sene dönem uzattım ve okulum ne yazıkki devam etcek ve evliyken okuluda nasıl idare edeceğimi bilmiyorum.. aranızda okurken evlenen vardır herhalde sizler nasıl başa çıktınız benim şimdiden gözüm korkuyor nasıl başa çıkabileceğim diye yorumlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler.