veee 4. günüm :)

yasminbal

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
18
0
6
Kayseri
Arkadaşlar pek çok arkadaş belirtmiş ama bende söylemek istedim, ameliyatın korkulacak bi tarafı yok, şükürler olsun hiç ağrım, sızım olmadı. Çıktığımda sadece hafif bi boğaz ağrısı hissettim, oda 2-3 saatten geçti inanın. Ha nefes alma problemlerim var tabi ama henüz çok yeniyim ve varsın o kadarcık da olsun, elbet düzelecek oda İnşallah. Esas önemli olan ameliyattan sonrası oda merak ve sabırsızlık, Nasıl olcak, şekli nasıl oldu acaba, yüzüme gitti mi , sorun çıkar mı ki vs. Ama dediğim gibi ameliyat zor değil, korkmayın. sevgiler:)

Son düzenleme:
arkadaşlar pek çok arkadaş belirtmiş ama bende söylemek istedim, ameliyatın korkulacak bi tarafı yok, şükürler olsun hiç ağrım, sızım olmadı. çıktığımda sadece hafif bi boğaz ağrısı hissettim, oda 2-3 saatten geçti inanın. Ha nefes alma problemlerim var tabi ama henüz çok yeniyim ve varsın o kadarcık da olsun, elbet düzelecek oda inşallah. Esas önemli olan ameliyattan sonrası oda merak ve sabırsızlık, nasıl olcak, şekli nasıl oldu acaba, yüzüme gitti mi , sorun çıkar mı ki vs. Ama dediğim gibi ameliyat zor değil, korkmayın. Sevgiler:)

geçmiş olsın cnm darısı başıma bende gün sayıyorum...kime ameliyat oldun ,nerde???eski ve yeni -şuan ki resimler varsa paylaşırmısın..

geçmiş olsın cnm darısı başıma bende gün sayıyorum...kime ameliyat oldun ,nerde???eski ve yeni -şuan ki resimler varsa paylaşırmısın..

Canım çok teşekkürler. Kayseri de AYHAN GÜLTEKİN'e oldum. Hiç panik yapma olur mu? Doktorunu iyi seçtikten sonra için rahat olsun, korkulacak hiç bi şey yok. Henüz alçılı bu perşembe inşallah çıkacak ve o zaman ekleyeceğim :)

ameliyat tan sonra hic agrin olmadi mi kimisi cok agriyo faln demis tirstim dogrusu

Canım belki bünyeyle alakalıdır ama ben çok rahat çıktım hatta yeni uyandığımda sevdiğim bi yabancı müzik çalıyordu dedim açın sesini ellerimi oynattım filan :9: ki çok korkarak ağlayarak girmiştim:)

Back
X