- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
Bir instagram sayfasını takip Ederken rastgele bi yorumdan adını ogrenerek telefonuma indirdigim fatsecret ile diyete start verdim hanımlar. Umarım sayaclari doğrudur tabi. Uzun uzadiya diyet yapmaktan nefret ettiğim için biraz kendimi gebertmeli yollara basvuruyorum ama dusundugumuzde yoğun çalışan is kadınları gibi bi beslenme programı diyebilirim. Sadece aklıma takılan bişey oldu, bu program da uyku süresini filan da girdigimizde yaktigimiz kalori gorunuyor. Ayıptır söylemesi sıkıntı dan kendimi uykuya verdiğim için 10 saat uyumustum, 10 saat uyku bilgisini girince programa yakılan kalori için 1440 kalori dedi. Böyle bişey mümkün mü ya? Kullanıcı yorumlarına baktım kimse kötü bişey dememiş ama hiç bişe yapmadan 10 saat uyuyarak 1440 kalori veriliyorsa hiç kalkmayalim derim ben bununla ilgili bi bilgisi olan varsa yorumunu alırım, sevinir minnet duyarım! Boy 1.65 60.7 kilo ile başladım hedef 50! Mankenden hallice olmayı planlıyorum Allahın izniyle yakışır mi bilmem, baktım kurudukca cirkinlesiyorum bırakırım ayol tek derdim bu olsun! Hadi bi yardım banadAaaa....