• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veeee..ben de hamileyim:))))

peloosh

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
170
Puanlar
323
dün test yaptım (normalde günüm bugündü)ikinciçizgi silik çıkmıştı bugün kan testi yaptırdım vee hamileyim:))hala inanamıyorum..işallah en kısa zamanda sizlerin de hamiş haberlerini alırız:))

tebrik ederim canım çok güzel bir haber bu ben ilk öğrendiğimde şok olmuştum kaç haftalık bebişin?

dün test yaptım (normalde günüm bugündü)ikinciçizgi silik çıkmıştı bugün kan testi yaptırdım vee hamileyim:))hala inanamıyorum..işallah en kısa zamanda sizlerin de hamiş haberlerini alırız:))

ayy çok sevindim canım allah analı babalı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş.en yakın zamanda bende bu mutlu anı yaşarım:CüvCüv:gamyoncuiremsu

tebrikler canım :nazar:

inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin a.s.

çok teşekkür ederim:)))249,06 değerim ve 4haftalıkmış çok küçükmüş ultrasonda gör
lmezmiş öyle söyledi doktor..kesenin ne zaman görülebiliceğini biliyor musunuz acaba:)))....darısı istiyen herkesin başına:))

5haftalik hamileyken gitmisdim ve görünmüsdü
amin darisi isteyen herkezin basina insallah

gözün aydın canım..tebrikler..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn..

çok teşekkürler darısı başınızaaa:))))

5haftalik hamileyken gitmisdim ve görünmüsdü
amin darisi isteyen herkezin basina insallah

canım peki,4+3 olunca 5 haftalık mı oluyor 4 haftalık mı..öyle bir doktora gittim ki sağolsun kerpetenle ağzından laf aldım:)))

canım tebrikler allah kucagına almayı nasip etsin

ayy canım benim.bende yaklaşık on gün önce ögrendim hamile oldugumu.hayırlı ugurlu olsun cnm.ne kadradır istiyordun bebiş....

burada 4 haftan bitmiş 5 haftada gün alıyorsun canım

ayy canım benim.bende yaklaşık on gün önce ögrendim hamile oldugumu.hayırlı ugurlu olsun cnm.ne kadradır istiyordun bebiş....

canım,evet biliyorum takip ediyordum seni:)biz 3aydır istiyorduk ilk kez bu ay adet bitiminden itibaren başladık çalışmalara ve tuttu:)canım sen keseni ne zaman gördün bana doktor çok küçük görünmez dedi

peloosh cum ben kesemi dün gördüm yani 5+2 de....

peki tahlil istediler mi senden canım kan şeker...uzun bir listeee:)))

canım tebriklerr biz isteyenlere de duua at olurmu tatlım hamişleirn duası kabul olurmuşş

bir de benim sat 27/12 buna göre kaç haftalık hamile oluyorum bi de 249,06 değerim canm:))))bilmemek çok kötü şey yaaa:))

işallah en kısa zamanda sizin de olur:)))tabiki ben zaten hep öyle dua ediyordum burda yazılanları okudukça...işallah dilekleriniz gerçek olur:)))

Back
X