Aşılama Veeee hamileyimmmmmmmmmmm:)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1masal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
144
3
46
Adıyaman
ikinci aşılamamda tuttu buğün 15, günüm ve adetim henüz geçmeden yaptırdım bhcg 262 çıktı pztesi tetrarlıcaklar yükselmesi lazım dua ediyorum dualarınızı bekliyorum RABBİM isteyen herkese nasip eder inş.

gün gün kendimi dinledim sıkıntıdan ölücektim hem dua ettim bekledim ama çok korkuyordum bukezde tutmazsa diye belirtilerimi dinledim sorularınız varsa cvplayabilirim çünkü bekleyenlerin ne hissetiğini çok iyi biliyorum en çok yapmanız gereken şeyde dua etmek

gözün aydın arkadaşım Allah kucağına almanı nasip etsin....bende 2.ci aşılamamı oldum bekliyorum bugün 7.günüm ,sende ne gibi belirtiler yaşadın,neler yaptın .......

gözün aydın arkadaşım Allah kucağına almanı nasip etsin....bende 2.ci aşılamamı oldum bekliyorum bugün 7.günüm ,sende ne gibi belirtiler yaşadın,neler yaptın .......

saoalasın RABBİM aynı duyguyu sanada yaşatır inş. benimkinide sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş pzrtesi tahlile gidicem hayırlı güzel sonuçlar olur inş. bende öyle büyük belirtiler olmadı ne hissettiysem hafif olaraka hissettim gögüslerim şişti ağrı oldu göğüs uçları şişti ağrıdı bu ilk hafta oldu bide boğazımda kuruluk olmuştu ilk hafta ikinci haftada bunlar geçti sadece göğüslerimdeki ağrı ve şişlik kaldı adet olacağım gün dündü ve önceki gün ağrım oldu çok gergindim kasıklarım belim ağrdı halsizlik oldu öğrendim öğrenelide kasıklarımda saniyelik batmalar oluyor kramp gibi en fazla bi kaç sn sürüyo ama öyle mide bulantısı iştahta değişiklik kirpik falan diyorlar hiçbiri olmadı hergün kendimi dinledim hergün bişey bekledim ama öyle çokta hissetmedim bu anlattığım şeyleride kendimi çok dinlediğimden fazlaca hissetmişte olabilirim herkeste aynı şeyle olmuyormuş sen kasma ben kastım ama şimdi rahatım inş sende hayırlı haberi alırsın cvbını bekliyorum

tebrikler herşey gönlünüzce olsun inşallah
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah .)

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tebrik ederim canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

iyi dileklerde bulunan herkese çok tşk ederim ALLAHIM isteyen herkese nasip eder inş yarın tahlile gidicem duaya ihtiyacım var

öncelikle tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum siz nerde kime yaptımıştınız birde maliyeti ne kadar tutmuştu bilgi verirseniz çok sevinirim rabbim bizlerede yaşatsın bu sevinci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…