Veeee mutlu sonnnn

Yagmurerhan

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
165
192
23
37
Arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun

Arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
cok sevindim. Allah anali babali yetistirmeyi nasip etsin. insallah benim gibi isteyen herkesin olur. :KK200: bu arada 5 yil demissin arkadasim tedavi ile mi oldu bebegin ?

Ben çok şanslıyım.6. Ayda oldu bizim şuan 27. Haftaya girdik çok şükür.Hayırlı olsun.Allah doğuma kadar aksilik olmadan getirsin inşallah.

Ben çok şanslıyım.6. Ayda oldu bizim şuan 27. Haftaya girdik çok şükür.Hayırlı olsun.Allah doğuma kadar aksilik olmadan getirsin inşallah.
Benimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanım

Benimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanım
Rabbim bir avazda kucagına almayı nasip eder umarım cnm hayırlı ömürlü bir evlat olurninşallah nelere dikkat ediyosun peki benimki yeni yankorkuyprum birsey olcak diye

Rabbim bir avazda kucagına almayı nasip eder umarım cnm hayırlı ömürlü bir evlat olurninşallah nelere dikkat ediyosun peki benimki yeni yankorkuyprum birsey olcak diye
Benim bir kızım var cnm 2. Olmuyor yani daha olmadı dua etde olsun yoksa allahmı söyletti

2. İçin çok kararlı değiliz.Bi de kızım olsun isterdim tabi ama.Iki taneye yetemeyiz gibime geliyor.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Tebrik ederim canım,bu çok güzel bir haber.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah:dua::anne:

Hayır cnm doğal oldu ama bu ovulasyon testleri varya ilkez kullandım tuttu valla sen kac senelik evlisin
1,5 senelik evliyim evlendigimizden beri olmuyor. bebde denemistim onu. hatta su anda yhmurta takibi yaptiriyorum klomenle ikinci denemem adetime de 4 gun kaldi. ama olmuyor bi turlu ovulasyon zamanini tuttursak bile.

2. İçin çok kararlı değiliz.Bi de kızım olsun isterdim tabi ama.Iki taneye yetemeyiz gibime geliyor.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısı olsun cnm eminim zaman geç
Kesinlikle bende sana katılıyorum benim 1. Hemen oldu ama 2. Olmuyo we çok pişmanım arka arkaya doğmadığım için
Sizin sorununz nedir cnm gittinmi doktora

Allah tamamını erdirsin anneli babalı büyütsün inş gözün aydın çok sewindim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş allahım

Gittim.ewwt ilk önce fsh sınıda çıktı yok menepoz filan denildi sonra amh testi yapıldı sorun yok normal yollarla hamile kalabilirsin denildi vs ama benim döllenme oluyo çatlamıyo kiste çewiriyo biliyorum senin sorun neydi

Gittim.ewwt ilk önce fsh sınıda çıktı yok menepoz filan denildi sonra amh testi yapıldı sorun yok normal yollarla hamile kalabilirsin denildi vs ama benim döllenme oluyo çatlamıyo kiste çewiriyo biliyorum senin sorun neydi aynen benimde 1 kzıım war we kzıım kardeş çok istediği için düşündüm ama 4_5 aydır olmuyo oysa ilk çocuğum ilk denemede oldu

Back
X