• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

veeee nikah:)

peri_kry

.........................
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Bursa
$43.webp $44.webp $45.webp $46.webp $47.webp $48.webp $49.webp $50.webp $51.webp $52.webp $53.webp $54.webp $55.webp $56.webp $57.webp $58.webp $59.webp $62.webp $ALIM0703.webp

şapkana eldivenlerine bayıldım ama keşke eteğin de beyaz olsaydı...
Mutluluklar dilerim bir ömür..

:29: :29: :29:
çokk çokk çokk güzel olmuştu bee
nikah mı tazeleseniz aceba :9: :9:

Mutluluklar Dilerimmm Çok Yakışmışsınız...

şapkana eldivenlerine bayıldım ama keşke eteğin de beyaz olsaydı...
Mutluluklar dilerim bir ömür..

cnm cok teşekkür ederim:) daha sonra düğün olacağı için o zamanlar bembeyaz giymeyi düşünmemiştim:) ki gelinliğimi giydim:)

kesin tazelemeliyiz kuzumda düğün olalı neredeyse 2 ay geçiyo ne heyecandı ama:)

:9: :9: hoş düşünce olarak hiç boş kalmadık daha
ama 1. evlilik yıldönümünde bir atraksiyon yapabiliris :D

mesela ekrem abi kıysa nikahı :9: :9: konuşmaları falan o yapsa :60: :60:
bizde tekrar şahit olsak

ayy çok guzellerr yaaa maşallh cnaım..sırada düğün resimlerimi var :66: :66:

masal gibi olmuş herşey harika maşallah Allah mesut etsın canım darısı herkese...Bu arada sacların ne renk ?

masal gibi olmuş herşey harika maşallah Allah mesut etsın canım darısı herkese...Bu arada sacların ne renk ?

asktanem çok teşekkür ederim.... saçlarım bakır burda ama bi bakır tonu majirelin toplamda 4 renginin karışımından oluşan bi renk

Çok cici olmuşsunuz şapka,eldivenler her şey harika görünüyor:69:
Maaşallah:nazar:

maşallah çok güzel olmussunuz çok yakışmıssınız birbirinize ve ayrıca çok güzelsin darısı başıma..allah mutluluğunuzu daim etsin

Canım çok güzel olmuşsun,nostaljik havayı aynen yansıtmışsın.Birbirinize çok yakışmışsınız maşallah.Bu arada hemşeriyiriz,ben de Bursa'lıyım :66:

Back
X