OFFF rahatladimm diyesim var... Sizlere nisanima ulasmanin yolunu anlatmak istiyorum insallah anlarsiniz beni türkcem biraz ii deilde :)) neyse :26:
iki sene önce hersey basladi...(15.07.2010) Ben türkyieye tatile gelmsiitm aslinda almanyada yasiyorum.. bi cay bahcesinde bi erkeklen tanisitim
kaynastik ölece yollarimiz ayrildi.
bi bakmisin 4 ay sonra beni faceden ekledi.. konusutukk konsuutukk konsuutk :)) nasil ettiyse artik beni kendisine asik ettirdi
(20.11.2010) hikayemiz ölece basladi.
Tabi biz bu arada uzaktan kosnyuoruz aradan bir kac ay geciyor (01.03.2011) ben bi hafta türkyieyr yine gidiyorum onu görmek iicn... ehh nolduysa artik evlenme teklifi etti bende tmm dedim cok romantik deildi ama cokk sasiridm cok mutluyuudm dünyalar benimm olduuuuu
Geri döndümm aileme anlatmak zorunda kaldim. Onlar tabii cokk karsi ciktilar. 07.2012 ailemle türkyieye gittik. ölece aileler tanissin da dedik. olmadi sadece annesiyln nisanlim geldi tanisymaya. annesi oglumm okucak edicek daha cok erken 4-5 sene sonra aca diyip gittiler iste. ( tabi beni istmeiyorlardi ozamanlar. ben almanyada yasiyorum ya ailem beni nasil yanliz tatilie gönderir diye düsnceleri vardi... babasi desen ztn hic orali olmadi.. eh hersy param parca oldu sanki ölece geri döndük nisanlimi iki gün bile göremedim
MAFFF oldummmmm dünyam yikildi gibi oldu.. ailem türkiyeye yollamyior nisnalimla görüstürmüyodu. Nisanimla aram cok bozuktu ben onun üzerine cok gidiyordum. cokkk cok cok ama cok üzüyodum her defasinda tartisiyordukk.
Tam tamina 9 ay gecti aradn ailem benim maf oldugmu yikildimi gördüler.. annemle ben türkyier gittik bi haftaligina nisanlimi görmeye. onlarda birsey diyemedi vaz gecmedigimi gördüler. ehh (05.03.2012) bi hafta öle gecti. nisanlimin ailesi davet etti bizleri.. annem yokk gelmeyiz diyp döndül almanyaya yine.
Yine bidaha nezaman biribrimizi görücez diye diye günlerimiz gecti. o ailesini ikna etmeye calisiti bende ölee... evdn kacti bagirdi calistii calsiti para kazandi birseyler göstermek icin. nolduysa oldu artik bi ay sonra babasi babami aradi :))))))
EHHH NIHAYETT YANIIIIIIIIIi konstular ettiler derkene babasi babami davet etti glein buraya bizim gelick durumuz yok dediler.. söz nisan yapariz cocuklar vazgecmicek diye kapatilar teleofnu :) ALDIKK biletimizii haydiiiiiiiiiiii..
MACERA BASLIYOR..
02.07.2012 türkiyeye varidk.
03.07.2012 geldiler istemeye :))) babam lafi iki saat dolandiridktan sonra verdikk dedi :)) dünyalar benimm olduuuuuuu gözlerim dolduu.. ztn kahveleri getirkene elim ayagim titirediyni herkez fakrina vardi okadar utandim ki :)) o an kimse fotoraf cekmedi kimsenin aklina gelmedimi sanki
bilmyiorum....
04.07.2012 yüzüklerimizi secmeye gittik kuaför araba derkenn
07.07.2012
NISAN GÜNÜMMEEE baassstiiiiiik :))) dünyanin enn mutlu insanyidm o gün ben... Inanirmisniz ilk dansta gözlerim doldu nisanlim bana bakmaaa dediii.. o da cok duygulandii bir an kendimi birakip aglamak istedim cokk zor tuttum kendimi.. mutlulukl göz yaslari buymuss demek.. dans ettik ettik etik :)) pastamizi kestikk yüzüklerimizi taktilar kestiler takimiz derkeneeeeeeeeeeeeeeee :))
ALLLAHIMMMMMMM SANA SÜKÜRLER OLSUNNNNN... DUALARIMI KABUL ETTIN... SEN BANA BU GÜNLERI NASIP ETTTIN.. bu günleri hayal kuranlara yaklasanlara isteyenlere nasip eylee.. sende onlara güzel es güzel nisanli nasip eyle.. :85:
( suan bunlari yazarkene bile gözlerim dolyuor kizlar
duygusal deilim aslinda ama ne bilim)
insallah aranizda birileri okur hikayemii :)) az da olsa anlamisnizdir insallah beni maglumm almancayi bile türcdn daha iyi bilyiorum ne yazikki
HAA BU ARADA NISAN RESIMLERIMIDE PAYLASMAK ISTIYORUM SIZLEREE... BEYENIRSENIZ SEVINIRIMM hepinizi öptüm
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/547181-nisan-fotoraflarim.html