Kizlar 3 haftalik hamileyim. Gurbetciyim ve hamiş oldugumu Vatanimda... Türkiyemde ögrendim :)
Coook mutluyum :)
Insallah hayirlisi olsun tatlim :)Hayrli olsun cnm Allah saq salim kucaqina almayi nasip etsinbnmde 1 hafta oldu adetim qecikti bakalim bende qidip kan testi vercem
Amin csnim cok sagol :)Cnm benim çok güzel Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
insaallah canim....Geç döllenme gibi bişey olmuş sanırım
Tekrar hayırlı olsun sagsaglim kavuşursun inşanlah
Dün doktora ciktim. Kese görünmüyor henüz cok yenidir dedi. 20 ve 25 günlükmüs...Suan 7 haftalik ama geriden gelio gec döllenmeolmus heralde. Bnm de son adet tarihi 1 agustos .ayni sayilirz.adetin ilk gunu kbl edilir cnm.kalbini duydun mu???
Canim 1 hafta daha bu söylediklerinin hepsini yapmak zorundayimBooll bol dinlen egilme cok gezme asitli sagliksz seyler yeme arabaya da cok saat binme bssta nasil giderse sonu da guzel olur :)
Dikkatli kullanin sarsmadan arabayi insallah ii gecer yolculuk:) kalp atislarini duydunuz mu cnmCanim 1 hafta daha bu söylediklerinin hepsini yapmak zorundayimizindeyim su anda istanbulda.
Asitli ve fast food hayatimda zaten yok ama onun haricinde gezme var. Ve pazar günü arabayla isvicreye eve gitmek zorundayim yaklasik 20-25 saat. Ama 2-3 saatte bi mola verip 10 dakika yürüyüs yapicam insallah
Hah simdi okudum. Evet dr cok onemli ya ben de cok cektm ama suan cok ilgili bi dr buldum. Erkek dr lar cok ilgililer ya bnce erkek dr bul:)))))Dün doktora ciktim. Kese görünmüyor henüz cok yenidir dedi. 20 ve 25 günlükmüs...
Ama gebelik kacinci haftada söylemedi. Zaten agizindan kerpetenle laf aldim. Ilk gebelik bide insan biraz anlatir dimi
Hayir canim doktr kücük bi kararti gördü sadece ama kese görünmüyor henüz dedi.Dikkatli kullanin sarsmadan arabayi insallah ii gecer yolculuk:) kalp atislarini duydunuz mu cnm
Neyse ki buradaki gevici. Isvicreye gidince kendi doktoruma gidecem artik :)Hah simdi okudum. Evet dr cok onemli ya ben de cok cektm ama suan cok ilgili bi dr buldum. Erkek dr lar cok ilgililer ya bnce erkek dr bul:)))))
Kiz merveee 3 haftalik die bisi olmazz anacim 5 haftalik denir:))))))) 5haftada kese falan gorulur bidaki haftaya kalbini duyarsin bnm de ole olmusstu sen gb dr kucuk falan deyince bi suratim dustu snra yine gittim kalbini duydukHayir canim doktr kücük bi kararti gördü sadece ama kese görünmüyor henüz dedi.
Sonnadete göre 7+5 ama beta degerinde göre 3 haftsligim
Neyse ki buradaki gevici. Isvicreye gidince kendi doktoruma gidecem artik :)
Insallah tatlimm :)Ilgili dr gbsi yok ya baska bi dr ye gittiydim ilk bana laps die sacma sapan hap vermis iyiki kullanmadm walla ayyy hadi insallah mayis anasi olacagizzz:))))))))
Degere bakmasi lazimKzlar ben kan testi yaptrdm bi poliklinik te. negatf cikti dedi ordaki bi bey deqerim kac dedim bz deqere bakamiyorz sadece pozitif mi negatif mi ona bakiyorz dedi kagit falan hc bsey yk peki deqere bakmadn nasil kan testi yapabiliyr ben anlamdm
Bakamiyoruz deqere dedi bn hc bsey anlamdm adetim de 1 hafta oldu qeciktiDegere bakmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?