Veeeeeeee ben de hamileyim :)

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
1 senedir istiyorduk ama kısmet bu aymış :) Ve ben şüpheli ilişkiden çok kısa sonra öğrendim hamile olduğumu 6 gün sonra falan :D O yüzden günler geçmek bilmiyor :):) Darısı bütün isteyenlerin başına..

1 senedir istiyorduk ama kısmet bu aymış :) Ve ben şüpheli ilişkiden çok kısa sonra öğrendim hamile olduğumu 6 gün sonra falan :KK70: O yüzden günler geçmek bilmiyor :):) Darısı bütün isteyenlerin başına..
ne güzelll :) maşallah ... darısı başımıza inş

Öncelikle gözün aydın, allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Ozel bir seyler yaptiysan bizim gibi bekleyenlere yardımcı olabilmek adına paylaşır misin rica etsem :)

Öncelikle gözün aydın, allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Ozel bir seyler yaptiysan bizim gibi bekleyenlere yardımcı olabilmek adına paylaşır misin rica etsem :)
Biz günleri tutturamıyorduk, çalıştığım için de izin alıp doktora gidemiyordum en sonunda ayarladım bir şekilde gittim. Testleri yaptırdım bir sorun çıkmadı. Sonra yumurta takibi yaptırdım doktorda, 16 mm olunca bundan sonraki 3 günü değerlendirin dedi doktor. Sadece ayaklarımı kaldırdım o 3 gün içinde. 5, 6 gün sonra da acilde hamile olduğumu öğrendim. O kadar aylarca boşuna yıpranmışız :) Başka bir problem yoksa yumurta takibi en güzeli.

Biz günleri tutturamıyorduk, çalıştığım için de izin alıp doktora gidemiyordum en sonunda ayarladım bir şekilde gittim. Testleri yaptırdım bir sorun çıkmadı. Sonra yumurta takibi yaptırdım doktorda, 16 mm olunca bundan sonraki 3 günü değerlendirin dedi doktor. Sadece ayaklarımı kaldırdım o 3 gün içinde. 5, 6 gün sonra da acilde hamile olduğumu öğrendim. O kadar aylarca boşuna yıpranmışız :) Başka bir problem yoksa yumurta takibi en güzeli.
Bizde de hiçbir sıkıntı görünmüyor, ama ne yumurta takibi fayda verdi, ne çatlatma iğnesi... Nasip kısmet... Zamanını bekliyor demekki...

Back
X