- Emoji Skoru
- 214.713
- Puanlar
- 1.423
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bazen hayvanlar insanlardan daha vefalı oluyor gerçekten...
bende aynı fikirdeyim..İnsanların ders alması gerekiyor bazen sevimli dostlarımızdan..
bende aynı fikirdeyim..
tv de görüyoruz nasıl insanlar var...küçücük aklıyla nasıl bağlanmış sahibine..İnsanın yapmadığını yapmış ..
tv de görüyoruz nasıl insanlar var...küçücük aklıyla nasıl bağlanmış sahibine..
Öncelikle köpekleri, kedileri, kuşları, kertenkeleleri, kaplumbağaları, kuzuları, inekleri, kirpileri, sincapları daha sayamadığım ne kadar hayvancık varsa hepsini seviyorum! Bir böceklerle şey yapamıyoruz pek :/
Köpek gerçekten çok sadık ve duygusal bir hayvan. Sokakta sadece biraz gülümse gel oğlum/kızım de anında kuyruk sallamaya başlar, yanına gelir, gösterdiğin sevgiyi de unutmaz.
Sokaktaki kedilere, köpeklere mama/yemek artığı, su veriyoruz zaman zaman. O minneti hiçbir insanda görmek mümkün değil.
Her gecen gun sana hayranlıgım artıyorr
ıyı gunde kötü günde yanınızda olacak bırını mi istiyorsunuz ?
-köpek sahiplenin
ve SATIN ALMAYIN ! SAHİPLENİN !
Barrınaklar yolunuzu gözleyen sadık yüreklerle dolup tasıyor..
Barınaklar çok kötü durumda. Ağlayasım geliyor her gittiğimde
Hiç unutmuyorum bir kere Kadıköy barınağında üç bacaklı bir köpeği sevmiştim onu gören ne kadar üç bacaklı köpek varsa etrafıma dolup kuyruk sallamıştı. Kendilerini nasıl eksik hissetmişlerse ufak bir sevgi gösterisine koştular.
Keşke evim geniş olsa ve boş zamanım biraz daha fazla olsa da kedinin yanında bir de köpek sahiplenebilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?