Vefakar Köpek

Öncelikle köpekleri, kedileri, kuşları, kertenkeleleri, kaplumbağaları, kuzuları, inekleri, kirpileri, sincapları daha sayamadığım ne kadar hayvancık varsa hepsini seviyorum! Bir böceklerle şey yapamıyoruz pek :/

Köpek gerçekten çok sadık ve duygusal bir hayvan. Sokakta sadece biraz gülümse gel oğlum/kızım de anında kuyruk sallamaya başlar, yanına gelir, gösterdiğin sevgiyi de unutmaz.

Sokaktaki kedilere, köpeklere mama/yemek artığı, su veriyoruz zaman zaman. O minneti hiçbir insanda görmek mümkün değil.

Öncelikle köpekleri, kedileri, kuşları, kertenkeleleri, kaplumbağaları, kuzuları, inekleri, kirpileri, sincapları daha sayamadığım ne kadar hayvancık varsa hepsini seviyorum! Bir böceklerle şey yapamıyoruz pek :/

Köpek gerçekten çok sadık ve duygusal bir hayvan. Sokakta sadece biraz gülümse gel oğlum/kızım de anında kuyruk sallamaya başlar, yanına gelir, gösterdiğin sevgiyi de unutmaz.

Sokaktaki kedilere, köpeklere mama/yemek artığı, su veriyoruz zaman zaman. O minneti hiçbir insanda görmek mümkün değil.

Her gecen gun sana hayranlıgım artıyorr :KK68:

Her gecen gun sana hayranlıgım artıyorr :KK68:

Teşekkür ederim canım :) Ama sokak hayvanlarını beslemek bence her insanın yapması gereken bir şey. Mamalar gerçekten çok ucuz ayrıca yemek artıklarını çöpe atmak yerine bu tatlışlara vermek çok daha mantıklı. Bir kap su koymaya hiç değinmiyorum bile.

ıyı gunde kötü günde yanınızda olacak bırını mi istiyorsunuz ?
-köpek sahiplenin

ve SATIN ALMAYIN ! SAHİPLENİN !

Barrınaklar yolunuzu gözleyen sadık yüreklerle dolup tasıyor..

Barınaklar çok kötü durumda. Ağlayasım geliyor her gittiğimde :(

Hiç unutmuyorum bir kere Kadıköy barınağında üç bacaklı bir köpeği sevmiştim onu gören ne kadar üç bacaklı köpek varsa etrafıma dolup kuyruk sallamıştı. Kendilerini nasıl eksik hissetmişlerse ufak bir sevgi gösterisine koştular.

Keşke evim geniş olsa ve boş zamanım biraz daha fazla olsa da kedinin yanında bir de köpek sahiplenebilsem.

Barınaklar çok kötü durumda. Ağlayasım geliyor her gittiğimde :KK43:

Hiç unutmuyorum bir kere Kadıköy barınağında üç bacaklı bir köpeği sevmiştim onu gören ne kadar üç bacaklı köpek varsa etrafıma dolup kuyruk sallamıştı. Kendilerini nasıl eksik hissetmişlerse ufak bir sevgi gösterisine koştular.

Keşke evim geniş olsa ve boş zamanım biraz daha fazla olsa da kedinin yanında bir de köpek sahiplenebilsem.

evet onlar daha cok sefkat beklıyor 3 bacaklı kedılerın köpeklerın hespsı basını oksatma delısı .. TRipod dıyorum ben onlara.. benım gıtttıgım barınakta da cok fazla bacakları amplute edılen felc olan.. felclılerde daha bı ac sevgıye acıyanlar sevmıyor sevgısızler zaten sevmıyor cogu kısı gosterıslı hayvanlar dokunmak ıstıyor bu garıplerımde kım cagırsa surune surune kendınerını oraya gecıyorlar.. çok üzülüyorum ben de :KK61:

Back
X