• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasız ben!

Telefondan facebooktan engelle gitsin. Ne bu? Kac yasinda? Ergen mi? Biz mi hayata farkli bakiyoruz anlamadim ki! Konusmak anlasmak nerde kaldi? Ortaya bi laf atiyimde ustune alinan alinsin. Sacma sapan tavirlar.

Hiç arayıp cevap verip onun seviyesine inmeyin. Arkadasınz sizi bir güzel sömürmüş şimdi de üste çıkmaya çalışıyor böyle insanlar çok var malesef.

Birak şunu ya takma defolmus gitmis ne olsun az olsun öz olsun. Bende insanlarla cok seviyeliyim sirf senin gibi uzulmemek kullanilmamak icin. Kirilirim çünkü. Yapima göre yaşam tarzi belirledim.

Arkadaşlar iyi geceler.. Biraz uzun olcak ama okuyup yorum yaparsanız sevinirim.. Şu anki evime taşınalı bir sene oldu taşındıgım ilk günden beri samimiolduğum bi komşum vardı.. Hemen hemen hergün görüşür kahve içerdik. Bazı kötü huyları vardı mesela sürekli kendi dertlerinden bahseder ben bi sıkıntımı anlattığım zaman ya hafife alırdı ya da konuyu değiştirirdi.. Bi de ben dışardayken arAr sigara ilaç vs sipariş ederdi sürekli ama hiç bir zaman parasını vermezdi bir iki önemli degil (akşam onda ben dışardayken arayıp dondurma külahı istemişliği var) ama ben de calışmıyorum bol bol param olmuyo her zaman bu iş sürekli oldugunda kendimi kullanılmış gibi hissetmeye başladım.. Biraz sogudum ister istemez ama bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var benim de vardır hatalarım diye düşünerek seviyeyi koruyarak dostluğumu sürdürdüm..
Daha sonra bu komşumun eşinin tayini cıktı başka bir sehre taşındılar toplanmasına falan yardım ettim..
Önceki konularımdan hatırlayanlar varsa bende bipolar bozukluk var ilaç kullanıyorum zaman zaman da depresyon atakları geciriyorumm.. Bu komşumun taşındığı hafta ben yine bi atak geçirdim bi hafta yataktan cıkamadım bu yüzden de komşumu arayamadımm ki bana gidince ben seni ararımm demişti.. Gittikten beş gün sonra doğum günüm vardı.. Arkadaşa dosta en cok ihtiyacım olan dönemde bi msjla bile doğum günümü kutlamadı. Ki ben onun doğum gününde hediyeler aldım sürprizler yaptım cocuklarının doğm gününde de aynı şekilde .. Aramadığı için de aramama kararı aldım.. Tam gecen gün arayı düzeltmeye niyetlendim ki bu kişi face ten vefa ile ilgili baya aşağılayıcı bi yazı yazmış ilk önce üstüme alınmadım ama biraz bekleyeyimm dedim.. Derken ertesi gün öyle bi yazı yazmışki bana yazdığı apacık belli isterseniz yorumlarda yazarım yazdıklarını cok uzun oldu zaten.. Şimdi ben ne yapmalıyım bi yandan sinir oldum hiç mi hatırım yoktu en azından bi abla gibi arayıp sitem etseydi yüzüme karşı bi yandan da vefasız olarak bilinmek beni rahatsız ediyo
Hatalı oldugumu düşündügünüz noktaları belirtirseniz memnun olurum eleştiriye acığım okuduğunuz için tşk

Daha ne yapacaksınız hastayken bile yanında değil hadi doğum günü olayını telaştan unutmuş diyelim peki şimdi nerede ? evet şuanda da o düşünsün kahvenin kırk yıl hatırı olduğunu ....ben olsam şuan üstüme alınmam nezaman ararsa ozamn konuşur bir sitemi varsa dile getirmesini beklerim,keyfi bilir yaniii...sıkmayın canınızı bence siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız.....

Hatali oldugun nokta , kendinde hata araman ve kendisiyle hala görüsmek istemen

Bosver birak ne hali varsa görsün görüsme..

Zamanında çok vefalı davranmışsın hatta aşırı yüz vermişsin. Gittiğinde belki o ilgiyi tekrar aradı belki de sana artık ihtiyacı kalmadığından aman arasamda olur aramasamda moduna geçti. Görüşmeyi kesin facebooktan engelleyin. Böyle insanlardan yarar gelmediği gibi aksine zarar gelir, üzülen siz olursunuz.

taşınmış gitmiş boşverrr
benim bu 4. evim
ilk 3 tanesindeki komşularımı o evden taşındıktan sonra sildim gitti :D
vefasız biri varsa o da benim sanırım :P
zaten artık başka şehirdeymiş nerden görüşcen gidene bye bye de sil facebooktan.

Kızlar hepinize yorumlar için teşekkür ederim kafama takılan bi konuydu içimi rahatlattınız.. Ramazanda zamanında kardeş gibi oldugum sonra da araya giren bazı sebeplerden soğukluk giren dostumu kaybettim trafik kazasında.. Hala vicdanım sızlar pişman olurum keşke küs ayrılmasaydık diye cünkü ne zaman aklıma gelse içim cız ederdi kaç kere elim giderdi telefona ama aramamıştım sonra bi gün ölüm haberini aldım cenazesine bile yetişemedim mezarı başında saatlerce ağladım.. Cok büyük bi etki bıraktı üzerimde bu olaydan sonra kimseyle küs kalmak istemiyorum bilinçaltımda.. Ama yorumlarınız sayesinde anladım ki bu komşuma ben elimden geldigince dostluk yaptım ama kendisi kıymet bilmiyosa sırf küs kalmyım diye kendimi kullandırtmamalıyım

Back
X