• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasız ben!

İlkini silmiş heralde bulamadımm vefayla ilgiliydi.. Onda jetonumdüşmemişti zaten üstüme alınmamıştım bu ikincisi.. Ben kedi köpek delisiyimdir evde kedi falan besliyorum facede de hep kedi köpek paylaşırım herkes benle panter emel diye dalga gecer hayvan delisiyim diye etrafında da başka kimse yok öyle hem vefasız hem hayvansever:) ben de bu sefer alındım doğal olarak
Iyy pekte ukalaymış.. Nedir o yazdıkları..

Ge
Canım eğer böyle bir sevginiz varsa size yazmış. Alınmanız doğru ki ve bu kişinin gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin. ''İnsancıklar'' demek ne demek ? Edepsizlik diz boyu. İnsan yapılan iyilikleri düşünür eder, kahvenin hatırını düşünür. Şuna bakar mısın resmen ''İnsancık'' demiş. Birde ergenler gibi sonuna '':))))))))))'' eklemiş.
Iy hiç sevmediğim insan tipi. Size önerim sakın sakın yazmayın. O kadar sevinir ki mesajım alınmış diye. Sakın takmayın siz güzel güzel mutlu paylaşımlar yapın daha çok kötü olacak dostla ilgili şeyler paylaş yeni arkadaşlıklar kur en kötü mesaj bu olacak ona.. ve sizi eninde sonunda arayacak.
gercekten zaten en cok o kelimeye üzüldüm artık kimseye güvenim kalmadı böyle insanlar yüzünden.. zaten ailemle aram cok iyi degil mesafeli olmak zorundayım( dr tavsiyesi)
Bi tek eşim var o da bıktı benden o kadar yapıştım ki ona yalnızlıktan adamın özel bi yaşam alanı kalmadı:)

İşte şimdi cok karıştı kafam 1. İçimi döküp kenara cekilip rahatlamalımıyım
2. Yoksa hiç üstüne düşmeyip seviyemi bozmayıp sinir olmaya devam mı etmeliyim bi el atın hatunlarım:)
Ben yazmadan duramazdim. Tabi böyle çocukça face duvarına değil. Adam gibi bi msj döşerdim. Çünkü yazmadikca içimi dökmedikçe dusunur ve kendi kendimi yerim. Sen de oyleysen yaz kurtul. Bidahada pas verme.

Ge

gercekten zaten en cok o kelimeye üzüldüm artık kimseye güvenim kalmadı böyle insanlar yüzünden.. zaten ailemle aram cok iyi degil mesafeli olmak zorundayım( dr tavsiyesi)
Bi tek eşim var o da bıktı benden o kadar yapıştım ki ona yalnızlıktan adamın özel bi yaşam alanı kalmadı:)
Eğer yazarsanız cidden seviyesine düşüp kendisini sevindireceksiniz. Size şiddetle tavsiye ediyorum lütfen sakın yazmayın. Gerekirse şu sosyal medyadan uzak durun. Kafanızı dinleyin boş verin kişiliğini, karakterini belli etmiş ona şükredin. Gerçekten edepli şekilde yazsa cevap verin diyeceğim ama resmen ''İnsancıklar.'' demiş. Yazdıkça ve o size cevap verdikçe çok çok kötü olacaksınız. Uzak durun sizden ses seda işitmedikçe size dönecektir.

Bi
Ben yazmadan duramazdim. Tabi böyle çocukça face duvarına değil. Adam gibi bi msj döşerdim. Çünkü yazmadikca içimi dökmedikçe dusunur ve kendi kendimi yerim. Sen de oyleysen yaz kurtul. Bidahada pas verme.
biraz düşünücem bu konuyu farklı yorumlardan dolayı benim de içim içimi yiyo döşeyip sinirimi atmak istiyorum bi yandan da seviyemi bozmak istemiyorum cok kararsız kaldımo_O

Eğer yazarsanız cidden seviyesine düşüp kendisini sevindireceksiniz. Size şiddetle tavsiye ediyorum lütfen sakın yazmayın. Gerekirse şu sosyal medyadan uzak durun. Kafanızı dinleyin boş verin kişiliğini, karakterini belli etmiş ona şükredin. Gerçekten edepli şekilde yazsa cevap verin diyeceğim ama resmen ''İnsancıklar.'' demiş. Yazdıkça ve o size cevap verdikçe çok çok kötü olacaksınız. Uzak durun sizden ses seda işitmedikçe size dönecektir.
Evet bi de işin bu kısmı var cevap verdikce daha cok sinirim bozulcak vermese daha da bozulcak:KK47: En iyi ceza hiç var olmamışgibi davranmak..

En azından sizin yorumlarınızdan cok da suçlu olmadığımı bu yazıyı haketmediğimi anladıminsan objektif bakamıyo cünkü.. Evet arayıp sormam gerekirdi ama inanın cok kötü bi dönemdeydim hastaneden cıkamadığım bi dönemdi ve o kendi dertleriyle ( koltuk kaplatma kızının face e cok takılması dolapların boyanması vs) o kadar meşguldü ki farkında bile degildi yine de iyi hissedip kafamı topladığımda aramaya niyetlendim sonra bu yazıları görünce şartel attı ben de

Cok teşekkür ederim bacılarımm derdime ortak oldunuz:) burayı seviyorum kimsenin kimseden cıkarı yok herkes dürüstce yorumunu yapıyor fikirleriniz benim için degerli:)

Eşimden başka kimsenin yokluğu beni etkilemez ama cok sinir bozucu bi durum haksızlığa uğramaya tahammül edemiyorum
.
Bi mesaj atın bize anlattığınız gibi. Paylasimimi niye üstüne alindin yarası olan gocunur falan diyip iyice sinirinizi bozma ihtimali yüksek ama.. içinizde kalmasın söyleyin. Çoğu insan gibi biri komşunuz o yüzden haksızlığa uğradığınızı düşünmeyin onun bakış açısı bu..

Bi

biraz düşünücem bu konuyu farklı yorumlardan dolayı benim de içim içimi yiyo döşeyip sinirimi atmak istiyorum bi yandan da seviyemi bozmak istemiyorum cok kararsız kaldımo_O
Sen onun gibi seviyesiz yazmicaksin zaten. Haddini bildir ve hafifle. Dusundukçe kendine ediyor çünkü insan.bu benim fikrim.karar senin tabi ki..

Ben derimki bosverin.
Hazir araya mesafe koyabilmisken aynen boyle kalin.
Su zamana kadar devam ettirdiginiz hata.
Hadi diger evde kacisiniz yoktu komsuydunuz yuz yuze bakiyodunz anlarimda; mecburi degilseniz neden hala gorustunuz o komsu eski komsu olmasina ragmen?

Ben sipariş verip 3 tl olsun/100 tl olsun ucretini teklif dahi etmemesine kizarim.Surekli olmasida beni rahatsiz eder.Siz bunu sorun etmiyor ve anlasiyorsaniz
Bence konusun,eger konusmak istemezsenizde yazin.Rahatsiz oldugunuz icin arayamadiginizi,onumda.d.gununuzu.unutmasina uzuldugunuzu.Gondermeler belki size degildir begenmis paylasmis olamaz mi?

Cok teşekkür ederim bacılarımm derdime ortak oldunuz:) burayı seviyorum kimsenin kimseden cıkarı yok herkes dürüstce yorumunu yapıyor fikirleriniz benim için degerli:)

Canim yazma boswer sen guzel dostlukla ilgili guzel birseyler yaz o yansin..
Yazarsan sen uzerine alindigin icin sevinebilir...
Bir yandanda giden o onu aramaniz gerekirdi neyse boswer..

Benim kendi gorusum olsa sakin böyle bir kişiye yazmaya tenezzül bile etmeyen derdim.
(Çünkü seviye ve kişiliği asla yakınlık kuramayacagim bir insan tibinde)
Ama cvp vermeyincede sinirden deli olurdum.
Gelelim uzman goruslerine;
Evet uzmanlar kizdiginiz ve kırıldığınız kişiye neden kirildiginizi ve kizdiginizi mutlaka söyleyin diyor.
O şahısa İçinizden geçenleri baştan sona olanlari yazın ve bir daha sizi maddi manevi kullanmak isteyen,sosyal medya üzerinden cocukca, seviyesizce göndermeler yapan biriyle asla gorusmeyin.

bazı insanları hayatınızdan çıkarmanız, onlardan nefret ettiğiniz anlamına gelmez. sadece kendinize saygı duyduğunuz anlamına gelir.
bir yerlerde okudum ve çok güzel bir yazı, uygulayın derim.

bazen cevap vermemek en iyisidir, ya da gülüp geçmek. onu önemsemediğinizi gösterir. ne kadar karşılık verir muhatap olursanız, amacına ulaşır. okudu, suçunu da biliyor ki üzerine alındı, iyi yaptım dedirtmeyin.
ben kıracak bir şey yapmadığımdan eminsem, demek ki çıkar ilişkisiymiş, uzağa taşınınca benimle işi bitmiş der geçerim. hem laf sokmak nedir ya.

senin tek hatan onu insan yerine koyup görüşmek olmuş, senden faydalanmış taşınınca işi bitmiş işte. bide laf sokan paylaşımlar yapıyo önce kendine baksın. sil gitsin görme onu boşver

Evet hatalisin. Seni somurmeye calisan biriyle hâlâ arani duzeltmeye calisiyorsun. Gitmis kurtulmussun. Ben olsam faceden siler telefondan engellerdim.

Back
X