• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VEFASIZ...

Adam aldatmamis bi sey yapmamış, insanlar anlasamaz, kafalari uyusamaz boyle durumlarda da bir tarafin gitmesi en dogrusudur. Basta sevip sonra sogumus da olabilir. Sevenin ahi tutar da karsinizdaki sizi sevmedi diye tutacağıni sanmıyorum. Her iliski bittiğinde birinin ahi tutsaydi ortada mutlu insan kalmazdi

Bu arada yas konusunu zip zip ile konustuk ve istemsiz olarak yani elinde olmadan yas soruyormus. Neden diye sordugumda merak ediyorum diyor. Bu sebeple bizde kendisini boyle kabul ettik///

Yahu ben artık zipzipi görünce sarılasım geliyo. Yanımda olsa ay zipiziiiip der saçını başını severim alıştık artık ki ben çok gıcık kapardım.

Ve ne yalan söyleyeyim. Yaş cidden her konuda kilit nokta:) belirtilmesi geerekiyo cidden:) ona göre bi bakış açısı oluyo ona göre akıl veriliyo:) 20 yaşındakine okuluna bak boşver seni üzenleri diyoruz 40 yaşındakine olgunsun hayata tutun ayaklarının üzerinde durabiliyosun vs vs:)

Seni seviyorum zipzip:KK53:

Bu arada yas konusunu zip zip ile konustuk ve istemsiz olarak yani elinde olmadan yas soruyormus. Neden diye sordugumda merak ediyorum diyor. Bu sebeple bizde kendisini boyle kabul ettik///
Kabul etmeme gibi bir seçeneğimiz yok muydu? İyi, hoş hatun da siniri bozuluyor insanın "yaş kaç canım" cümlesinden artık. Zipzipe karşı bir alıp veremediğim yok ama "yaş kaç canım"a karşı var.

eee ayrılmışsınız o kadar ay geçmiş neden konu açtınız anlayamadım ahım tutar mı diye sormak için mi. İnsan artık sevmediği birinden ayrılır yani doğal birşey bu. Belki eski sevdiği kızı unutamamıştır belki duyguları bitmiştir ama yapacak birşey yok her ayrılanın arkasından da belasını bulsun diye ah edilmez ki ayrılan taraf siz de olabilirdiniz denemiş ve olmamış yani. Şimdi tutup acaba başına birşey gelecek mi değerimi anlayacak mı diye mi bekleyeceksiniz önünüze bakın unutun ahım tutar mı diye bir beklentinizde olmasın. O zaman bizim de çıkıp ayrıldığımız erkekler bize ah etsin olur mu hiç öyle şey.

Evet kızlar size basımdan gecen bi ask hikayesini anlatıcam..
Tam 1 yılımı verdigim, ama buna gram degmiycek bi insana sacımı supurge etmisim megersem..

Yeminler edildi, sozler verildi, cıkmaya basladık. Hersey zaten en basta guzel olur..
İlk zamanlar sevmiyordum. Sadece deger veriyodum. Ama zaman gectikce asıl oldum.herseyine nefes almasına bile. Ailesiyle tanıstım. Annesiyle yemeklere gittim. Vs vs

O benim ilk askkmdı. Ama ne olduysa bi anda degismeye basladı. Eskisi gibi gorusmuyoduk. Resmen artık yalvarıyodum goruselım diye.

Hatta bigun sırf suprız yapıyım icimde bisi kalmasın diye. Cat kapı evinin onynegittim.yanıma geldi ama ogun beni sevmedigni o gozlerinde gordum ya o anı hıcunutamıyorum kızlar. Hıc bu kadar canımyanmamıstı..

Gorustukten sonra hersey daha kotu oldu hıc yazmıyodu bana. Hıc

VE O Gece,, saat gece 2.00 msaj geldi osırada uyuyordum.. Ve ruyamda onun bir zamanlatkopek gibi sevdigi kızı gordum. Haksız yereokızdan ayrıldım demisti bana . Sonra cokk pisman olmus tabi.. neyse ruyamda gordum kızı uyandım. Bana mesaj atmıs.. Artık Benyapamıyorum. Soledigim tek kelime suydu,Sana guvenmistim.. cevabı bende kendime bısı diyemıyorum dedi.. ve oylece kocaa yılım bosa gitti hepsii. Ama simdi iyiyim cok sukur.

Ardadan 8 ay gecti.. ona hakkımı helal etmiyorum. Tek bir mesaj bile atmadın ovefasıza. Siz ne dusunuyosunuz kızlar. Paylasırsanız sevinirim... sevenin ahıtutarmıs..

Takılma,faydası yok....

Benim de elimde olmadan yaptıgım o kadar cok huyum var ki , allahtan ki burada kendimi frenliyorum , ben de yapsam bu bir mazeret sayilabilir mi :)

Canım ben de senin gibindim. Çok kotu şeyler yaşattı bana ah ettim ve evet o ah tuttu.. Sonra pişman oldum neden? Çünkü hayatım yolunda gitmiyor seni yari yolda bıraktım iki yakam bir araya gelmiyor vs gibi sebeplerle geri dönmeye çalıştı. Gerek yok boyle şeylere.
Giden gitsin kalan sağlar bizim. Sen önüne bakmaya aynen devam. Ask çat kapı gelir yine birgün. Ben de bekliyorum bakalım.
Biz yeter ki umud etmesini bilelim. Ne kadar pozitif olursan o kadar pozitiflik de sana geri döner. Gerek yok 8 ay geçmiş ah falan etme artik. Allaha havale et. No pain no gain. :KK66:

Canım ben de senin gibindim. Çok kotu şeyler yaşattı bana ah ettim ve evet o ah tuttu.. Sonra pişman oldum neden? Çünkü hayatım yolunda gitmiyor seni yari yolda bıraktım iki yakam bir araya gelmiyor vs gibi sebeplerle geri dönmeye çalıştı. Gerek yok boyle şeylere.
Giden gitsin kalan sağlar bizim. Sen önüne bakmaya aynen devam. Ask çat kapı gelir yine birgün. Ben de bekliyorum bakalım.
Biz yeter ki umud etmesini bilelim. Ne kadar pozitif olursan o kadar pozitiflik de sana geri döner. Gerek yok 8 ay geçmiş ah falan etme artik. Allaha havale et. No pain no gain. :KK66:
Ne guzel soylemissin. Ah etmemek en iyisi. Rabbim buyuktur. Tesekkur ederim yorumun icin:))

Buna benzer bişey benimde başıma geldi. benimde ilk aşkımdı ailesiyle tanıştım istemye geldiler neler yaptım onun için çok emek verdim o naptı beni aldattı şuan gözüme soka soka yeni sevgilisiyle aşk yaşıyo

Gönül işlerinde ah olmaz bence, sevememişse sevememiş, zorla mı?

Ben elimde gelinliğimle kaldım diyebilirim, ben bile ah etmedim , bence sen hiç etme. Kendıi hayatına bak, adamın mutlu hayatını görmek, duymak seni üzmekten başka bir işe yaramaz.

Ben o kazığı 10 seneden sonra yedim :)
Hayatta beterin beteri var hep
Yoluna bakacaksın, kimseye ah etmeyeceksin, hesapları Allah'a havale edeceksin
Varsa bir adaletsizlik o hesabını görür zaten, gönlünü ferah tut

Buna benzer bişey benimde başıma geldi. benimde ilk aşkımdı ailesiyle tanıştım istemye geldiler neler yaptım onun için çok emek verdim o naptı beni aldattı şuan gözüme soka soka yeni sevgilisiyle aşk yaşıyo
Kıyamam.. beterin beteri vardır. Uzulme. Rabbim elbet verir cezasını. Hepsi aynı hepsi

Back
X