• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vefasizlik mi olur

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
Hanımlar merhaba nişanlım arsa aldı prefabrik bir ev yapacak hafta sonları gitmek için doğayı çok seviyoruz hafta sonları kaçmak istiyoruz ama şöyle bir durum var ki şimdiden düşünmeye başladım benim tek akrabam var aynı şehirde başka kimsem yok hayatta iki de abi var . annem gibidir ama. çocukken Cook iyiydik son 3,4 yıl didisir anlaşamaz olduk .. ayrı evlerdeyiz zaten onun evi var benim var 65 yasinda hastane pazar vs işlerine hep bakarım kendide şükür sağlıklı vs benim derdim biz bu evi yapınca hep bizle gelmek isterse bahçeli ev hasreti var kar seviyor vs tabi ki götürecez ama her gittiğimizde götüremem ki yani ben de nişanlımin ailesi her hafta gelsin istemem o da istemez , bana kalsa iki tarafı da ayda bir gece kalmalı götürüp iki tarafında gönlünü yapmak olur ama benim akrabama bu asla yetmez bide bisey söyleyince acayip alınan biri sizce bu durumu nasıl idare edebilirim

Olmaz ki yani öyle.
Daha en başından bence sınırı çizin sonra önüne geçemezsiniz.

Anamıza babamıza dur diyoruz alınsalar da gücenseler de kendi hayatımızdan ödün vermiyoruz; akraba da kimmiş.

her hafta sonu gidecek misiniz gorev gibi? her gittiginizde neden haberi olacak?

bence en bastan surekli goturmeyerek onune gecersiniz. zaten bir sure sonra siz de her hafta sonu gitmezsiniz.
Haberi olur çünkü yaşlı olduğu için biz burda yokuz h,sonu diye bilgi veriyorum bir yere giderken

Anneniz olsa da her haftasonu götürücek miydiniz? Hayır tabiki. Anlayışlı olmak zorunda. Olmazsa nasil kalbi kırılmasın diye düsünmeyin bence. Siz kabalık yapmazsınız yeter. Surekli götürmüyorsunuz diye kırılmaya hakkı da yok. Üzgünüm ama kalbine engel olamayacaksınız kendisi size anlayış göstermek zorunda.

Kim olsa götürmem ben kendimle baş başa kalmak isterim nişanlım da istemez ara sıra olur tabii. Peki baştan kabalık yapmadan nasıl diyebilirim qdim gibi eminim çünkü hep gelmek ister hatta beni bırakın kalayım burda der 😬

Hanımlar merhaba nişanlım arsa aldı prefabrik bir ev yapacak hafta sonları gitmek için doğayı çok seviyoruz hafta sonları kaçmak istiyoruz ama şöyle bir durum var ki şimdiden düşünmeye başladım benim tek akrabam var aynı şehirde başka kimsem yok hayatta iki de abi var . annem gibidir ama. çocukken Cook iyiydik son 3,4 yıl didisir anlaşamaz olduk .. ayrı evlerdeyiz zaten onun evi var benim var 65 yasinda hastane pazar vs işlerine hep bakarım kendide şükür sağlıklı vs benim derdim biz bu evi yapınca hep bizle gelmek isterse bahçeli ev hasreti var kar seviyor vs tabi ki götürecez ama her gittiğimizde götüremem ki yani ben de nişanlımin ailesi her hafta gelsin istemem o da istemez , bana kalsa iki tarafı da ayda bir gece kalmalı götürüp iki tarafında gönlünü yapmak olur ama benim akrabama bu asla yetmez bide bisey söyleyince acayip alınan biri sizce bu durumu nasıl idare edebilir

daha kadın bir şey istememiş ki bence şimdiden düşünmene gerek yok. Ayrıca böyle bir bahçeli yeriniz olursa zaten herkes gelmek ister, istersen burada açılan konulara bak. Benim sana tavsiyem biraz sabırlı ol bekle duruma göre davranırsın. Belki de nişanlının ailesi zır pırt gelecek, o zamanSen de bu aile büyüğünü getirirsin, bilinmez belki seni korur.

Kim olsa götürmem ben kendimle baş başa kalmak isterim nişanlım da istemez ara sıra olur tabii. Peki baştan kabalık yapmadan nasıl diyebilirim qdim gibi eminim çünkü hep gelmek ister hatta beni bırakın kalayım burda der 😬
O zaman söylemeyin böyle bir evinizin olduğunu. Haftasonları arayınca da piknikteyiz alışverişteyiz falan diyin

Haberi olur çünkü yaşlı olduğu için biz burda yokuz h,sonu diye bilgi veriyorum bir yere giderken

bence siz kişisel sınırınızı çizememişsiniz bu akraba ile. yardımcı olmanız çok güzel ama verdiğiniz paye ile belli ki yüz bulmuş, siz de bu nedenle alınacağını söylüyorsunuz.
her seferinde arayıp haber vermek zorunda değilsiniz.

bence siz kişisel sınırınızı çizememişsiniz bu akraba ile. yardımcı olmanız çok güzel ama verdiğiniz paye ile belli ki yüz bulmuş, siz de bu nedenle alınacağını söylüyorsunuz.
her seferinde arayıp haber vermek zorunda değilsiniz.
Çizmeye calisiyorum aslında.. akrabadan öte o büyüttü beni annem ben bebekken öldüğü için..şöyle ki yaşlı ve tek yaşadığı için bilgi veriyorum hafta sonu burda değilim gibi ..

Hanımlar merhaba nişanlım arsa aldı prefabrik bir ev yapacak hafta sonları gitmek için doğayı çok seviyoruz hafta sonları kaçmak istiyoruz ama şöyle bir durum var ki şimdiden düşünmeye başladım benim tek akrabam var aynı şehirde başka kimsem yok hayatta iki de abi var . annem gibidir ama. çocukken Cook iyiydik son 3,4 yıl didisir anlaşamaz olduk .. ayrı evlerdeyiz zaten onun evi var benim var 65 yasinda hastane pazar vs işlerine hep bakarım kendide şükür sağlıklı vs benim derdim biz bu evi yapınca hep bizle gelmek isterse bahçeli ev hasreti var kar seviyor vs tabi ki götürecez ama her gittiğimizde götüremem ki yani ben de nişanlımin ailesi her hafta gelsin istemem o da istemez , bana kalsa iki tarafı da ayda bir gece kalmalı götürüp iki tarafında gönlünü yapmak olur ama benim akrabama bu asla yetmez bide bisey söyleyince acayip alınan biri sizce bu durumu nasıl idare edebilirim
Haftada bir bile fazla. Ayda 2 ayda bir birlikte doga evinize gidebilirsiniz abatmayin fazla.
Nişanlisiniz evlenince ne dedigimi anlarsiniz.
Evliligin ilk yillari öyle sandiginiz gibi anne baba dana düşünecek kadar pespembiş degil. Kendi derdinize düşünce hatirlamadiginiz bile oluyor.

Çizmeye calisiyorum aslında.. akrabadan öte o büyüttü beni annem ben bebekken öldüğü için..şöyle ki yaşlı ve tek yaşadığı için bilgi veriyorum hafta sonu burda değilim gibi ..
İşte o bilgi değil rapor vermek oluyor
Anladık yaşlı ihtiyaçlı çok iyilik etti tamam da Allah korusun bir ihtiyaç durumunda o size haber verecek zaten aynı evde şuanda da yaşamıyorsunuz, bir ihtiyaç durumunda ha kendi evinizdesiniz ha kır evinde ne farkedecek koşacaksınız yine yardımına
Kadını ilgilendirmiyor ki gece nerede uyuyup gündüz nerede gezdiğiniz
Aksine kır evinde olacağınızı söylerseniz daha çok gerilir ya bana birşey olursa within de uzakta falan filan diye

Cok abartmisiniz mesafe kalmamis. AArtikne deseniz kuser demeseniz size dert olur zor yani

iyi de hiç mi ani planınız olmadı yada evlenince hiç mi ani işiniz/planınız olmayacak ?
her an durup arayıp bilgi veremezsiniz ki.

İşte o bilgi değil rapor vermek oluyor
Anladık yaşlı ihtiyaçlı çok iyilik etti tamam da Allah korusun bir ihtiyaç durumunda o size haber verecek zaten aynı evde şuanda da yaşamıyorsunuz, bir ihtiyaç durumunda ha kendi evinizdesiniz ha kır evinde ne farkedecek koşacaksınız yine yardımına
Kadını ilgilendirmiyor ki gece nerede uyuyup gündüz nerede gezdiğiniz
Aksine kır evinde olacağınızı söylerseniz daha çok gerilir ya bana birşey olursa within de uzakta falan filan diye

bu bizim ülkenin kroniği.
daha çocukken pek çok kişinin bilinçaltına işleniyor biz yaşlanınca sen de bize bakacaksın diye.
bu şekilde söylenmese de örneklerle işleniyor çocuğun kafasına.
o yüzden çoğu çocuk yetişkin olduğunda hayatından ödün verip ebeveynlik yapmaya başlıyor.

bu bizim ülkenin kroniği.
daha çocukken pek çok kişinin bilinçaltına işleniyor biz yaşlanınca sen de bize bakacaksın diye.
bu şekilde söylenmese de örneklerle işleniyor çocuğun kafasına.
o yüzden çoğu çocuk yetişkin olduğunda hayatından ödün verip ebeveynlik yapmaya başlıyor.
Tamamiyle doğru
Benim annemde aynısını bana yapmaya kalktı, baktım kocamla sevişmeden önce bile anneciiiim biz sevişcezde ararsan birkaç dk geç açıcem diyecek duruma getirmiş beni kestim orada
Nefret ediyorum böyle şeylerden ya
Ama insan hiç mi farkında olmaz ben ne yapıyorum, verdiğim hesabın kime ne faydası var, kimi ne ilgilendirir diye

Tamamiyle doğru
Benim annemde aynısını bana yapmaya kalktı, baktım kocamla sevişmeden önce bile anneciiiim biz sevişcezde ararsan birkaç dk geç açıcem diyecek duruma getirmiş beni kestim orada
Nefret ediyorum böyle şeylerden ya
Ama insan hiç mi farkında olmaz ben ne yapıyorum, verdiğim hesabın kime ne faydası var, kimi ne ilgilendirir diye

bende gençliğimde benzer şeyler yaşadım. asosyal biri olmak zorunda kaldım bir dönem. sonra annemin bunu farkeden bir arkadaşı annemle bir konuşma yaptı da düzeldi.
bakıyorum yurtdışında 60-70 hatta 80 yaşında insanlar hastaneye giderken haber bile vermiyorlar elleri ayakları tutuyorsa.
ama bizde 50 yaşında başlıyorlar herşeyimle ilgilen demeye.
elbette cani olmayan herkes gereken her durumda anasının babasının yanında oluyor zaten. ama konu çoğu zaman rollerin değişimine dönüyor.
bizim ülkede çok az insan yaşlılığımda çoluğuma çocuğuma yük olmayayım diye gençlikte kendisine maddi-manevi yatırım yapıyor.
kalanı nasılsa bakmak zorunda diye salıyor.

Back
X