Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi anlıyorum. Sanılanın tersine sıradan bir arkadaşlık değil gerçek, içten, ömürlük dostluk dediğimiz ilişkilerde böyle hiç bir açıklama yapmadan , önemsiz ve hayatlarında gereksiz bir şeymişçesine sizi hayatlarından çıkaran insanlar daha da kırıcı oluyorlar. Benim de başıma geldi. Bir süre sonra bu kırgınlığınız hafiften bir öfkeye ve sizde de şiddetli bir vazgeçişe dönüşüyor. Çünkü dostluğunuzdaki ayrıcalığın zerresini anlayamamış bu tarz insanların bu yaptıklarının büyük haksızlık ve insani anlamda hadsizlik olduğunu anlıyorsunuz.Kızlar ben 6 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çift olarak görüştüğümüz çok iyi arkadaşlarımız vardı... Birbirmizin gerçekten dostuyduk ya da biz öyle sanmışız işte.
Çocukları oldu dünya el emeği döktüm. İçimden geldi yaptım.. Kendi yeğenimiz yerine koyduk.
Neyse gel zaman git zaman ortada hiçbir şey yokken bizi instagram dan sildiklerini gördük. Sadece tek şey bu değildi. Tatile gitmiştik. Oradayken 2 3 kez aradık, açmadılar. Dedik belki bi sorun vardır telefon bozuktur... en son işte instagram dan da sildiklerini görünce anladık bizimle arkadaşlıklarını ortada hiçbir şey yokken bitirmişler meğer. Biz de saf gibi arayıp duruyoruz. Eşimle konuşuyoruz anlamlı hiçbir şey yok ortada. Açıkçası artık arayıp sormak da istemiyoruz ne ben ne eşim.
Şu an ben hamileyim neredeyse 4 aylık ve haberleri var. Tebrik ettiler başta ama sonrası yok.. Ne aradılar ne sordular. Sonrasında kesildi işte..
İlk başlarda yazdım yazdım çok sildim arkadaşıma göndermedim. Zaten artık o bile içimden gelmiyor. Bahaneleri de varsa kendilerine kalsın dedik...
Gerçekten çok üzüldüm. Ben hamile alışverişinden iç çamaşırı alışverişine kadar her şeyde yanında oldum. Onlar ise sadece beni ağlattı şu dönemimde.. Ne diyim insanlar çok garip.
(Bu arada ortak tanıdık vs yok laf getirip götürecek)
Emredersin. Yakınlık zamanla oluşuyor . İnsanlara illa ki güveniyorsun ama bundan sonra güvenim kırıldı. Ayrıca ben o neden yapmadı demiyorum dikkat edersen.
Bişey olmaz takilmayinKızlar ben 6 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çift olarak görüştüğümüz çok iyi arkadaşlarımız vardı... Birbirmizin gerçekten dostuyduk ya da biz öyle sanmışız işte.
Çocukları oldu dünya el emeği döktüm. İçimden geldi yaptım.. Kendi yeğenimiz yerine koyduk.
Neyse gel zaman git zaman ortada hiçbir şey yokken bizi instagram dan sildiklerini gördük. Sadece tek şey bu değildi. Tatile gitmiştik. Oradayken 2 3 kez aradık, açmadılar. Dedik belki bi sorun vardır telefon bozuktur... en son işte instagram dan da sildiklerini görünce anladık bizimle arkadaşlıklarını ortada hiçbir şey yokken bitirmişler meğer. Biz de saf gibi arayıp duruyoruz. Eşimle konuşuyoruz anlamlı hiçbir şey yok ortada. Açıkçası artık arayıp sormak da istemiyoruz ne ben ne eşim.
Şu an ben hamileyim neredeyse 4 aylık ve haberleri var. Tebrik ettiler başta ama sonrası yok.. Ne aradılar ne sordular. Sonrasında kesildi işte..
İlk başlarda yazdım yazdım çok sildim arkadaşıma göndermedim. Zaten artık o bile içimden gelmiyor. Bahaneleri de varsa kendilerine kalsın dedik...
Gerçekten çok üzüldüm. Ben hamile alışverişinden iç çamaşırı alışverişine kadar her şeyde yanında oldum. Onlar ise sadece beni ağlattı şu dönemimde.. Ne diyim insanlar çok garip.
(Bu arada ortak tanıdık vs yok laf getirip götürecek)
Kilit soru...sizden yardım istediler mi? hadi gel alışverişe gidelim , bana şu konuda yardım et dediler mi?