- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
Kızlar, belki çok duygusal olduğumdan ama benim derdim arkadaşlarımın vefasızlığından. ben arkadaşlık ilişkilerine çok önem veriyorum. iyi günde, kötü günde hep yanlarında olmaya çalışırım. fakat çok samimi olduğum arkadaşlarımdan bile darbeler yedim bu zamana kadar. kin tutan biri değilim ama bende derin yaralar açtı. bir süre görüşmedim konuşmadım ama sonra yine affettim. örnek vermek gerekirse en yakın arkadaşım hoşlandığım çocukla yazışmıştı ki biz tam sevgili olma aşamasındaydık çocukla. saçma sapan gecenin bir vakti çocuğa mesaj atmış ve bana söylemedi ben çocuktan duydum. tabi biz sevgili olmadık çocukla sonra.. çok yakın arkadaşım olduğu için de baya bir süre irtibatı kestikten sonra görüşmeye yine başladım ama artık mesafeliyim.. bir diğer canciğer olduğum arkadaşım da evlendikten sonra beni ne aradı ne sordu. bekarken çok iyiydik de ne oldu da evlenince bir anda sildi beni anlamıyorum.. beni çok üzüyor bu tip şeyler, insanlara güvenim kalmadı..kötülük yapsam kötülük buldum diyeceğim ama gerçekten kötü bir niyetle davranışım olmadı ama insanlar neden bu kadar vefasız?