Vefasizliktan biktim artik

Aynen ben de onun kızgınlığını ve kirginligini yaşıyorum. Ne biliyim ya bi derdi olduğunda benden başka anlaticak kimsesi yok cidden asosyal ve çevresinde de sevilen biri değil. Demek yalniz olduğu için benle vakit geçirmiş enteresan diyorum yani. Simdi sevgilisi var ve yalnızlığını giderdi. Aramasin gorusmesin bakalım.

Ya acayip olan benim bu duruma senelerce inanmis olmam. Keske karakterini önceden görebilseyim. yanarim buna yanarim. Hani yalan yasamisiz lafi tam olarak da bu.
Ben kendimi vermisim resmen bu arkadasliga kafamda büyütmüsüm, canimdan bilmisim. Onun umurunda degilmis. E bari önceden anlayabilseymisim diyorum. Kocayi bulup degisen cok insan var malesef.

Ya acayip olan benim bu duruma senelerce inanmis olmam. Keske karakterini önceden görebilseyim. yanarim buna yanarim. Hani yalan yasamisiz lafi tam olarak da bu.
Ben kendimi vermisim resmen bu arkadasliga kafamda büyütmüsüm, canimdan bilmisim. Onun umurunda degilmis. E bari önceden anlayabilseymisim diyorum. Kocayi bulup degisen cok insan var malesef.
Ah ah aynen. İnsanin hayattaki tek gayesi koca bulmak olunca o hedefi gerçekleştirdiği zaman kimse umrunda olmuyor

10 yillik arkadasim aynisini yapti.acik acik gorusme firsatlarimi onunla degerlendirdim onun tercih ettim dedi. En son bi sene once gorustuk. Acima sil gitsin. Zerre uzulmem boyle tiplere.

10 yillik arkadasim aynisini yapti.acik acik gorusme firsatlarimi onunla degerlendirdim onun tercih ettim dedi. En son bi sene once gorustuk. Acima sil gitsin. Zerre uzulmem boyle tiplere.
Valla öyle yapicam. Hayır bir de yalniz olan arkadaşsiz olan o. Hala eminim benim varlığıma güveniyor cani sıkılınca dertleriyle benim kafami ütüleyecegini sanıyor eminim

Menfaaatçilerle dostluk kurarsan ortada kalırsın

Ya açıkçası daha önceden de oldu bu. Özür falan diledi bu 3. Yukarda bi arkadaş yazmış bildiğin telefon arkadaşı olduk. Kendisi yaptığının farkına varmali diye düşünüyorum yanlış miyim. Üstelik ilk değil bu
Canım daha öncelerdede yaptıysa senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor demektir yada çok yoğun bir hayat temposu varsa fırsat bulamıyorsur gerçi isteyen insan bu kadar zaman olmuş muhakkak bir yolunu bulurdu takma sende canım hakketmeyene değer verme başka arkadaşlar edin kimseyi bu kadar önemseme sonra üzülen hep sen oluyorsun

Sevgiliside beni sever diyorsun.Belki de sevgilinden kıskanıyordur seni.Ek olarak menfaati bitenin muhabbtide bitermiş derler.

Valla öyle yapicam. Hayır bir de yalniz olan arkadaşsiz olan o. Hala eminim benim varlığıma güveniyor cani sıkılınca dertleriyle benim kafami ütüleyecegini sanıyor eminim
Sende bana iyi gününde vakit ayırmayanın kötü gününde dertlerini dinleyemem dersin git kendine sadece başın sıkıştığında kullana bileceğin başka birini bul dersin

Back
X